• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

hmry arkadasım tamam eylülde bebek kıyafetlerını almaya basladığımda sizleride burada yenı sezon için bilgilendırmış olurum sizlerde aldıklarınızı paylasın da bizlerın de en azında bı fıkrı olsun öyle değil mi?mesela yatak konusu suan kafamı çok kurcalıyo ben park yatak almayı düşünüyorum ama 1 tane ve bir müddet onları bır arada yatıracagım evım çok küçük lojman oldugu için büyüdüklerınde de ne yaparım bilmiyorum çok zor olacak anlasılan

badecim naber,nasılsın bugün:1rolleyes:

allaha şukur 3 gündür çook iyiyim ki hafta sonu hiç oturmadım çok gezdik bugünde iyiyim zaten bu ağrılar ne hikmetse gereksiz zamanlarda peydah oluveriyorya bende sabırsızlıkla detaylı usg bekliyorum işte valla gün geçmedi bu sefer bana meraklanıyorumya:1shok:

teşekkür ederim bilginiz için hepimizin bebişleri sağlıklı sıhatlı olsun işallah arkadaşlar doğum yapıcagınız hastaneyi belirledinizmi? ikiz olunca erken doğum riskide artıyor malesef küvezi ssk nın karşılamasını istiyorum medipol ü düşünüyorum nsl.sizce giden veya yakını doğum yapan varmı??

hmry arkadasım tamam eylülde bebek kıyafetlerını almaya basladığımda sizleride burada yenı sezon için bilgilendırmış olurum sizlerde aldıklarınızı paylasın da bizlerın de en azında bı fıkrı olsun öyle değil mi?mesela yatak konusu suan kafamı çok kurcalıyo ben park yatak almayı düşünüyorum ama 1 tane ve bir müddet onları bır arada yatıracagım evım çok küçük lojman oldugu için büyüdüklerınde de ne yaparım bilmiyorum çok zor olacak anlasılan

Canım yine seninle bu yatak konusunda bir yerlerde konuşmuştuk ben tüm büyük konuştuklarımı yuttum,bu da o konulardan biri olmuştu.Biz de önce tam bir oda yapalım dedik ama sonra biz de park yatak almaya karar verdik.Nitekim bizim bu Avrupa yakasında bisikletçiler çarşısı derler meşhurdur,Haşim İşcan derler falan ordan 2 park yatağımızı iki de oto koltuğumuzu 450 liraya aldk pazarlıkla.Sonra park yatak çocuklar 3 yaşına gelene kadar onları götürür,sonra biraz daha geniş bir eve geçersek,odayı o zaman yaparız diye dşündüks.Sen de lojmandaysan park yatak düşünebilirsin.Fakat o yataklar da ebat ve boyut olarak birbirlerinden çok farklı.Sadece netten bakarak alışveriş yapmayı pek tavsiye etmiyorum.Gidip görüp almak tavsiye ediyorum herkese.Büyüdüklerinde de Allah kerim artık.Bi ranza alırsın o zamanda belki.Ammmaaaaann,onu da o zaman konuşuruz iştekaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim bilginiz için hepimizin bebişleri sağlıklı sıhatlı olsun işallah arkadaşlar doğum yapıcagınız hastaneyi belirledinizmi? ikiz olunca erken doğum riskide artıyor malesef küvezi ssk nın karşılamasını istiyorum medipol ü düşünüyorum nsl.sizce giden veya yakını doğum yapan varmı??

Canım güzel bir konuya değindin yaaa,ben tedaviye devam ettiğimiz doktorlar hamiellik takibine devam ediyorum.Kendisi Medikal Park Göztepe de fakat ben Bahçelievlerde oturuyorum bu yüzden Bahçelievler Medikal Parka gelecek doktorumuz.Aslında bu hastaneler normal hastanelerden kat be kat daha pahalıya geliyor ama ne bileyim insan doktorum olsun,yenidoğan yoğun bakım şartı olsun,biraz daha iyi olsun diye bu tercihleri yapıyor sanırım.Yani sen de Medipol demişsin.Orda ne kadara geliyor doğumun?

