- 16 Şubat 2010
- 1.289
- 10
Merhaba arkadaslar,
öncelikle hepinize hayırlı kandiller. Bugün ben de doktordan geldim. Haberler yine ilginç. Kızımın suyunu biraz azalmış buldu doktor. Bası da asagidaymis, bas çapını olcemedi ama yaklaşık 1800-1900 gr olduğunu tahmin etti.
Şimdi senaryo su; bu Çarşamba perinatolog randevumuz var. Şayet karaciğer kolestazindan kızım da etkilenmeye başlamışsa ve gelişimi yavaslamissa ya da durmuşsa, 33 haftanın sonunda alacaklar bebeği. Yok bir problem yoksa, 37 ye kadar bekleyebildigimizce bekleyeceğiz, tabii sürekli kontrolle..
Fakat esas problem su ki, hamileliğimin basından beri her aksiliğe sürat asip perişan olan bir kocam var, sürekli teselli etmek zorunda kaldığım annesi var. Hamile olan kim, psikolojisi duzgun olması gereken kim, anlamıyorum. Bana en çok bundan fenalık geldi. Nazlanmadigim için, bebeğimi kaybettiğimde bile acımı icimde yaşadığım için çok pişmanım. Keske ben mahvolsaydim da onlar benle uğraşsaydı.
Ben bir de toplam 8-9 kilo aldım. Ama annem de az alirmiş. Bir de iştahım hiç yok. Bu hafta da her zamankinden fazla yememe rağmen kilom aynı. Muhtemelen sebep su, hiç tuvalete çıkma sorunu yasamiyorum. Yediğim çıkıyor. Ve de bu sıcaklarda hafif seyler yiyorum.
Kilo almamısim diye bile neredeyse darıldı esim bana. Hayirlisiyla saglikla sihhatle bir doğursam en çok da bunlardan kurtulacağım için rahatlayacağım. Esim bir daha cocuk isterse de ona petshoptan bir kedi alıp getirecegim..
canım yaaa ne kadar daraltmışlar seni. o kadar iyi anlıyorum ki, maalesef kadfınlar genelde daha güçlü, erkekler kaldıramıyor. biz de ikizlerden birini kaybettiğimizde eşim benden beter olmuştu. doktor beni bıraktı onla ilgilendi teselli etti. Allah kolaylık versin, hayatta güçlü olmak bazen zorluyor insanı.