Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

daha bir aylık evliyim ve bilirsiniz birkim yapmak,daha kendimizi hazır hissetmemek vs. gibi nedenlerle daha çok erken oldugunu biliyorum ama bu yazdıklarınızı okudukca hemen bebeğim olsa diyorum
bu siteyi her ziyaret etmemde dua ediyorum hepinize. rabbim şu mübarek günlerde geri çevirmez inşallah
hepinize hayırlı günler

1050GR DOĞAN BEBEĞİMİN KALBİNDEKİ DELİK KAPANMADI 3 KEZ ANTİBİYOTİK TEDAVİSİ ALDI ama bir gelişme olmadı kalbindeki pda açığı fazla olduğundan ciğerlerine kan akıyormuş cerrahi müdahele şartmış solunum cihazından çıkması için ameliyar gerekliymiş ameliyat çok riskliymiş ama böyle beklemek daha riskliymiş
başına böyle birşey gelen varsa bana bilgi versin çok endişeliyorum lütfen dua edin bebeğim iyi olsun

bircecimm sen ve bebeklerin için her aklıma geldiğinizde dua ediyorum, inşallah sağlık haberlerini alacağız burada ama zorlu bir süreç. bu doktorlar niye hep olumsuz yönden bakıyorlar anlamıyorum. enn başta morali yüksek tutmaları gerekirken hep en kötüye alıştırmaya çalışıyorlar, oysa 28. hafta yaşam sınırıdır ve bu haftayı atlatan bebekler sıkıntılar yaşasa da büyük oranda yaşamda kalır. belki küvez süresi uzar sadece. lütfen sen hep moralini yüksek tutmaya çalış, onları sağlıkla eve getireceğin günleri hayal et.

Kızlar sanırım ben doğurana kadar burada beni doğuma gönderecek kimse kalmayacak, herkes dağıldı gitti, doğuranlar bir üst topiğe terfi etti kaldık buralarda boynu bükük, yeni arkadaşlar da alternatif topik açmaya karar vermiş hadi hayırlısı. ben de 30. haftaya girmenin heyecanını yaşıyorum, hatta artık hafiften koprkmaya başladım iyi bir anne olabilecek miyim diye? bakalım son demlerimiz nasıl geçecek.

yavrukirpi seni dün gece rüyamda gördüm,erken doğum yapmışsıınn,
burda okuyorum sözde,
aman benim rüyalarım tersine çıkar canım ama yine de dikkat et kendine olur mu..

yavrukirpi seni dün gece rüyamda gördüm,erken doğum yapmışsıınn,
burda okuyorum sözde,
aman benim rüyalarım tersine çıkar canım ama yine de dikkat et kendine olur mu..

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok: ne diyorrsunnnn. rüyaların tersi çıkar diye umalım. çok lafını ettim belki ondandır.

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok: ne diyorrsunnnn. rüyaların tersi çıkar diye umalım. çok lafını ettim belki ondandır.

aman kırpıcım allah korusun sakın erken dogum yapma ruyalar tyersıne cıkar.nıhayet bende bugun 30.haftaya gırdım bır ıkımız kaldık sanırım.neysekı rıskımız bıraz daha azaldı

Daha ben varım!

ozur dılerım cartmancım dogru ya sen bızden once dogum yapacaksın saglıkla bebısıne kavusmanı canı gonulden dılıyorum.bızde persembe doktota gıdıyoruz perınotologa bakalım kucuk olan kızımız ıcın ne dıyecek ınsallah bıraz daha buyumuslerdır

Nurtopu merhaba bende ikizlere hamileyim.bizim seninle aynı gün gidiyo hamilelik dönemimiz seninde bel ağrın varmı ? Benim belimde sürekli ağrı var.

merhaba kızlar bi bilgisi olan varsa lütfen yazsın transferden sonra 13.gün 117 15.gün 1000 çıktı doktor iki günde çok yükselmiş dedi normal degilmiş bi fikri olan varmı

merhaba kızlar bi bilgisi olan varsa lütfen yazsın transferden sonra 13.gün 117 15.gün 1000 çıktı doktor iki günde çok yükselmiş dedi normal degilmiş bi fikri olan varmı

tek canım bence..
Hakkında hayırlısı olsun..

Nurtopu merhaba bende ikizlere hamileyim.bizim seninle aynı gün gidiyo hamilelik dönemimiz seninde bel ağrın varmı ? Benim belimde sürekli ağrı var.
cerencim benim çok ayakta kalınca oluyor
bende daha ziyade sırt ağrısı var
canım seninkilerin cinsiyeti ne kaçar gr?
benim kızım küçük biraz

cerencim benim çok ayakta kalınca oluyor
bende daha ziyade sırt ağrısı var
canım seninkilerin cinsiyeti ne kaçar gr?
benim kızım küçük biraz

Canım benim bir kız bir erkek cinsiyetleri bu hafta gittim doktora ikiside 1000 gr civarında dedi doktor. İkizlerden biri daha küçük oluyormuş zaten inşallah kızının kilosuda kardeşine yaklaşır. Ben birde hep soluma yatıyorum oradan kan akışı daha iyiyimiş sende bilirsin doktor öyle söyledi. çok uyuşuyo sol tarafım ama dayanmaya çalışıyorum.

sophicim senin bebeklerinin arasında ne kadar fark var?
kaçıncı haftadasın canım
,30 hafat oldum canım 150 gr fark vardı en son.bakalım persembe gunu tekrar gıdıyoruz kac gr lar.ama bızım bebeklerımızde bır sorun cıkmıstı kılosu kucuk olanın gobek kordonunda beslenmesı ıcın gerklı 3 damar olması gerkırken damarlardan bırı kendılıgınden kayboldu 2 damar kaldı o yuzden doktorumuz bu bebek daha kucuk kalabılır dıgerıne gore demıstı ılk basta aradakı fark daha fazlaydı ama sonra acık azaldı

Canım benim bir kız bir erkek cinsiyetleri bu hafta gittim doktora ikiside 1000 gr civarında dedi doktor. İkizlerden biri daha küçük oluyormuş zaten inşallah kızının kilosuda kardeşine yaklaşır. Ben birde hep soluma yatıyorum oradan kan akışı daha iyiyimiş sende bilirsin doktor öyle söyledi. çok uyuşuyo sol tarafım ama dayanmaya çalışıyorum.

ben de hep soluma yatıyorum canım
kızım sağ tarafta bi de zaten
inşallah canım sağolasın

,30 hafat oldum canım 150 gr fark vardı en son.bakalım persembe gunu tekrar gıdıyoruz kac gr lar.ama bızım bebeklerımızde bır sorun cıkmıstı kılosu kucuk olanın gobek kordonunda beslenmesı ıcın gerklı 3 damar olması gerkırken damarlardan bırı kendılıgınden kayboldu 2 damar kaldı o yuzden doktorumuz bu bebek daha kucuk kalabılır dıgerıne gore demıstı ılk basta aradakı fark daha fazlaydı ama sonra acık azaldı

bakalım belki bizimkilerin farkıda azalır belki

merhaba kızlar bi bilgisi olan varsa lütfen yazsın transferden sonra 13.gün 117 15.gün 1000 çıktı doktor iki günde çok yükselmiş dedi normal degilmiş bi fikri olan varmı degeri düşükken aniden yükselen varmı sorun yaşamayan

benimde kızım oğluma göre daha ufak doğdu 37 haftalık doğum yaptım kızım 2520 oğlum 2670 dı benim hamileliğim çok zor geçti

X