merhaba hanımlar ben ikiz annesiyim çok yeniyim ikibuçuk aylıklar
yanlız bakıyorum bastan yapamayacağım gibi geldi
ama kendiniz bakınca daha rahat oluyorrr çünki anneniz bile olsa sizin gibi özenli olmuyr
benim bebeklerim 33+2 de doğdular küveze girmediler benim hikayemi bilen bilir çok zorlu bir yol oldu
hikayemi resimli olarak kk ile paylaştımmm .....yanlız oğlum alinin yeme problemi olmuştu doğdunda onu özel bakıma aldılar....yanıma geldiğindede yeme problemi vardı ilk zamanlar 30 cc sütü yedirmek 1 saatimden fazla zaman alıyordu daha yeni yeni geçmeye başladı ama şimdide gaz problemimiz varr
tek bakmak tabiki zor ama biri uslu biri yaramaz oljuyor o yüzden biraz daha rahat oluyor insan ben yolun başındayım daha ...sormak istenen herşeye cvp veririm ......gebelikle ilgili ,,,,bakımla ilgili
gebelikte gelmeyen kalmadı başıma .....şimdi bu konuya üye olacam sorulan sorulara hemen cvp vermek için ...çok öptüm sizleriii
dirim canım yazılarını okumuştum. aramıza hoş geldin. bir sürü badire zorluk atlattın ama bebişlerin koynunda şimdi hepsi geçmiştir. allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin canım opuyorumnanaktan