Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

slm kızlarrr ben tüp bebekle hamile kaldım p tesi öğrendim hamile olduğumu 13 gün yapıldı test 176 çıktı değerim 2 embriyo konulmuştu dr ikiz olabilir dedii sizlerin değerleri kaçtı yardımcı olursanız sevinirim

benim 9. değerim 54 dü 11. gün değerim de 210 du ama üçüzdü...

merhaba kızlar
Allah doruk ve bebeklerinin yanında olsun
dalinde iyi haberlerle gelsin
sizler nasılsınız?

dorukk'u aradım:)

önce kocamaaaaaaaaaaannnnnn maşallah subhanallah diyelim:):nazar: :nazar: :nazar:

yavrulardan biri 3kilo..
diğeri 2,200 gr doğmuş..
biri 45, diğeri 48cm
Biri Özgü irem diğeri öykü beren
spinal anestezi uygulanmış .. biraz tansiyon düşüklüğü vs ama şükür şimdi gayet iyilermiş..
bebişler 2saat küvezde kalmışlar..
ALLAH daha iyi etsin inş durumlarını.. hepimize dua etmiş saolsun..:)
şükür kavuştu yavrularına sağlıkla.. darısı başımıza inş..
hepinize çoooooook selamı var.. dualrınız içinde ALLAH razı olsun hepsinden diyor..
ayyyy çokkkkkkkk mutlu oldum bennnnn:)

maşallah maşallah maşallah:nazar: :nazar: :nazar:

önce kocamaaaaaaaaaaannnnnn maşallah subhanallah diyelim:):nazar: :nazar: :nazar:

yavrulardan biri 3kilo..
diğeri 2,200 gr doğmuş..
biri 45, diğeri 48cm
spinal anestezi uygulanmış .. biraz tansiyon düşüklüğü vs ama şükür şimdi gayet iyilermiş..
hepinize çoooooook selamı var.. dualrınız içinde ALLAH razı olsun hepsinden diyor..

maşaallah subhanaallah...haberlerin iyi olmasına çok sevindim..kilolarıda süper....darısı bizlere inşallah hayırlısıyla sağlıkla...

ne çok sevindim anlatamam
41 kere maşallah kuzulara analarına doruk süpersin
kızlar darısı başımıza olsun oh beeeeeee güzel haber duymak ne iyi gelidi
demekki neymiş herşey güzel olacakmış hepimiz için
içimizi boşa sıkmamalıymışız

Dorukçum,gözün aydın,Allah analı babalı büyütsün :nazar: :nazar:

uykusuz günlere hoşgeldin :))

maşallahh,

kiloları da süpper, dorukcum tebrikler. hayatında yeni bir sayfa açıldı, inşallah 4 kişilik ailenizle mutlu mesut upuzuuunn bir yaşam sürersiniz.

Dorukla görüştüm,çok şükür kızlarıda kendide çok iyimiş.Rabbim ağız tadlarını huzurlarını hiç bozmasın.
Kızlarıyla hep mutlu huzurlu olsunlar inşallah.

selam kızlar nasılsınız.............doruk almıs bebeklerını demek cok guzel........okuyorum sızı ama vaktım olmuyo bazen yazmaya.............rabbım kolaylık versuın bebeklerınız saglıkla alın koynunuza ınş bız ıyıyız cok sukur cok............sıkıntılı gunler gectı sıız vaktınde dogurun ınş..........artvınlı nasılsın canım dogum ne zaman..........hallısna senın oldu galıba dımı ............hepınızı tek tek opt

selam kızlar nasılsınız.............doruk almıs bebeklerını demek cok guzel........okuyorum sızı ama vaktım olmuyo bazen yazmaya.............rabbım kolaylık versuın bebeklerınız saglıkla alın koynunuza ınş bız ıyıyız cok sukur cok............sıkıntılı gunler gectı sıız vaktınde dogurun ınş..........artvınlı nasılsın canım dogum ne zaman..........hallısna senın oldu galıba dımı ............hepınızı tek tek opt
valla ablacım ALLAH yardımcın olsun 3 prensesle:)
bana bu defa 3embriyo verildi 3.gün transferi.. 1i tutundu şükür.. şuan son ayımdayım işte.. bekliyorum..:) sağlıkla vakitlice inş...:Saruboceq:

Dorukcum çok çok sevindim, Allah saglikla, hayirla, güzel ömürler nasib etsin. Darısı basımıza :)

erenzeynocum, çok gecmis olsun, tip çok ileride, inşallah bugünleri atlatacaksiniz ve bebeklerini saglikla kucağına alacaksın..

Allah hepimizin yardımcısı olsun, yapabileceğimiz tek şey birbirimiz için dua etmek..

hayırlı sabahlar herkese....umarım herkes iyidir herşey yolundadır.....
erenzoyno inşaallah herşey yolundadır canım.hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz...bu mübarek gece hatrına RAbbim herkesin yar ve yardımcısı olsun...herkesin evladını hayırlısıyla sağlıkla bağışlasın güzel Allahım...ben bugün kontrole gidiyorum bi aksilik olmazsa randevu alabilirsem...dua edin bizim için...
sağlıcakla kalın öptük hepinizi...

hallsına canım rabbım kolaylık versın saglıkla gelsoın bebısler ınş..........artvınlı olmus senın bebışın hayırlı ols canım ..................
kızlar mırac kandılınız mubarek ols dularımız makbul ols.......................bebeklerımızı saglıkla buyutun ınş..............bol duaaaaaaaa

Miraç kandiliniz mubarek olsun herkezin Rabbim bu mabarek kandilin yuzu auyu hurmetine bizim gunahlarımızı bagışlasın yavrularımızı saglıklı sihhatli bi şrkilde dunyaya getirmeyi nasip etsin onları bize bagışlasın rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun Peygamber efendimizim şefaatine nail eylesin inş

kizlar dalinden bir haber yok hala degil mi, Allah su mubarek gunde yavrularina guc saglik versin, hepinizi saglikla kavustursun bebeklerinize Insallah.

kandiliniz mübarek olsun kızlar
Allah dualarımızı kabul etsin,bebeklerimize sağlık,evlerimize huzur,sofralarımıza bereket versin
rabbim hepimizi hayırlısıyla kurtarsın,ailelerimize mutluluk versin

yavrulardan biri 3kilo..
diğeri 2,200 gr doğmuş..
biri 45, diğeri 48cm

:nazar:maşşallah valla allah analı babalı büyütsün inşallah dorukcum .

erenzeynonun yazdıklarını yeni okuyabildim..çoook üzüldüm.... iyi haberler verir inşallah...... telefonu varsa bana özelden yazarsanız sevinirim............. rabbim yardımcıları olsun evlatlarına şifa versin inşallah.....

dorukcum çok sevindim..allah analı babalı büyütsün inşallah

X