yok henüz başlamadı hemen hemen hergün kremliom ama bilmiommm olurmu olmazmı seninle aramızda 2 gün var kaswacım..
Bende hergü sürüyorum,benimde başlamadı.Evet canım aynıyız seninle,inş.aynı dönemde (36.haftada) alırız kucagımıza Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok henüz başlamadı hemen hemen hergün kremliom ama bilmiommm olurmu olmazmı seninle aramızda 2 gün var kaswacım..
kilo durumun ne alemde kaç kiilo aldın kasık batmaların ve uykusuzluktan başka şikayetin varmı ?
ayy ne güsell yaaa inş bizde şahit olucaz o durumlara nasipse...
herkese merhabaaaa
bende 25+5 haftalık iki tane erkek bekliyorum tek yumurtalarr
ben de mide yanmaları başladı gırtlagıma kadar asit çıkıyor sanki benneyaptımki
birde 50gr şeker yüklemesi yaptırdım 151 çıktı h.sonu 100gr lık açlık kan şekeri testini yaptırıcam bakalım onda ne çıkacak mirmirmirmir
bunlar dışında iyi gidiyor havalarda şansımıza çok sıcak olmuyor bu gunlerde pek çok rahat ettim sıcaklar dayanılmaz oluyordu
ben kızlarımı 20. haftada hissetmiştim inanamadım 1-2 gün sonra biraz dar bir elbiseyle evde ayaklarımı uzatıp dinlenirken minik minik kımıldadıklarıda görüldü muhteşem bir his.
Vallahi bende şükrediyorum.Zaten kiloluyum.Ben çok çabukta kilo alırım.Derdim ki ben rahat 20 kilo alırım.Ama böyle giderse inş.çok almam.Ama esas bu haftalardan sonra başlayacak.O yüzden bu aralar dikkat etmeye başladım.Zaten benim işim gücüm meyve.Çıldırıyorum meyveye.