• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kinder canım hoş geldin. ben bilmişyom valla. ben daha bişeycik almadım karar vermedim. ay nolcek benim bu halim:(((

sevgılı canan sen sanırsam yumurta takıbı tedavısı oldun klomen fılan kullandın..................benımde oğlum yum takıbı tedavısıyle olmuştu ne guzel senın ıkız tutmu.........beraber buyurler.............

yanı bu durumda normal yolla olmuyo aynı ılacları catlatma ığnelerını kullanıyosun yum buyutuluyo..............zamanı ayarlayıp ılışkıye gırıyosıun ............tedavuı ama zorlu bı tedavı değıl..........

o dediğin sanırım alman marlkası .........abım almanyada............üç oğlu var yengem hep bundan kullandı kokusu harıka..................

el muallim evet yumurta takibi yaptırdım 1 yıl bebeğim gelmedi kucağıma 2 ay yumurta takibi yapıldı birinci denemede hüsran oldu ama ikincide çifte süpriz oldu mutluyum ALLAHIM verdi ya sonunda bana işallah sağlıcakla alırım kucağıma işallah uslu olurlarda annelerini çok yormazlar bebek malzemeleri konusunda hangi marka kullanacağımı bende bilmiyorum en iyisi sebamed sanırım ama biraz tuzlu dalin ve cansınıs baby de iş görür bence tabi benim için düşünmek çok erken

hangısı guzelse onu alırız ya...........yetrkı doğsunlar sağlıkla................jansın da var chıkko................

kinder canım hoş geldin. ben bilmişyom valla. ben daha bişeycik almadım karar vermedim. ay nolcek benim bu halim:(((

bende senden farksız değilim çok çabuk yoruluyorum...dün iş çıkışı eşimle biraz dolaşayım dedim 20 mt yürüdüm hadi dönelim evimize dedim.nasıl iş anlamış değilim...sanki fırt diye düşücekler öyle geliyo zaten bende panik atakta vardı geçmişten kalma resmen yeniden tetikliyo beni üffff çok sinir..kafamçokkarıştı..bizim mobilyaları kayınpeder alacak.ağustos 15 gibi alırız diyo.ona bile takıldım mobilyaların gelmasi 1 ayı buluyormuş eeee eylül 15 etti duvar kağıdı yapılacak ,halısı alınacak daha bii sürü çıkar ıvır zıvır delirecem...laelaelaelaelae

evet valla erken bıze................yırmı haftayı gecenler duşunsun kullansın ınş bıze haber verırler.........bızde onu alırız hehe bu daha ıyı oldu..........rahata konalım azcık..............canancım hayırlı ols bende oğluma üç sene sonra kavuşmustum.............şımdı ondort yasında tek olmaktan hep sıkayetcı onun ıçın goze aldım tedavı old .............bakalım ınl rabbım nasıp edr..........sımdı uç taneytle nasıl uğrascak bakalım

kınder nıye bu kadaruzun suruyo ya..........bır ay cok...............ıkı haftada gelmesı gerek...............
modokoda haruıka odalar besıkler var kızlar dıbımız dusmuştu arkadasşla bı gun gezerken tek kelıme

kınder nıye bu kadaruzun suruyo ya..........bır ay cok...............ıkı haftada gelmesı gerek...............
modokoda haruıka odalar besıkler var kızlar dıbımız dusmuştu arkadasşla bı gun gezerken tek kelıme

zaten bende modokodan beyendim....adamlar bir diyo valla LEGO mobilya gerçekten süper mobilyalar var birgün lazım olur bakarsınız.....

su sallana electrıklı besıklerde cok gouzel bende ayarlıcan hafıf sallanıcak..............çok guzel bence

kızlar günaydın..bende çilekten formula1 arabalarından alacağım. yai annane ve dede alacak. birde oyun parkı alacaklar..

Back