kızlar bu sabah dr a gittim demiştim ya dün heryerim kıpkırmızı oldu alerjimidir nedir diee bugun dr böcek yada siinek ısırmış dedi ayy koptum orda gülmekten kaydirigubbakcemile3 bende önemli bişi sanmıştım neyseki değilmiş krem ve losyon verdi ama yinede deli gibi kaşınıom bi bulursa o böceği yada sineği yandııııı kaydirigubbakcemile3
benim gebelik süreci tetenoz aşısı bitti taa ocak ayında olucam artık
canım bu ası dogumda olusabilecek enfeksiyonları işte sonucta dogumda metal neşter sonra makas gibi mikrop olusabilecek etkenlerden hem bizi hemde bebeklerimizi korucak canım
gunaydın..................bugun bıraz daha ıyıym..............ınş hersey daha guzel olur.................
kızlar bişi sorcam size
simdi benim son adetimin ilk gunu 30 mayıstı. normal sartlarda benim adetim 31 gurn surer ve normalde ben 16. veya 17. gun yumurtlarım.
30 mayısta adet olduktan sonra adetimin 3. gunu puregon igneye basladım adetimin 10. gunu de aşılamam yapıldı.
dr a gittgimde hemsire dediki normal duzeninizden once yumurtlama oldugu icin biz son adet tarihinizi 25 mayıs olarak alacagız ve gebelik haftanızı ona gore hesaplayacagız dedi.
yani hemsiyere gore ben bugun 7+3 hamiletyim. fakat ben burda begelik cizgelgemi normal adet tarihime gore yaptım. siz boyle bisi yasadınız mı?
canım yaaa üzülme.hayırlısıyla gider gelir inş...
Günaydın herkesee
Hayırlı sağlıklı güzel günler olsun inşallah..
Dün hiç dışarı çıkmadım,kendimi de yormadım kızlar,gayet rahat bir gece geçirdim,iyi bir uyku çektim çok şükür,tabi belki gecede 5-6 kez çıktığım tuvaleti de saymıyorum yanii..
muallimimmm yazmışsın canım,iyiymişsin hayırlısıyla inşallah.Bazı hamilelikler böyle yatmakla geçecek ne yapalım,sen hiç yorma kendini canım..
kaswacım gittiği gibi döner eşin inşallahh..
Sen kimle kalıcan?
herkese günaydın kızlarrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?