evet bende park yatak alıcam ama birlikte yatırma fikri bana çok iyi gelmiyor açıkçası kış aylarına gelecek ne bileyim hani biri hastalnsa allah korusun diğernede geçicek falan hatta ikisini ayrı odada yatırmayı duşunuyorum birini odama alıcam birini dğer odada bırakıcam annemle en azından birbirinin sesine uyanmazlar mafoldumbenmafoldumben

allaha şukur 3 gündür çook iyiyim ki hafta sonu hiç oturmadım çok gezdik bugünde iyiyim zaten bu ağrılar ne hikmetse gereksiz zamanlarda peydah oluveriyorya bende sabırsızlıkla detaylı usg bekliyorum işte valla gün geçmedi bu sefer bana meraklanıyorumya:1shok:

ben de 5 gün evdeydim ama yani çalıştığımdan farksızdı hareket yönünden diyebilirim.Bu ağrılar daha çok yorgfunlukta oluşuyor ama canımibu da bir gerçek.Usg olayını hiç sorma.Şimdi en son doktorum 6 hafta sonra gel demişti,arada detaylı ultrasonu bir başka eğitim hastanesnde yaptıracağımız için bu kadar zaman bırakmıştı ama şimdi diyorum ki daha iki hafta var ona arada bi doktora kaçıp şu yavruları bi görsemmikaydirigubbakcemile3.Valla sabırsızlıkla bekliyorum ben de göreceğim diye.Senin takvimin neden yok,beraber takip edelim,unutuyorum tam ne kadarlık olduğunu?
Büyümüşlerdir şimdi.Hamileliğin ilk haftalarında bebeklerin ikisini de tam olarak tüm vücutlarıya usg de görebiliyorduk,şimdi ise büyüdükerlinden kafası karnıikolları abacakları ayrı ayrı görülüyor.Nereye baksa kol-kafa bacak her yerdelikafadulden
Özledim yaaawopuyorumnanaktan

badecim sen sanırım Kadıköy Acıbadem de olacaksın.ıki ay önce bir arkadaşımın doğumuna ziyarete gittim,çok güzel bir yer gerçekten.Onun da senin gibi Acıbadem sigortası vardı.
wavy sen nerde yapacaksın doğumunu?Ne planlıyorsunuz?
Kızlar hangi hastanelerde yapacaksınız doğumunuzu?Fiyatları burda paylaşsanıza..

ben de 5 gün evdeydim ama yani çalıştığımdan farksızdı hareket yönünden diyebilirim.Bu ağrılar daha çok yorgfunlukta oluşuyor ama canımibu da bir gerçek.Usg olayını hiç sorma.Şimdi en son doktorum 6 hafta sonra gel demişti,arada detaylı ultrasonu bir başka eğitim hastanesnde yaptıracağımız için bu kadar zaman bırakmıştı ama şimdi diyorum ki daha iki hafta var ona arada bi doktora kaçıp şu yavruları bi görsemmikaydirigubbakcemile3.Valla sabırsızlıkla bekliyorum ben de göreceğim diye.Senin takvimin neden yok,beraber takip edelim,unutuyorum tam ne kadarlık olduğunu?
Büyümüşlerdir şimdi.Hamileliğin ilk haftalarında bebeklerin ikisini de tam olarak tüm vücutlarıya usg de görebiliyorduk,şimdi ise büyüdükerlinden kafası karnıikolları abacakları ayrı ayrı görülüyor.Nereye baksa kol-kafa bacak her yerdelikafadulden
Özledim yaaawopuyorumnanaktan

evet benim acıbadem sigortam var zaten yıllardır doğurucam diye dunya para doktum inşallah kısmet olurda herşey yolunda giderse inşallah kuvezlik durum olmaz ama doğunca onlarıda sigortalarsam kuvezi karşılıyormuş orada olacak kısmetse canım
ya dimi evet usg goruntuleri değişti artık ya valla bende ozledimsenağlama
ben sata gore bugün 17+3 üm canım ama gelişimleri onden gidiyordu en son bir hafta acaba şimdi ne alemdeler bilemiyorum takvim bilmemki yapmadım sen yap bana hediye et istersen kaydirigubbakcemile3

