ii değil bu günlerde.ayaklarım iki gündür çok şişti.gecede uyuyamıyorum bi tuhaf oluyorum nedense sabaha dek dönüyorum.gün boyuda uykum var halsiz gibiyim.3-4 hafta geçsin bırakıcam galiba işi.erken kalkmak zor geliyor bide gece uyuyamayıncainş. sağlıkla gider,gelir,Sağlıkla bizi bıraktığı gibi bulur.Aslında beni bu durumda bırakma riskini göz önüne alamazdık ama mutlaka gitmesi gerekti.Benim eşim üniversite hastanesinde doktor,araştırma yapıyor.Bir ilaç firmasının davetlisi olarak gidecek.Bizde Allah'a emanetiz.Nasıl geçiyor hamileliğin tatlım,yorgunluğun var mı?
günaydın canım naber,
var ya aramıza yeni katıldın diye sanırım senin bebekleri küçük sanıyorum heekaydirigubbakcemile3,halbuki bayaa yarılamışsın hamileliği maşalahhh
ii değil bu günlerde.ayaklarım iki gündür çok şişti.gecede uyuyamıyorum bi tuhaf oluyorum nedense sabaha dek dönüyorum.gün boyuda uykum var halsiz gibiyim.3-4 hafta geçsin bırakıcam galiba işi.erken kalkmak zor geliyor bide gece uyuyamayınca
Bu gece eşim 1 haftalığına çoook uzaklara gidecek.Canım sıkılıyor düşününce ama mecbur ne yapalım.:gitme:
ii değil bu günlerde.ayaklarım iki gündür çok şişti.gecede uyuyamıyorum bi tuhaf oluyorum nedense sabaha dek dönüyorum.gün boyuda uykum var halsiz gibiyim.3-4 hafta geçsin bırakıcam galiba işi.erken kalkmak zor geliyor bide gece uyuyamayınca
evet canım yolu yarıladık şükür,daha önce 2009 aralık anneleri topiğinden takip ediyordum ama bebekler ikiz olunca orda pek paylaşacak birşey olmuyor açıkcası bu topiğin güncel olmadığını sanıyordum ama artık burdayız ve mutluyuz,Herkese güzel sağlıklı günler diliyor bebişlerini de öpüyorum
kaswacım benim eşim de doktor,ilaç firmaları onları da kongrelere gönderdiklerinde yada kendisi bir kongreye gittiğinde ben de takılıyordum aslında,ama seninki araştırma galiba,daha mı farklı oluyor,gidemiyormusunkaydirigubbakcemile?
Allah kavuştursun canım sıkma canını lütfen...
kaydirigubbakcemile3 ben de ay annelerine takılıyorum arada fakat ikizler çok farklı gerçekten.Yani burda bizim gelişimimiz şikayetlerimiz ve takiplerimizle diğerlerinden daha çok birbirimize yakın gibi oluyoruz..
İnşallah güzel güzel haftalarımızı da tamamlarız da..
Benim eşim diş hekimi canım..
Bizimki siznkinden farklı,siszin gibi belirgin bir uzmanlığımız olmuyor fakat şimdi değişen teknolojiymiş,bu implantlarmış,değişen tedavi yöntemleriymiş,nerde ne bulsak koşuyoz valla.Gerçi bir zamandır da ortada bişey yoktu..
İnşallah eşin muvaffak olur canım..
Kızlar yatarken yada otururken bebekler karnınızın bir tarafında toplanıyor mu bir tarafı şişiyor mu,dışardan farkedilecek kadar???
Kızlar yatarken yada otururken bebekler karnınızın bir tarafında toplanıyor mu bir tarafı şişiyor mu,dışardan farkedilecek kadar???
evet canım oluyor,yani sonuçta bir kesenin içindeler,mümkün değil etkilenmemeleri değil miopuyorumnanaktan,
benim mesela şimdi sağ kaburgamın altı şiş,hani dar bbişey giyip oturunca orda bir organ büyümüş gibi töbe töbekaydirigubbakcemile3,meğer son doktora gittiğimizde ikisinin de ayakları orda toplanmış,itip kaktıkça ayklarından orası belirginleşiyor tabi,ay çok hoş yaaa,
tabi yatarken de şekil almaları,senin yatış şekline göre toparlanmaları falan normal canım yani.
benim işim masa başı muhasebeciyim.babamla birlikte çalışıyorum.ama 8 de burda oluyorum.öğlen evimede gitmiyorum akşama kadar sandalyenin tepesindeyim ve ayaklarım şişliği inmiyor.aslında hep rahattım benim baş dönmem miğde bulantım kusmam olmadı o yönden iyiydim.şimdi sadece şişlik çok ayaklarımda bide antalya malum çok sıcak bi görseniz yazın yaşanmaz valla yaaa
günaydın kızlar çok uykusuzum iyi bir gece geçirmedik eşim midesini üşütmüş gece boyunca çıkardı...:sinifsinif:felaket uykum var...işede gitmedi bugün aklım hep kocişimde :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?