Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

anaaaaaaaaaaaaa ilk sayfamııııııııııııııııııakannehir
kız allah iyiliğini versin
sen sayfaları bitirene kadar biz çoluk çocuğa karıştık,sen de az kalmış doğurucan zaten,
vay anasını sayın seyirciler:roflol:

seni dogurtmama az kaldi bitmek uzere :dance:

Herkese hayırlı günler kızlar.....nasılsınız......artık kimsecikler uğramıyor neden ya.....bende mide bulantılarımla geçininip gidiyorum işte.sabahları ruh gibi oluyorum sonra malum o sarı su çıkınca hayata dönüyorum......kevsercim hayırlısıyla doğur yavrularını canım.inşallah beklerler bebeklerin haftaları çok iyi maşallah...özgecim senin minikler nasıl,evdelermi canım.......acer 28 hoşgeldin topiğimize maşallah senin haftanda ilerlemiş hayırlısıyla 36 ları gör inşallah...

adımı duydumda geldim :)

boşver be tatlım canancım önemli olan sağlıklı olmaları kiloya hiçç takılma emiii

ay ben naptım biliyomusunuz mehmeti uyuttum zar zor ahmet uyumam diye direniyor mehmeti izliyor arada vıyıklıyor pc nin olduğu odayada alamıyorum babaları malum sigara içiyor koku sinmişşş 2 dk lığına oturuyum diyede aklıma taktım emziklte emmiyor benim yaramaz bende gittim reçel kavanozunu aldım getirdim yanına verdim emziğide eline batırıp batırıp emiyor lülülülülülü kötü anne kötüüüü :nazar:

ay harbiden çok yorgun hissediyorum kendimi 40 ımız çıkyıor bugün ama 40. günmü banyo yaptırılır 41 demi bilemediiim

acercim kitap okur gibi yani ama serilerin üzerine yenileri ekleniyo valla yetişemezsin sona gelmen iyi olmuş valla herkes doğururdu bu sayfalar bitene kadar hoşgeldin aramıza

slm nasılsınız kızlar?maryy bebekler nasıl
ayyyy canım yakalalyamamışım sennii,
biz iyiyiz canım benim sen nasılsın,yavruların nasıl güzel anneeeopuyorumnanaktan?
Adlarını ne düşündüzünüz bakiim?
seni dogurtmama az kaldi bitmek uzere :dance:
delikafadulden:roflol: alemsin yaaw,nerdeydin şimdiye kadar bu kadar espirili hatundun madem,okumakla adam olunmuyor kuzum:roflol:
ahanda doğuruyorum huaaaaaaaaaadelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
kızıııım ayrıca ben doğuralı 2.5 ay oldu,ama hangi sayfalardsaysa onlar bana da yaz,ben de bi nostalji yapıyım:sm_cool:
adımı duydumda geldim :)

boşver be tatlım canancım önemli olan sağlıklı olmaları kiloya hiçç takılma emiii

ay ben naptım biliyomusunuz mehmeti uyuttum zar zor ahmet uyumam diye direniyor mehmeti izliyor arada vıyıklıyor pc nin olduğu odayada alamıyorum babaları malum sigara içiyor koku sinmişşş 2 dk lığına oturuyum diyede aklıma taktım emziklte emmiyor benim yaramaz bende gittim reçel kavanozunu aldım getirdim yanına verdim emziğide eline batırıp batırıp emiyor lülülülülülü kötü anne kötüüüü :nazar:

ay harbiden çok yorgun hissediyorum kendimi 40 ımız çıkyıor bugün ama 40. günmü banyo yaptırılır 41 demi bilemediiim
napıcan canım benim bi şekilde idare edicez,Allah kolaylık versin,
benim Hale de fasülyenin suyunu ekmekten emiyor fıs fıs,bitince bas bas bağırıyor,üstüne de parmağımdan yopurt emdiriyorum,hangimiz kötüüü:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

canım ben 41 de fırsat olup yaptırmıştım sanırım,öyleymiş diye de söyledi annem ayrıcayerimseniben

ayrıca biz uzanamadığımız ete mundar diyoruz senin yavruların kilosu için canım,züğürt tesellisi bizimki,
kız verdin mi kiloları,tartıldın mıııalkisalkisalkis

