:) kusura bakmayın kızlar acemilik bende şok oldum bu ne kadar büyükk diyee.. sorryyyy cic anneler
Selam ben geldimm,
Çocuklarıma aldığım oyun halısını saçma bulanlara teessüf ediyorum bunu belirteyim,ben asla kimsenin ismini vererek yaptıklarını saçma diye asla nitelendirmedim,kimsenin önceliklerini ve hesveslerini kimsenin bu kelimelerle değerlendirmesi gerekmiyor.Burda birbirimize olan saygımızı kaybedeceksek önce ben bozarım ağzımı,ona göre:dilcikar:
,kimdi o alışverişi son aylara bırakırım yeterki altta araba,cepte para olsun diyennlmaz:kaydirigubbakcemile3
Senin beni dalgaya alarak verdiğin cevaba açıklama yaptım sadece.Nasıl senin erken alışverişle ilgili düşüncelerin varsa benimde var hymarry.Bunu bu ifadelerle dalgaya almaya gerek yok.Ayrıca sana saygımı bozacak bir tek kelimem yok,öyle bir polemiğede burada hiç gerek yok.Netice biz birbirini tanımayan ama aynı dönemde ikiz bebeklerini bekleyen insanlarız.Bunları paylaşıyoruz burada.
kim üzdü senii. ben senin aldığın yerde bulamadım.. bugün sevi bebede sordum 55 tl dedii...
kızlar bebegin ilk asılarını nerde yaptırıcaksınız
kızlar bebegin ilk asılarını nerde yaptırıcaksınız
sağol canım beklerim. çükü 1 tane vr. diğerine almalıyım
bu arada bebeklerin isimleri belli oldu. birini babası birini dayısı koydu. BULUT VE SERGEN
sol tatlım seninkinide gördüm cok şirin dur bakim bilgileri yazım kıss bebiş istyoz kıs olsaydı benim iklim koyucak dr erkek diyince biri eşimin biri benim bababım ismi olucak haluk ve arslan
sol tatlım seninkinide gördüm cok şirin dur bakim bilgileri yazım kıss bebiş istyoz kıs olsaydı benim iklim koyucak dr erkek diyince biri eşimin biri benim bababım ismi olucak haluk ve arslan
geçmiş olsun canımm..:teselli:kızlar bu sabah dr a gittim demiştim ya dün heryerim kıpkırmızı oldu alerjimidir nedir diee bugun dr böcek yada siinek ısırmış dedi ayy koptum orda gülmekten kaydirigubbakcemile3 bende önemli bişi sanmıştım neyseki değilmiş krem ve losyon verdi ama yinede deli gibi kaşınıom bi bulursa o böceği yada sineği yandııııı kaydirigubbakcemile3
bende o gün saglık ocagıyla konustum dedi hastanede ası yaptırma hastaneden cıkınca buraya getir ilk asılarını biz yapıcaz dedi bide topuk kanını söyledi hastaneler dogar dogmaz alıyomus buda yanlıs teşhislere sebep oluyoımus saglık bakanlıgı o zmana gene yöndendiriyomus siz gidin alın diye kadın dedi anne sütü bebegin bagırdaklarında dıskı olana kadra topuk kanı alınmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?