• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

insallah canim ya dua ediyorum hayırlısı artık..
ama ben bugun 8+2 oldum
yani coktan duyulmaliydi aslinda

Ya bana birisi dediki karnını sıvazlayarak la havla çek dedi.Ayetel kürsi oku demişti.bol bol dua edicez.

Taktiri ilahi yaa,anaya bak ki 87 yaşında,bir kaza sonucu oğlunun acısını yaşıyor.Üüzlme canım inşallah,bunda da bir hayır vardır muhakkak deyip,hemen yeni bir bebek için mücadele et derim.Allah sabrını versin inşallah,senin ve o 87 yaşındaki mübarek ananın..

slm kızlar......üç boyutlu ultrasona gırenler var mı aranızda?varsa tecrubelerını anlatabılırler mı?bu hafta gırecegım kısmetse merak edıyoruma.s.

Ben de yarın ense kalınlığı ölçümü için 3 boyutlu ultrasona gireceğim,henüz hamileliğin başında olduğum için ilk 3 boyutlu tecrübe olucak.Yarın burda yazarım inşallah,paylaşırız arada fark var mı yazışırız inşallah..

Bugün ense kalınlığı için henüz erken olduğunu 10 gün sonra tekrar bakalım dedi,merak ediyordum sağlıklarını ama bugüne kısmet değilmiş.Çalışıyorum,bu işler için izin almak o kadar zor ki,of yaa:bbo:.Ama bebekler resmen takla atıp balık gibi yüzüyorlardı kaydirigubbakcemile3.Bu anlamda 3 boyutlu ultrason diğerine göre gelişmiş geldi tabi bana.

Merhaba. Benimde ikizlerim olacak inşallah. bugün 7+2 haftalığız. iki gün sonra kalp atışını dinlemeye gidicem. Çok heycanlıyım. İnanamıyorum hamile olduğuma ve ikiz olduğuna. Hayırlısıyla kucağımızada almak nasip olur inşallah. Bu aralar bulantılarım arttı. Çok rahatsız etti beni. Halsizim yorgunum. Kısa sürede gecer inşallah bu durum. Yoksa cekilecek gibi değil.

Merhaba. Benimde ikizlerim olacak inşallah. bugün 7+2 haftalığız. iki gün sonra kalp atışını dinlemeye gidicem. Çok heycanlıyım. İnanamıyorum hamile olduğuma ve ikiz olduğuna. Hayırlısıyla kucağımızada almak nasip olur inşallah. Bu aralar bulantılarım arttı. Çok rahatsız etti beni. Halsizim yorgunum. Kısa sürede gecer inşallah bu durum. Yoksa cekilecek gibi değil.

Canım hamileliğin ve bebeklerin hayırlı uğurlu,sağlıklı olsun inşallah.Bebeklerin tedavi ile mi doğal yolla mı ikiz oldular? Bir de biz bebeklerin keselerini görmeye gittiğimizde 5+3 te kalp atışlarını görmüş ve duymuştuk.Gerçekten insan hamileliğini o zaman anlıyor,çok muhteşem bir duygu gerçekten :1rolleyes:.Mide bulantıları kişiden kişiye değişebiliyor, inşallah kolay geçer,hafif atlatırsın.Halsizlik bende halen artarak devam ediyor.Olswun bunlar çok güzel heyecanlar..a.s.

Bugün ense kalınlığı için henüz erken olduğunu 10 gün sonra tekrar bakalım dedi,merak ediyordum sağlıklarını ama bugüne kısmet değilmiş.Çalışıyorum,bu işler için izin almak o kadar zor ki,of yaa:bbo:.Ama bebekler resmen takla atıp balık gibi yüzüyorlardı kaydirigubbakcemile3.Bu anlamda 3 boyutlu ultrason diğerine göre gelişmiş geldi tabi bana.
canım ınsallah ıyı cıkar ölcumlerınız.........senınkılerın cınsıyetı bellımıydı canım?????

ıkızlerın hayırlı olsun bu ara cok dıkkat canım daha cok yenı bol bol dınlen bulantıların ıcın kraker,leblebı fılan atıstır.......:teselli:
bende uc boyutluya grdım kızlar cok sukur hersey yolundaymıs :Saruboceq::nazar:darısı basınızaa.s.

lotus79 canım bazıları benimki 11 haftada,bazıları benimki 12 haftada cinsiyetlerini belli ettiler diyor, benimkiler daha belli değil,bir de üstüne üstlük ense kalınlığı için bi başka doktora yönlendirilmiştik, o bebeklerin 10+5 günlük olduklarını söyledi.Nasıl yani :1shok:.Bir hafta geride söyledi yani,acaba bebeklerim gelişemiyorlar mı,yoksa bi ölçüm sorunu olmuş olabilir mi?
Sana sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı bebekler diliyorum canım..

Canım hamileliğin ve bebeklerin hayırlı uğurlu,sağlıklı olsun inşallah.Bebeklerin tedavi ile mi doğal yolla mı ikiz oldular? Bir de biz bebeklerin keselerini görmeye gittiğimizde 5+3 te kalp atışlarını görmüş ve duymuştuk.Gerçekten insan hamileliğini o zaman anlıyor,çok muhteşem bir duygu gerçekten :1rolleyes:.Mide bulantıları kişiden kişiye değişebiliyor, inşallah kolay geçer,hafif atlatırsın.Halsizlik bende halen artarak devam ediyor.Olswun bunlar çok güzel heyecanlar..a.s.

Teşekür ederim. Bebekler klomen+ovitrelle tedavisi ile oldu. Ben tedaviye bağlıyorum ama ailende gelebilir. dayımla teyzem ikiz çünkü.
Sen bir ay önce gidiyorsun benden tecrübelerini burada bizimle sık sık paylaş.
İnşallah hepimiz kavusuruz bebişlerimize. Sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü olurlar inşallah.

mazbutcum hayırlı uğurlu olsun hamileliğin tekrar.ınşallah paylaşalım burda,sen de ne sıkıntın olursa sor :içelim:

Mazbutcum hayırlı olsun tekrar.Burda paylaşalım,sen de ne aklına takılırsa burda paylaş bizimle:içelim:

kızlar benim ikizler oynamaya başadı sanırırm çok garip pırpır oluyor karnım birden... sağdan soldan pırpırlanıyor... :D

kızlar benim ikizler oynamaya başadı sanırırm çok garip pırpır oluyor karnım birden... sağdan soldan pırpırlanıyor... :D

:1rolleyes: çok heyecanlı yaa.Bizimki daha erken ama ben de evde steteskopla dinliyorum.İçerden su sesleri bi de uğultular geliyorkaydirigubbakcemile3.Biz de bir an önce cinsiyetlerini öğrenip hareketlerini hissetmek için sabrsızlanıyoruz.Bebeklerin ve hamileliğin hkaydirigubbakcemile3ayırlı,sağlıklı olsun inşallaha.s.

kızlar bende ikiz anne adayı sayılırım 13 nısanda tam bellı olacak doktor iki kese var fakat 1 i diğerine göre küçük dedi tek bebek allahın izniyle kesınde diğerı biraz şüphelı ve ben çok hastayım öksürüyorum aksırıyorum nezle oldum üşütmüşüm arkadaslar hamılelıkte hastalandığınızda kendınıze nasıl bi tedavı yöntemi uyguluyonuz arkadaslar yazarmısınız

Canım geçmiş olsun.Yeni hamilelikte şiddetli hapşırık,öksürük ve kabızlık tehlikeli olabiliyor,dikkat et kendine.Öksürürken,yada hapşırırken kendini hiç tutma,sıkma,bırak öksür kaydirigubbakcemile3.Bir de bu konuyu derhal doktorunla görüş ve onun söylediklerinden çıkma.Çnkü bazen insanların bu tarz tedaviler için tavsiye ettikleri baharat,nane limon gibi demleme çayları direk düşük sebebi olabiliyormuş. Bu yüzden hemen doktorunla görüş ve yabancı başka hiçbişey deneme bence.
Keselere gelince benim bebeklerin de biri diğerine göre daha küçük,kese şek,lleri, de birbirinden farklı ama tabi bir ikisinin de kalp atışını almıştık.Hayırısı olsun inşallah,senin için.Bebeklerin tedaviyle mi oldu,doğal yoldan mı?

:1rolleyes: çok heyecanlı yaa.Bizimki daha erken ama ben de evde steteskopla dinliyorum.İçerden su sesleri bi de uğultular geliyorkaydirigubbakcemile3.Biz de bir an önce cinsiyetlerini öğrenip hareketlerini hissetmek için sabrsızlanıyoruz.Bebeklerin ve hamileliğin hkaydirigubbakcemile3ayırlı,sağlıklı olsun inşallaha.s.

saol canımm... bende evde steteskopla dinliyorum bazen ama kendi gurultularımı duyuyorum sanrım :D cinsiyeti ben 13. haftada öğrenmiştim az kalmış seninkilerinde belli olmasına. ben 20 nisanda gideceğim yeniden kontrole ama heyecanla bekliyorum bebekleri yeniden görmeyi. bu arada hastanede kontrole mi gitsem diyorum :D allah hepimize sağlıklı doğumlar sağlıklı ve hayırlı bebekler nasip eder inşallah

canım benım tüp bebek yöntemiyle oldu ilk denemeydı ve tuttu şükürler olsun 13 nısanda kalp atısları için gidsdecegız doktora doktoru aramıstım bitki çaylarına devam et dedi ben bitki çayı olaraak sadece ıhlamur içiyom ve içtiğimde sankı benı bi sıcak basıyo terlıyom gibi oluyom baskada bitki çayı içmedım arkadasım

Back