Herkese hayırlı günler kızlar.....nasılsınız......artık kimsecikler uğramıyor neden ya.....bende mide bulantılarımla geçininip gidiyorum işte.sabahları ruh gibi oluyorum sonra malum o sarı su çıkınca hayata dönüyorum......kevsercim hayırlısıyla doğur yavrularını canım.inşallah beklerler bebeklerin haftaları çok iyi maşallah...özgecim senin minikler nasıl,evdelermi canım.......acer 28 hoşgeldin topiğimize maşallah senin haftanda ilerlemiş hayırlısıyla 36 ları gör inşallah...

artvinli cnaım geçmiş olsun bitanem,
gittinmi doktora,geçmişten pek haberdar değilim kusura bakma,:kedi:

eneeeeeeeeee wavymm burdaymış,
bakmamışın facedeki resimlerimizeee:dilcikar:

acer hala okuyor................
bu hikaye bitmez :sm_cool:
acaba doğrttumu beni:roflol:

acer hala okuyor................
bu hikaye bitmez :sm_cool:
acaba doğrttumu beni:roflol:[/QUOT

ayy ne yapim can sikintisi ne bulursam okuyorum iste notlar aliyorum ben hollandada yasiyorum bu ayin 20 si gibi son tatilim icin turkiyeye gelicem alisverisimi oradan yapmak istiyorum bu arada senin sefakoyde gittigin kanzin magazasini tafif etsene bana en uygun ve kaliteli diye orasiyi yazmistin herhalde

Merhaba arkadaslar ben de uzun süre sadece okuyucu olarak bulundum ama sonunda bugün aranıza katılmaya karar verdim.

Ben daha evvel iki kere başarısız tüp bebek deneyimim olduğu için üçüncüde dört embriyo koydular ve dördü de tuttu:)) Su anda 7+1 hamileyim. ınsallah iki tanesi kendiliginden kaybolur yoksa sanirim 13. haftada reduction yapilacak:KK43:

Bu bekleme sürecini en cok sizin yazdiklarinizi okuyarak gecirebiliyorum. Umarim bundan sonra hersey gusel olur:)

test sonucun kaç çıktı 12. bün banada 2.gün embriyosu transfer ettiler.bende 5 haftalığım.keseleri görmeye çarşamba gitcem.hiç belirtim yok

11. gün 575 13. gün 1350
benim sürekli bulantım var, dr iac verdi, senin olmayacak da kimin bulantısı olacak dedi:)
Umarim sitede okudugum diger arkadaslardaki gibi bıcak gibi kesilir benimki de:))

melisa, helal, acer hepiniz hoşgeldiniz... gelin nolur ya, yazın bişiler doğuran bi daha gelemiyo, malum 2 çocuk vakit çok az.. ama biz öylemiyiz, iş yapmak yasak, gezmek yasak, tv de bişi yok, iyiki kkvar, valla burada geçiyor 9 ay, bakın ben 35. haftaya gelmişim :eek:; acerf bende geldiğimde hymarry nin haftası 18 falandı sanırım uff demiştim nasıl geçer vakit, sağolsunlar öyle güzel paylaştılar ki sevgilerini tecrübelerini, iyiki hepsi var, sadece marry değil, pamuk şeker, wavy, kaswa ve dfaha sayamadığım tüm canlar... acer geçmişi okuduğuna göre sen hepimizi az çok tanıyorsundur :eek: sen de kendinden bahset bize, bebişlerin cinsiyetleri ne mesela?

