• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

merhaba hanımlar ben ikiz annesiyim çok yeniyim ikibuçuk aylıklar
yanlız bakıyorum bastan yapamayacağım gibi geldi
ama kendiniz bakınca daha rahat oluyorrr çünki anneniz bile olsa sizin gibi özenli olmuyr
benim bebeklerim 33+2 de doğdular küveze girmediler benim hikayemi bilen bilir çok zorlu bir yol oldu
hikayemi resimli olarak kk ile paylaştımmm .....yanlız oğlum alinin yeme problemi olmuştu doğdunda onu özel bakıma aldılar....yanıma geldiğindede yeme problemi vardı ilk zamanlar 30 cc sütü yedirmek 1 saatimden fazla zaman alıyordu daha yeni yeni geçmeye başladı ama şimdide gaz problemimiz varr
tek bakmak tabiki zor ama biri uslu biri yaramaz oljuyor o yüzden biraz daha rahat oluyor insan ben yolun başındayım daha ...sormak istenen herşeye cvp veririm ......gebelikle ilgili ,,,,bakımla ilgili
gebelikte gelmeyen kalmadı başıma .....şimdi bu konuya üye olacam sorulan sorulara hemen cvp vermek için ...çok öptüm sizleriii

dirim canım yazılarını okumuştum. aramıza hoş geldin. bir sürü badire zorluk atlattın ama bebişlerin koynunda şimdi hepsi geçmiştir. allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin canım opuyorumnanaktan

dirim canım yazılarını okumuştum. aramıza hoş geldin. bir sürü badire zorluk atlattın ama bebişlerin koynunda şimdi hepsi geçmiştir. allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin canım opuyorumnanaktan

çok sağol cnm benim rabbim hepinize sağlıklı sorunsuz gebelik doğum nasip etsin canlarımm

dırımkızı aramıza tekrar hoşgeldein canımm
evet daha topik açıldığında ilk mesajlardan biri sana aitti,seni takip ettim sürekli,aliyle ömere dair tüm yazdıklarını da okudum.ılk zamanlardan beri de sıkıntılıydın,sanırım sen şimdi zor da olsa en azından yavrularına kucağına almakla daha da rahatlamışsındır.Tek başına bakmak zor olmalı,fakat en azından başından bugüne belli bir disiplin oturtmuşsundur.Burda genelde arkadaşlarla iyi giden hamilelikleri paylaşıyoruz,şimdiye kadar belirgin bir problemimiz olmadı çok şükür.
Dönem dönem tetkiklerimizi paylaşıyoruz,usg randevuları için paylaşıyoruz.Yavaş yavaş doğum hazırlıkları için heyecanlıyız vs..
Ben de bugün hemogram TıT şeker yükelemsi yaptırdım,akşam da ayrıntılı usg ye gidicez bakalım.Buralara uğra,arada hatrımız sor,tecrübeye ihtiyacımız var canım benim..
Yavrularını ve seni çoook öpüyorum.ısimler için ayrıca tebrik etmek istedim fakat uygun bir platform bulamamaıştım,burda dile getirmiş olayım.Allah isimleriyle büyütsün canım benim..a.s.
A

tünaydın canlaaar:))
hymary canım yine mehmet bey he:))) kadının fendi denir buna içimiz temiz içimiz:)))) bende birinden memnun kalırsam hep o olsun isterim diğerleri mutlu etmez beni. sende bendensin. ayyy ne güzel şimdi kızlarını görcen doya doyaa. valla bende iple çekiyorum ayrıntılıyı. bi başka olyor onunla görmek bebişleri.. canım hayırlı git hayırlı haberlerle gel inşallahh... kızlarımızı artık giysdirir süsler gezdiririz birlikte .ay düşünsene 4 cimcime yanyana:)))

