Çok geçmiş olsuun,erkeklerin hastalıkları zor oluyor gerçekten..günaydın kızlar çok uykusuzum iyi bir gece geçirmedik eşim midesini üşütmüş gece boyunca çıkardı...:sinifsinif:felaket uykum var...işede gitmedi bugün aklım hep kocişimde :gitme:
Canım oluyor,diyorum ya bazen toplanıyorlar,bazen hıçkırıyorlar,bazen biz nasıl geriniyoruz uykudan uyanınca onlarda öyle geriniyorlar,,, normal yanii..Resmen karnımda tepe oluşturuyolar dokununca iniyor şişlik 14. haftadan beri böyle....Birde bazen kasıklarımda özellikle sanki topluca hareket ediyorlar gibi ama ben bunu sanki kendilerini kasıyorlar gibi hissediyorum acaba diyorum kasılmamı bunlar bazı topiklerde okuyorum bebek hareketi zannediyordum ama kasılmaymış diye oluyormu sizdede???
Geçmiş olsun canım..
Çok geçmiş olsuun,erkeklerin hastalıkları zor oluyor gerçekten..
Canım oluyor,diyorum ya bazen toplanıyorlar,bazen hıçkırıyorlar,bazen biz nasıl geriniyoruz uykudan uyanınca onlarda öyle geriniyorlar,,, normal yanii..
Ne kadar hareket o kadar hızlı kas gelişimi demek..
Resmen karnımda tepe oluşturuyolar dokununca iniyor şişlik 14. haftadan beri böyle....Birde bazen kasıklarımda özellikle sanki topluca hareket ediyorlar gibi ama ben bunu sanki kendilerini kasıyorlar gibi hissediyorum acaba diyorum kasılmamı bunlar bazı topiklerde okuyorum bebek hareketi zannediyordum ama kasılmaymış diye oluyormu sizdede???
evet canım bu kasılma problemi bizlerde de var bir anlayabilsek bir kaç gündür gündemimizde bu var bizim kasılmamı bebek hareketlerimi diye mesela benim dün gündüz 1 de bir başladı gerildi karnım gece 12 ye kadar daha önce tek tarafımda oluyordu bebek sanki bi yerini dayıyormuş gibi ama tabiki bilmiyorum kasılmamı yoksa bebek hareketimi bu arada benimde karnım y amuluyor arkadaşlar yani o normal bir durum tecrübeli ikiz ve üçüz doğum yapmış anneler daha iyi bilir ama onları da bulmak zor oluyor topiklerde
geçmiş olsun canım.. seninde izne çıkmana 1 iş günü kaldı değilmi.. hak ettin dinlenmeyi
Çok geçmiş olsuun,erkeklerin hastalıkları zor oluyor gerçekten
allah bir daha vermesin gerçekten çok zor bir geceydi içim acıdı resmen yaaa ama çok masum oluyorlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benim dr bankanın doktoru.beni 20 günde bir hastaneye yatırıyor.yani drnin bir yazısı yetiyor.benimde doğum iznim 18 ağustosta başlıyor. yıllık iznimi kullanmıyorum.aslında kararsızım kullansammı kullanmasam mı.inşallah sanada verirde yatarsın ...hazırlıklarda var.
Ayy ne biliyim işte herşeyde bir durum arıyorum bugünlerde kasılmalara taktım olsa nasıl hissedermiyim diye aslında herşeyide okumamak bilmemek lazım özellikle benim gibi pimpirikli tipler....
Benim 17.haftamın başında kasılmalarım oldu.2 gün aralıksız devam etti.Doktorum hemen gel dedi.Rahim boyunu ölçtü sorun çıkmadı.Akıntıdan kültür aldı ve idrar tahlili verdim.Canım bir şey çıkmadı şükür.Sanırım rahimin genişlemesiyle alakalı bir şey.Ama korkuyor tabi insan.
Rahimim kasılıyor işte.Nasıl tarif edeyim ki.Ben adet dönemleri öncesinde de yaşardım kasılma.Onun gibi bir şey.Sanki genişleyip daralıyor küçük küçük onun gibi bir şey.
günaydınn hatta tünaydınn kızlarrr napim uykumu alamayınca tüm gece boyunca dönüp durdum ve uykusuzum...ya dediğiniz gibi tam kasığımda batma mı kasılmamı bişi oluo ama anlıyamıyorumm...
günaydınn hatta tünaydınn kızlarrr napim uykumu alamayınca tüm gece boyunca dönüp durdum ve uykusuzum...ya dediğiniz gibi tam kasığımda batma mı kasılmamı bişi oluo ama anlıyamıyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?