ay ben geldim ama şarjım az. olduğum odada da annem ütü yapıyor fiş yok bana:KK43:((
calarım ciğerlerim ay çok özledim sizi.. kevser kıss yeni yıl hediyesi geliyormuş bize. oyşş yerim ben onları. öpüyom göbişini. kayra canımmm nasılsın nasıl gidiyor sıkıntıların hafiflemiştir inşallah.
Özgee kuzum aryamadım seni tekrar yavruların nasıl solunum ve beslenme sıkıntıları ne durumda ilerleme var mı kalbim dualarım seninle..
cananımmm öpüyom göbişiniiii....
Pamuğummm aradım ama telin kapalı..
Dirim yavrum oğluşlar nasıl kusmukları durdu mu öpüyom hepinizi.
hymarry kuşum konuşuyoz biliyon halimi durumu alalh raz ıolsun çok destek oluyon bana..
muallimi merak ediyom yavruları iyidir umarım kalbim sualarım onunla.
kaswada benim gibi yavrum ev hapsinde:KK43:(
ve isimlerini telaffuz edemediğim diğer arkadaşlarr hepinizi öpüyommm.

napıcan canım benim bi şekilde idare edicez,Allah kolaylık versin,
benim Hale de fasülyenin suyunu ekmekten emiyor fıs fıs,bitince bas bas bağırıyor,üstüne de parmağımdan yopurt emdiriyorum,hangimiz kötüüü:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

canım ben 41 de fırsat olup yaptırmıştım sanırım,öyleymiş diye de söyledi annem ayrıcayerimseniben

ayrıca biz uzanamadığımız ete mundar diyoruz senin yavruların kilosu için canım,züğürt tesellisi bizimki,
kız verdin mi kiloları,tartıldın mıııalkisalkisalkis

amiiin ..

ay canım güldürdün beniii fasülye suyu haa hemen deniycem bakalım benimkilerden hangisi sevecek :) yoğurt oyyy aklıma geldi aslında reçel yerine emziği yoğurda batırıyım dedim sonra dedim bu çocuk beğenmez burnunu kıvırır :)

ay sorma ne verecem kiloları üzerine almaya başladım ama felaket iştahım açık yemek yapamasamda ekmek arası yiyorum lokum bisküvi çikolata tatlı derkeeen vermek şöyle dursun almaya başladım üzerinee.. valla eşim bayramda ilk defa tanışacağımız şehir dışından gelen arkadaşlarıyla beni tanıştıtrırken utancından olsa gerek doğumdan dolayı iki katı oldu dedi :) iltifatmı deseem hakaretmi çözemedim şekercim.. iki katı olmuş ben yaaa :KK43: bide kıyafetlerin hiç birine giremiyoom eteklerin fermuarı açık geziyom dış kıyafetlerinin üzerinide şalla kamufle etmeye çalışıyom ama olmuyo yaaaa laelaelaelaelae neyse yaramı deştin şekeriiim oy oyyyyyyyyyy .. demekki ne oluyomuş 3 küsür kilo çocuk doğurmak marifet değilmişşşş :gitme: bebeklere almamışım kiloyu sadece onlar için 21 kilo almışım üstüne kendime 14 kilo :kedi: ay hesabını bile yapamıyoom karışıyo kafam

bu arada çeneye daldım ahmet uyuyamıyo sanırım tatlı fazla kaçtı :mymeka:

40 ta sadece banyo yaptırırlır okunup dimi şekercim

bu arada resimleriniz çok şeker facede takipteyiiim .. bide ikzi arabanızda çok tatlı kaça aldınız bizde istiyoz bizdeee hihoyyyt aşrtmış valla annem alıyım dedi bende istemz demiştim doğumdan sonra lüks ihtiyaç gibi gelmişti ona okadar para verene kadar bana verse o parayı diye :jeyyar: ama gördümki aşılara giderken araba olmadan canı çıkıyomuş insanın :teselli: şöyle bakınıyom bende arada ucuz güzel bişey denk gelirse diye 2. el filan :Saruboceq:

X