- 29 Nisan 2007
- 1.971
- 10
kevser cim hadi gözün aydııın azcık kalmış iyice dinlen emi o zamana kadar tatlımcım :1hug:
azcık değil pamuğum yha... daha 4 hafta var, iice ağırlaştım, çok zorlanıyorum, dr.um da 38i doldurmadan almam diyo, 38+4 olcam doğumda düşünsene...
melisa, helal, acer hepiniz hoşgeldiniz... gelin nolur ya, yazın bişiler doğuran bi daha gelemiyo, malum 2 çocuk vakit çok az.. ama biz öylemiyiz, iş yapmak yasak, gezmek yasak, tv de bişi yok, iyiki kkvar, valla burada geçiyor 9 ay, bakın ben 35. haftaya gelmişim; acerf bende geldiğimde hymarry nin haftası 18 falandı sanırım uff demiştim nasıl geçer vakit, sağolsunlar öyle güzel paylaştılar ki sevgilerini tecrübelerini, iyiki hepsi var, sadece marry değil, pamuk şeker, wavy, kaswa ve dfaha sayamadığım tüm canlar... acer geçmişi okuduğuna göre sen hepimizi az çok tanıyorsundur sen de kendinden bahset bize, bebişlerin cinsiyetleri ne mesela?
hosbuldum canim aynen ole hepinizi taniyorum tek bir sayfa atlamadan okuyorum benim tek yumurta ikizleri ikiside kiz takip ediyorum turkiyede cok test yapiyorlar 2 3 4 roman serisi gibi :roflol: burada basinda butun testleri yapiyorlar birde 20 haftada ayrintili ultrason yaptilar o kadar
bu arada benim alt kattaki bebekim dunden beri hic durmadi acaba yorulmadimi ne oluyor icerde anlamadim
maşallah canım hem bebişlerine hemde okuma azmine :) benimkilerde tek yumurta dedilerdi ama bana göre hiçte okadar benzemiyolarrr fisfisfis vel hasılı içerde çok uslu oluyolarr bide dışarı çıksınlarda gör sennnn ne yorulur ne susar :teselli: üst kattakinide kendine uydurur sonra al başına belayı :)
o zaman doktormu yanlis bakiyor acaba yoksa tek yumurta ikizlerinin birbirine benzememe ihtimallerimi var :uhm:maşallah canım hem bebişlerine hemde okuma azmine :) benimkilerde tek yumurta dedilerdi ama bana göre hiçte okadar benzemiyolarrr fisfisfis vel hasılı içerde çok uslu oluyolarr bide dışarı çıksınlarda gör sennnn ne yorulur ne susar :teselli: üst kattakinide kendine uydurur sonra al başına belayı :)
pamukum su ver biraz ahmete yanmıştır kuzum..
o zaman doktormu yanlis bakiyor acaba yoksa tek yumurta ikizlerinin birbirine benzememe ihtimallerimi var :uhm:
daha hiç su içirmedim canım ya hımm versemmiki çocuk bi garip olducahil anne işte nolcak klava: babası kahvaltıda ekmeğe batırıp yalatıyodu bende ondan esinlenmiştim abarttım olayı :tomato: