dün kayınvaldemmm geldi çat kapı vee eşim gelince gitii o yüsden pc nin başına geçemedimmm vallaaa :CüvCüv:
iyi bari,biz de dedik doktora giiti galiba,anca gider döner,
bu arada wavyciğimin parlak zekası süper bi nokta yakalamış,adam sana kafanı dışarı çıkartmıyor da kendi randevusu için nasıl şehirler arası yol izni veriyor hayretim şaştı yani:umursamaz:
merhaba kızlar....ben daha 2 aylık hamıleyım gobegım kocaman sızdede boyle olmusmuydu...
gazdır canımilk zamanlar oluyor,geçiyr sonra
ya kızlar yine bişi sorucam sizlere,,benim bu tam karnımın üst kısmı yani göğsümün hemen altıı,,orası varyaaa sanki bişi batiomuş gibi acaip acıyoooo nie bilmiom dr uma gidincede sorucam ama varmı aranızda böle bişi yaşayan... :uhm:
karnını üstü,
göbeğin altı,
bişeyin batması çok normal,
anam ben nickimi değiştireyim, "herşeynormal" nasıl?
doğru sölüosun canımdaa ama artık geçtii çünkü izmir sayfası kapandııı artık ordaki dr uma gitmiycemmm,,sadece burdakiyle devam edicemm şimdi işim burdakini ikna etmekk... :umursamaz:
ikna etmiyceksin,noluyor size deyip elini masay vurucaksın:jeyyar:
devlet mi özel mi görüştüğün hastane canım. bu aada serdar bey size fiyat vermişti ve anahtar teslim d3emişti sanırım.kaydirigubbakcemile3 bu fiyatların yanında süper o fiyatlar. belki kendi indirimi falan vardır.
özel canım özel,karşıda medipol,burda nisa hastanesinin sahiplerinden de benim velim,ona dedim ne yapalım,önceden aldığın randevuyu iptal et,biz sana doktorunu arayıp söyleyelimiorda doğur dediler,sağolsunlar..
İlgi görürsem orda yapıcam wavycim:sm_confused: