Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dirimkızı o tempo ne yoğun öyle maşallah okurken nevrim döndüüü delikafadulden en iyi zamanlarımzı bunalr deseneee oyy oyyyyy
sen fazla kilo almamışsınki canım ya maşallah hepside gitmiş nerdeyse bende kalıcak sanki hepsi kendime aldım gibi geliyo aman hayırlısı artııık
kızlar allah annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin. benim annemde memleketten sırf bana bakmakiçin geldi. bebeişler transfer edildi yanımda hala yanımda doğumdan sonrada 40 gün sonra inşallah bir sorun olmazsa memlekete gideceğiz..1 ayda orada kalacağım..ohhhhhhhhhhhh çok mutluyum çok özledim babnnemi dedemiii..babamda 15 ağustos gibi gelecek
20 haftalarında 2kilo alan kızlar hepinizi canı gönülden kıskanıyorummmmm
pamuğumm nereden biliyon tatlım kendine aldığını gerçi benim herşey karnımdaydı cnm arkadan bakınca hamiş gibi değildim önden bakınca duba gibiydimm
erkek olduklarından karnım sivri idi armut gibi
hee bu arada bunlar iyi günler diyecem ama benim hamişliğim kötü geçtiği için bu yaşantımı tercih ediyorum ve içimdeki meleklerimin dışarıdaki tadı çok başka pamuğum o uyuyuşu bakışları gülmeleri içimdeki sevgi pınarı nasıl coşuyor anlatılmaz cnm
evlat çok başka bişeymiş gerçektennn çokkkkkkkkkkkksenağlamasenağlama
mutluluktan ağlarmı insan derdim ben onlar gelmeden hep acılardan ağladım şimdi ise mutlulktan gözlerim doluyorrr.............ayyyyyyyyy çok duygu yüklüyüm yawfss
kızlar ya yorgunluktan pc başına gecemiyorum hep okuyorum yazdıklqrınızı
kaswacım benimde babam yoksenağlama annem ramazan başında gelecek inş.:dance:
arkadaşlar benimde ayak tabanlarım çok agrıyor kendi kendime diyorum benmi naz yapıyorum yoksakaydirigubbakcemile3
kızlar ben 14 haftalığım 51 kiloyla hamile kaldım şimdi 58 kiloyum
sizce biraz hızlı mı kilo almışmhihoyyyt kilo takıntım yok ama 30lu haftalarda 9kilo
alanları duyunca sasıyorum kendimekaydirigubbakcemile3
Ya sorma kaswacım kadın tutturdu çok aldın kiloyu diye,diyetisyene göndericem diye,şöylede bir durum var ki bu kiloyu yiyerek almadım ya hareketsizlikten hep ama anlamıyormafoldumben
SELAM BURCINCIM
kendı sayfanda gorusmustuk, daha ıyı olmana sevındım,,,sabret arkadasım gececek onların kıpırtılarını hıssetmeye basladınmı hele oooooo....bu arada 2 bursalı olduk