dırımcımm saolasın, haftam ilerledi evt 28'i gördük gibi şükürler olsun, hazırlıklar pek yok maalesef henüz, ben kendime 28-30'u hedef koymuştum, o haftaları görmeden hiçbirşey almayayım diye, şimdi artık yavaştan başlııcaz inşallah. haftasonu hastane çıkışı baktık ama beğenemedim hiçbirini, bir de çilekten baby dream takımını beğendik sanırım onu alıcaz oda için. canınm senin ne çok kk kankan var yahuu, süppersin walla, sanal alemin kralı olmuşsun :) birgün tanışmak umuduyla ...
sophicimm bebişin kilosu iyi gibi evt, ama yüksek olması doktoru biraz tedirgin etti o sebep bir daha şeker testi istedi, bir de biliyorsun bu kilo baş çapı, femur uzunluğu ve göbek çevresini kapsayan bir formülle hesaplanıyor, bizimkinin başı çok büyük olduğu için de kilosu büyük gibi görünüyor olabilir sanırım. aşağıdaki çizelge olayına gelince lilypie sitesine gir, gebelik ksmını seç, çizelgede adım adım resimlerini son regl tarihini vs seç, sonra altta uzuunnca bir adres çıkıyor, onu benim birceye gonderdigim formatında kes (sonu png, başı http:/lilypie kalacak şekilde) ana sayfandaki çizelge kısmına yapıştır.
bircecimm maşallah bak bir oğlun bayaa kurtarmış kendini, sarılı zaten o kiloda doğan bir bebek için olmasa şaşılacak bir durum, hiç önemli değil, darısı diğerinin başına inşallah, haberlerini heyecanla bekliyorus canım. çizelgeni beğendiğine de sevindim. tarihleri araştırıp yaptım