Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın şekerleeer
kapıları ben açıyım dedim bu sabah hiö uyuyamadımda zaten heyecandan annemler gelicek nası heyecanlıyım nası anlatamam :teytey: :teytey: Allahım herkesi sevdiklerine kavuştursuun.. evleri toparladım şimdide hamur yaptım bişeyler yapıyım elimden geldiğince bakalım eski ben gibi becerebilicekmiyim :kedi:
wavy cimm hiç dert etme aynıyız canım nerdeyse demekki neymiş sen değilmişsin en yaşlısı topiğin aman boşver ruhumuz genç biizim hem ikiz doğurunca gençleşicez dimi şekerciiim :teytey:
canlarım bebişlerim cinsiyeti belli oldu bir kız,bir erkek.200 gramlarmış.erkek bir hafta daha büyük kızımdan.bide 4lü test yaptırdık haftaya cuma belli olcak.rahim kapalı dedi bi açılma yok bir ay felan erken doğum olmaz büyük ihtimalle dedi
çünkü bu aralar tüp bebekte erken açılma riski olabiliyormuşta bu haftalarda şimdilik iyi dedi.ayaklarım çok şişiyor ona yapıcak bişi yok dedi.24.haftaya kadar çalışalım bişi olmazsa sonra rapor vericem dedi tansiyonum azcık yüksek ama iyot gerekli olduğu için sakın tuzu tamamen keseyim deme dedi.
pamuğum hadi Allah kavuştursuun canııım,annen nerden geliyor?
fekat anan gelince sen bizi unutursun gaaarii:umursamaz:
canlarım bebişlerim cinsiyeti belli oldu bir kız,bir erkek.200 gramlarmış.erkek bir hafta daha büyük kızımdan.bide 4lü test yaptırdık haftaya cuma belli olcak.rahim kapalı dedi bi açılma yok bir ay felan erken doğum olmaz büyük ihtimalle dedi
canbebek cnm ben 26 yaşındayım eylülde veda edeceğimmm heheee
slm kıslar. maşallah hepiniz ne kadar gençsiniz en kartınız benim sanırsam. ben 32 yaşındayım..
çekirge canım ImageShack® - Image Hosting sitesine giriyorsun. browse diyorsun. pcden fotonu seçiyorsun. boyut olarak 320x340 ı seçiyorsun yanına tick atıyorsun start upload diyorsun. sonra sana linkler verilcek ilk başta yazan direc-kt linkti sanırsam onu kopyalıyorsun. burda mesaj yazdığımız kısımda dağ resmi gibi bişey olan yere grafik ekleye yani tıklıyorsun. linki oraya yapıştırıyorsun. ve tamam diyorsun. bu kadar:))
benimde yarın doğum günüm 26 olcam arkadaşlar