Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar bi bilgisi olan varsa lütfen yazsın transferden sonra 13.gün 117 15.gün 1000 çıktı doktor iki günde çok yükselmiş dedi normal degilmiş bi fikri olan varmı
kımyasal gebelık fasrklı bısey ondakı sartıslsar bukadar yuksek degıl ornegın 117 de 127 oluyor sonra 140 oluyor yanı duzensız bır artıs var.buy sonucla ıkı sey olabılır ya coklu gebelık yada mol gebelık ama mol ıcınde baska sarlar gerekıyor buyuk ıhtımalle coklu gebelık.hayırlısı olsun canım.tek salıklısından olsunda fark etmez ama deger çok artmış normal degilmiş kimyasal falan olmasında ALLAH korusun
mol gebeligin belirtisi varmı ki transfermin 17.günü ultrasyonda en erken ne zaman görünür bebegin haftası transferden sonramı sayılmaya başlanıyor inş çoklu gebeliktir
kaç embriyo transfer edildi?
ultrasonda son adetine göre hesapla 6. haftada gözüküyor genelde ama kimisinde 7 haftadada gözükebiliyor.. değerin bence tek gibi. ama hayırlısı iste.. sağlıkla tamamlamak nasip olsun hamileleğini inşallah....
son adet tarıhınden 5 hafta sonra kese olusmaya baslıyor.mol gebeligin belirtisi varmı ki transfermin 17.günü ultrasyonda en erken ne zaman görünür bebegin haftası transferden sonramı sayılmaya başlanıyor inş çoklu gebeliktir
amin inş iki tane tranfer edildi 1 olsun benim takıldıgım konu başka zaten degerlerin ani yükselişi doktorda anormal dedi açıklama falanda yok kafam iyice karışı k.rengi lekelenmemde var inş hiç bişey olmaz çok ümitlenmiştim çok
inş ALLAH büyük dua edin banada çok ümitlenmiştim
hamile duası kabul olur arkadaşlar sizden yarın ameliyat edilecek bebeğim için dua istiyorum kalbindeki deliği kapatmak için ameliyat edecekler Allahım onu korusun onu bana bağışlasın
hamile duası kabul olur arkadaşlar sizden yarın ameliyat edilecek bebeğim için dua istiyorum kalbindeki deliği kapatmak için ameliyat edecekler Allahım onu korusun onu bana bağışlasın
kızlar benım dogumum oldu coooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk sukur hepımız ıyıyız oglum 2850 kıızım 3 60 dogdu ama benım sezeryan agrılarım gecmedı olsun anne olmak muthısmısallahım herkeze nasıp etsın
kızlar benım dogumum oldu coooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk sukur hepımız ıyıyız oglum 2850 kıızım 3 60 dogdu ama benım sezeryan agrılarım gecmedı olsun anne olmak muthısmısallahım herkeze nasıp etsın