:lepi: yaşasın,kocam sabah sitemli çıktı,ne istesen veriyor Allah dedi,iki yavruyu bu sıcakta sen taşı sana da versin dimidelikafadulden
Ben aynen anlattığın gibi sadığımdır her konuda,bu Serdar Bey için de böyle oldu,diğer doktor için de.Ve diğer tüm şeylerde böyledir,öldürsen bi başkasına açılamıyorum işte.Gerçekten yürekten istemiştim olmasın bu iş diye.Nitekim uzadı,uzadı,en son eşim baktı olmuyor,şu Mehmet Beyden randevuyu alalım dedi:1rolleyes:
Bu akşam gidiyoruz inşallah çok yakın bir arkadaşımla,eşimin mesaisine denk gelmiyor.
Bugün de hemogram,TİT verdim,tetanos aşımı oldum,50gr glikoz yüklemesi tahlilimi verdim.Sonuçları da yarın alırız herhaldee.Bu tetkiklerle üzerimden bayağı bir yük kalktı.İnşallah sonuçları da hayırlı sağlıklı olur..
İki kız ne diyon teyzesii,ben yavrulara tokalar aldıımm minicik miniciik,iki tane küçücük inci küpeler aldıım,1 yaşına gelimeden deldirelim kulaklarını diyoruzz,saçlarını uzatıcaazz.Msiler gibiii kıslar ohhh.Çok sevdim ben bu kız işini,Allaha şükürler olsun,sağlık olsun,sıhhat olsun..

muallimcim canım nasılsıın,bulantıların nasıl?
Hemen takvimini de yapmışsın üçüz maşallah,nasıl gizel gülüyorlar demiiiopuyorumnanaktan

canım zummın arkadaşım yapım dedı sağolsun ben bederemezdım.................new yapım alışım bakalım rabbım neylerse guzel eyler ınşşş hayırlısı olur canım.........mıdem ara ara kotu oluyo sanırım bıkac hbaftadaha böle olur...............sen nasılsın artık evdenmısın..........

hymarry cnm çok sağoll buralarda olacağım cnm bu sıcaklarda çok zor olsa gerek zaten hamişlikten sıcak basıyor ......aman sorunlu olmasın ben 7 aya kadar alışverişe çıkamadım 27 haftamda alışveriş yaptım düşün ........

muallimcim hoş olmuş takvimin benziyo bizimkine,senin de üç kızın olur muşkaydirigubbakcemile3
dırımkızı canım çok şükür ki başta ki gibi bugüne dek sorunusz geldim çok şükür,tüm gün karşıda özel bir okulda çalıştım,hala devam ediyorum.Buna rağmen iyi geçtiği için,ufak tefek pek çok şey attım kenara.12 haftalıkken ense kalınlığı ölçümünde uzmanımız iki erkek dedi,alışveriş yaptık yavaş yavaş.Sonra 20.haftada kendi doktorumuz bunların ikisi de kız dediii,tani biraz şok olduk,ama şimdi alıştık bu fikre de sağlıklılar yaa,daha güzeli yol zaten.Havlara çok sıcak ta,ben herkes sıcaklıyor sonuçta diye düşünüyorum,bu yüzden kendimi şartlandırmamaya çalışıyorum.
Senin yavrular nasıl,sağlıkları hamileliğinla paralel yine sıkıntılı mı geçiyor,yoksa zor bir hamilelikte olsa bebklerin sağlıkları iyi mi?Düzenli uyuyorlar mı?

muallim canım okul halen devam ediyor,yani karneleri verdik ama biz evrak ve seminer dönemi için 2 hafta daha devam ediyoruz.Bir aksilik olmazsa bu Cuma son..
Ondan sonra hayırlısıyla evdeyim inşallah.Artık ağırşslıyorum yavaş yavaş..