ben tüp bebek yöntemiyle hamıle kaldım beşiktaş jınemedde yapılmıştı tüp bebek fakat artık gitmem zorlastı kartalda oturuyorum vede ssk ıle anlaşması yok küvezde gecelık 1000-1500ytl arası istiyolar çok geldi açıkçası olası erken doğum ihtımalıyle şimdi baska bir dr.buldum pendıkde muaynanesıne gidicem koşuyolu medıpoldede doğum yapıcaz kısmetse ssklı doğum 1500 benım dr.dısardan olduğu için hastaneye 1600+300 ikinci bebeğin ücretini vericem dr.ada ayrı ücret vericem veya medipole ssk sız doğum ücretini verip dr.um ordan mı alır bılmıyorum onu konuşcaz ssksz dopumda 2500 +300 oluyo kuvez masrafları devlet karsılıyo çok enzem ılaclar lazm olrsa %10 unu veriyoruz dediler bu şekılde medipolde doğum yapan veya giden varmı? ben gtmedim henüz dr.umun isteği üzerine söyluyorum yenıdogan bölümü çok iyi demişti.

Canım yine seninle bu yatak konusunda bir yerlerde konuşmuştuk ben tüm büyük konuştuklarımı yuttum,bu da o konulardan biri olmuştu.Biz de önce tam bir oda yapalım dedik ama sonra biz de park yatak almaya karar verdik.Nitekim bizim bu Avrupa yakasında bisikletçiler çarşısı derler meşhurdur,Haşim İşcan derler falan ordan 2 park yatağımızı iki de oto koltuğumuzu 450 liraya aldk pazarlıkla.Sonra park yatak çocuklar 3 yaşına gelene kadar onları götürür,sonra biraz daha geniş bir eve geçersek,odayı o zaman yaparız diye dşündüks.Sen de lojmandaysan park yatak düşünebilirsin.Fakat o yataklar da ebat ve boyut olarak birbirlerinden çok farklı.Sadece netten bakarak alışveriş yapmayı pek tavsiye etmiyorum.Gidip görüp almak tavsiye ediyorum herkese.Büyüdüklerinde de Allah kerim artık.Bi ranza alırsın o zamanda belki.Ammmaaaaann,onu da o zaman konuşuruz iştekaydirigubbakcemile3

arkadasım ben bu park yatak konusunu iyice arastırdım buradakı mağazaları gezdım gördüm yatakları inceledım ilk etappta en geniş olanından alacagım enı boyu büyük olacak kı 3 4 ay en azından birlikte yatırabıleyım ve yatak odamda yatacaklar mecbur ben ayırmayı düşünmüyorum yatakları enazından 3 4 ay olana kadar zaten bu dönemde bebeğin anneye daha çok ihtiyacı oluyomuş devamlı acıktıkları için kalkıp diğer odaya gitmek zor olur ve bi müddet anne sıcaklığını hissetmeleri gerekiyo

selam birşey sormak istiyorum.26 haftalık ikiz gebeyim.Kızlar suyum fazlaymış ve bu yüzden günde 7-8 kere ağrısız rahim kasılmalarım var. aranızada bu durumu yaşan varmı acaba.

kızlar bend eantalya medikalden fiyat aldım gecen gün dr orda oldugu için sezeyan 1000 tl +gecelik oda2 gece 300 35 tl topuk kanı+40 tl hepatip asıları ilk asıları tabi bunları 2den carpın küveze alınırsa gecelik 75 tl basında duran dr gecelik 50 tl buda ikinden carpılıcak anam onu carp bunu carp bende carpma etkisi yaptı :roflol::roflol: bakaloım hayırlısı olsun hepimize

badecim valla hiç takvim yapıp hediye etmedim kimseye,sana müsait bi zamanımda yapmaya çalışayım bakayım,ama biraz geniş bir zaman lazım.Bir de bana sorması ayıp son adet tarihin lazımdelikafadulden

