Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

aaa wavy gelmiş canııım oyyy bende şarjım az deyince senin şarjın sandım :) yani kendinin bittin öldün diyeeee sositososito deli ben işteee.. canım tel konusunda muzdaribim aman sorma zengin olunca ilk iş kendime tel alıcam sırnaşık şey

sen napıyon anlatsana bi zorlanmıyon dimiii ben ölüyom tek başımaaa ..

ewet wavy im yeniyıl hediyelerim olcaklar inşallah...
pamuk um boşver kiloları ya, kartallarının kanatlarına bırak kendini, ohh.. değer hepsine..
tuna da ameliyatolacaktı noldu?

kevser cim hadi gözün aydııın azcık kalmış iyice dinlen emi o zamana kadar tatlımcım :1hug:

azcık değil pamuğum yha... daha 4 hafta var, iice ağırlaştım, çok zorlanıyorum, dr.um da 38i doldurmadan almam diyo, 38+4 olcam doğumda düşünsene...

azcık değil pamuğum yha... daha 4 hafta var, iice ağırlaştım, çok zorlanıyorum, dr.um da 38i doldurmadan almam diyo, 38+4 olcam doğumda düşünsene...

geçer geçer hiç merak etme bende 37+6 olmuştum canım. hayırlısıyla bekle sende. banada ilk başta okadar bekleyemem gibi gelmişti yalvarmıştım dr me ama o da bu kadar sabretmişsin az daha dedi şimdi diyorumki iyikide etmişim.. şimdi bebekelrin için düşünsene ne kadar seninle içinde kalsalar okadar iyi büyüycekler.. hadi yarışa girelim beni geçebilicenmi benim rekorum unutma 3 250 :) maşallah kuzularıma :teytey:

pamuğum valla 20 gündeür k.validem bendeydi. sözde bana yardımcı olarak. gece tek başıma bakıyom kızlarıma. gündüz uyuyolar zaten. evimin işinide ben yapıyom. şimdi 1 haftalığına yalnızım annem gelip gidiyor gündüzleri sonra yine k.validem gelecek.. aslında büyüklerin yardımı çok oluyor ama bi okadarda zararları oluyor. yorulsanda tek başına büyütmek kendi kuarallarınca bakmak en iyisi. nbak nmesela o recel olayını ben yapsam 40 kafadan 40 ses çıkar. oyüzden şanslısın. ben isteğüimce giydiremiyorum bile kızlarımı. biri ince diyor diğeri kalın. kurdeşen dökecek yavrucaklar. ama zor tabe. şu an itibari ile yarım saatlik uyku ile ayaktayım. gündüzde uyumak istemiyorum. insan olduğüumu hatırlamak güzel oluyor:)))
bu aradfa 40ınız çıkyormuş hayırlı olsun bitanem. ay bizimde yarı 40 ımız çıktı. ay nler yaptılar bana yaa. :))

kevserim 38+4 dimek idealist bi doktor. iyice dinle hiç bi,şeyi takma bence görürsün o haftayı. ve gelsin tosuncuklar inşallahh..

hosbuldum canim aynen ole hepinizi taniyorum tek bir sayfa atlamadan okuyorum benim tek yumurta ikizleri ikiside kiz takip ediyorum turkiyede cok test yapiyorlar 2 3 4 roman serisi gibi :roflol: burada basinda butun testleri yapiyorlar birde 20 haftada ayrintili ultrason yaptilar o kadar
bu arada benim alt kattaki bebekim dunden beri hic durmadi acaba yorulmadimi ne oluyor icerde anlamadim

çok haklısın wavy m ne kadar kalabalık olurs aokadar zor oluyor her kafadan bir ses. birde dediğin gibi herşeyi kendin yapııyosun ama adı yardım eden birileri var oluyor. ben ilk günden beri herşeyle kendim ilgilendim haliyle yoruldum aslında beni doğum öncesi hastane süreci yormuş bide eşimin uyuzlukları :) onları atlatsam oh ne güzel kafama göre yapıcam herşeyi ama gel gööör atlatamıyorumm.. nasıl yaptınızki 20 sinde biz sadece dua okuyarak banyo yapmıştık hoş 40 ındada neler yapılır bilmiyom aynısını yapcaz kociş gelsinde oda illa yarın yapıcaz diyor 41 inde olurmuşşş..

neysem seni daha güçlü buldum ben benden. en azından sızlanmıyosun sen maşallahhh canım çok yorma kendini uyu gündüzleride sonra pilin bitiyooo ..

ahmetim uyuyamıyo yaa garibim reçel dokundu herhal klava:

maşallah canım hem bebişlerine hemde okuma azmine :) benimkilerde tek yumurta dedilerdi ama bana göre hiçte okadar benzemiyolarrr fisfisfis vel hasılı içerde çok uslu oluyolarr bide dışarı çıksınlarda gör sennnn ne yorulur ne susar :teselli: üst kattakinide kendine uydurur sonra al başına belayı :)

o zaman doktormu yanlis bakiyor acaba yoksa tek yumurta ikizlerinin birbirine benzememe ihtimallerimi var :uhm:

o zaman doktormu yanlis bakiyor acaba yoksa tek yumurta ikizlerinin birbirine benzememe ihtimallerimi var :uhm:

yok canım tıpatıp benzer tek yumurtalar. dr yanlış bakmazda uzmanına denk gelmezse aradaki zarı görmeyebiliyor. bana 7 . ayımzıa göre bütün dr ler tek yumurta dedi zaten büyüdükten sonra belli olamzmış vel hasılı 7. ayımzıda bi dr çift yumurta işte arada zar var dedi . sonrasında sorduğpum bütün dr ler artık anlaşılmaz dediler ve öylece muamma olarak kaldı. doğduğumuzda tıpatıplardı gramı gramına kiloları kan grupları kan şekerleri bile hatta. ama şimdi sanki birbirlerinden uzaklaşıyorlar gibi geliyor yine herkes ayırt edemiyor ama .. neyse çok karıştırdım seninki kesindir tam zuamnına gitmişsen ilk 3 ayında tatlımcım.

daha hiç su içirmedim canım ya hımm versemmiki çocuk bi garip oldu cahil anne işte nolcak klava: babası kahvaltıda ekmeğe batırıp yalatıyodu bende ondan esinlenmiştim abarttım olayı :tomato:

ı
olsun susmıştır canım, ver mutlaka.. bu arada süt mü mama mı ? ben pompa ısmarladım şimdiden, sütüm olur inş.

pamuğum ben su da veriyorum,rezene çayı da valla
çocuklar alırsa ver amaaaan ne cahili yaaa

marry senin pompandan sanırım benimki de medelanın pilli elektrikli.. 129 a buldum hem de 12 taksit yapıo site..

wavy canım ya, sen mesanenle ilgili bi problem yaşamış mıydım ameliyat öncesi, yani anlaşılmıyor mu? ağrı sancı falan yapmış mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…