dırımcım cınsıyetlerı ne bebışlerın

cnm ikiside erkek bu arada resimden belli olmuyormu ikisinde erkek olduğu herkes soruyorda ömüşüm kızamı benziyor yoksam babamız duymasın hehehe dumur olurr
muallimcim hoş olmuş takvimin benziyo bizimkine,senin de üç kızın olur muşkaydirigubbakcemile3
dırımkızı canım çok şükür ki başta ki gibi bugüne dek sorunusz geldim çok şükür,tüm gün karşıda özel bir okulda çalıştım,hala devam ediyorum.Buna rağmen iyi geçtiği için,ufak tefek pek çok şey attım kenara.12 haftalıkken ense kalınlığı ölçümünde uzmanımız iki erkek dedi,alışveriş yaptık yavaş yavaş.Sonra 20.haftada kendi doktorumuz bunların ikisi de kız dediii,tani biraz şok olduk,ama şimdi alıştık bu fikre de sağlıklılar yaa,daha güzeli yol zaten.Havlara çok sıcak ta,ben herkes sıcaklıyor sonuçta diye düşünüyorum,bu yüzden kendimi şartlandırmamaya çalışıyorum.
Senin yavrular nasıl,sağlıkları hamileliğinla paralel yine sıkıntılı mı geçiyor,yoksa zor bir hamilelikte olsa bebklerin sağlıkları iyi mi?Düzenli uyuyorlar mı?

maşşallahh sana:nazar:aman iyi ol cnm benim sorunlu bir gebeliğimden sonra çok şükürki bebeklerim çok iyi erken doğum bir iki getirisi var ama araştırdım
normal zamanda doğan bebeklerdede var bu olay sağolsun kk herkonuya değiniyor...
ama çok iyiler ....biri yayamazzz diğeri sakin ben cinsiyetlerini 18 ve 20 haftalarda öğrendim ikiside erkekti ölede çıktılar ...uyku düzeni var gibi yani ne bilem uyuyolar ama illa şu saat diye bişey yokk geceleri 3 saatte bir kalkıyoruz .....gazımız oldumu nöbetteyiz o ayrı özellikle ilk 4-6 ay arası çok oluyormuşş....ben anne sütü veremiyorum ilk 1 ay verdim sonra olmadı boş mememi emiyor alişimm eylence yapıyoruz....sorunlar olduğundan kesildi sütüm en büyük sorun çok stres yaptımmm

angel cım cok sağol.....................ınş tasırım canım endışelıyım ama hayırlısı ols ınşşşş...........

dırıcım benzemıyolar ama ..............bıruı bırazcık kızı andırıyo arkası kız olur derler.............ınş gule gule buyut canım...........darısı bıze

Bugün ilk kez kendim için alışverişe çıktım.Hamile kıyafetleri aldım.Çok büyümüş karnım ...kaydirigubbakcemile2 Çok da yoruldum.Buna bozuluyorum çok.Kızlar tatile çıkmayı düşünüyor musunuz?Doktorunuz bu konuda ne diyor?

ooo kaswacım gezdın geldın..............yoruluyosun dımı...............ınş rabbım kolaylık versın bızlere ben napcammm bakalım.................................tatıle arabayla cıkarsan yorullmazsan bı problem yoksa nıye gıdılmesınkı.............ınşş doktorun ızın verrır................

dırıcım benzemıyolar ama ..............bıruı bırazcık kızı andırıyo arkası kız olur derler.............ınş gule gule buyut canım...........darısı bıze

evet cnm benzemiyolar ayrı yumurta ikizleri öle oluyor ömerim kıza benziyorrr

iki dondurulmuş yumurtamız daha var eşim arada takılıyor onlar kız olmasın koyalımmı diyor ama ben bir ikiz daha taşıyamam ....çok zor ve sorunlu geçti benimki rabbim bu boncuklarıma sağlık sıhat versin hayırlı evlat olsunlarr o yeter banaa

selM KISLAAR. kaswa canım benş doktorum elinizden geldiği kadar gezin dolaşın tatile gidin .sinema tiyatro kendinize vakit ayırın sonra ayıramıyacaksınız diyor. ama ben hemencik yoruluyom anadoludan avrupa yakasına geçsem sanki arabayla yata yata değilde yürüyerek gitmişim gibi yoruluyorum bitkin düşüyorum. nolcek bizim halimiz.
mafoldumben

angel canım ayy bıcırıkları görcen ne güzel. valla ayrıntılıda izlemek gibisi yok bebişleri. ben dün gördüm ultrasonda ama ayrıntılıdan sonra tat vermedi:(( çok özledim canlarımı yaaa.. yarın herşey yolunda gider umarım. ayy keyfini çıkar bol bol izle bıcırıklarını. ayy kurban olurum ben onlara..

Back