ben tüp bebek yöntemiyle hamıle kaldım beşiktaş jınemedde yapılmıştı tüp bebek fakat artık gitmem zorlastı kartalda oturuyorum vede ssk ıle anlaşması yok küvezde gecelık 1000-1500ytl arası istiyolar çok geldi açıkçası olası erken doğum ihtımalıyle şimdi baska bir dr.buldum pendıkde muaynanesıne gidicem koşuyolu medıpoldede doğum yapıcaz kısmetse ssklı doğum 1500 benım dr.dısardan olduğu için hastaneye 1600+300 ikinci bebeğin ücretini vericem dr.ada ayrı ücret vericem veya medipole ssk sız doğum ücretini verip dr.um ordan mı alır bılmıyorum onu konuşcaz ssksz dopumda 2500 +300 oluyo kuvez masrafları devlet karsılıyo çok enzem ılaclar lazm olrsa %10 unu veriyoruz dediler bu şekılde medipolde doğum yapan veya giden varmı? ben gtmedim henüz dr.umun isteği üzerine söyluyorum yenıdogan bölümü çok iyi demişti.

tülaycım orası ile benim çalıştığım kurum anlaşmalı,biliyorum orayı.Yanidoğan bölümünün çok iyi olduğunu biliyorum fakat dışarıdan doktor getirdiğinde SSKdan yararlanamayabilyorsun.Çocukların yararlanabiliyor ama diye biliyorum.Bunları tekrar bir sor,aşağı yukarı fiyat veriyorlar ama sen tam fiyatını öğren bence,sonra aaaa oneydi,bu neydi olmasınvereliniortak

merhaba bende ikizlere hamileyim benim bebeklerim 28+3 haftalık oldular hamilelik boyunca bana yardımcı olursanız sevinirim:nazar:

tomurcukanne hoşgeldin aramızabuyrunnnnnnnnn.Hamileliğin ve bebeklerin hayırlı uğurlu olsun canııımalkisalkisalkis
ama sen bizden daha ileridesin hamilelikte,yani biz değil sen bize yardımcı olabilirsin bencekaydirigubbakcemile3.Biz işte ne şikayetlerimiz,ne tetkiklerimiz,ne ilaçlarımız,nerde ne alacaklarımız var onları konuşup paylaşıyoruz.Senin de aklına geldikçe,ya da biz kafamıza takılıp buraya yazdıkça takıl bize:içelim:a.s.

kızlar bend eantalya medikalden fiyat aldım gecen gün dr orda oldugu için sezeyan 1000 tl +gecelik oda2 gece 300 35 tl topuk kanı+40 tl hepatip asıları ilk asıları tabi bunları 2den carpın küveze alınırsa gecelik 75 tl basında duran dr gecelik 50 tl buda ikinden carpılıcak anam onu carp bunu carp bende carpma etkisi yaptı :roflol::roflol: bakaloım hayırlısı olsun hepimize

angel o nasıl bir liste yaaa,Allah Allah yok topuk kanı,yok küvez başında durucak doktor one yaaaa.İnsan bi doğum yapar,bi fiyat çıkarır adamlar,bu nasıl bir liste şaştım yani:uhm:
Sonra pek çok hastane bebeklerin ilk aşılarını ücretsiz yapıyorlar,yada biz fiyatın içinde olduğu için bilmiyoruz,ama bu liste hiç hoş olmamış,uyuz oldum.Bizden nelerin nelerin parasını alıyorlar bakarmısınız yaa:mymeka::kızgın:

angel ben zaten kiloluydum hamilelikten önce,göbeğim vardı yani biraz:utangac:,bu yüzden şimdilik bir çatlak olmadı.Ama her banyomdan sonra bebek yağı sürmek adetim mi olmuş ne?Şimdi de badem yağı tavsiye ediyorlar,denemekte fayda görüyorum canım..

badecim valla hiç takvim yapıp hediye etmedim kimseye,sana müsait bi zamanımda yapmaya çalışayım bakayım,ama biraz geniş bir zaman lazım.Bir de bana sorması ayıp son adet tarihin lazımdelikafadulden

şaka yaptım canım valla ben çoook uşendim bu işe ya ne bileyim işte belki bir ara yaparım son adetim 30 ocak bu aradakaydirigubbakcemile3

imzayı nereden yapıştırıyoruz kontrol panaline girdim avatar resmi var ama imza kısmını bulamadım yapıştırmak için

Son düzenleme:
Back