Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ınsallah dorukcum bazı ıkız annelerı 37 38 de dogurmıs ya onun ıcın dıyorum tabı hayırlısı nezamansa o zaman olusunlar yeterkı saglıklı olsunlar baska hıcbısey ıstemem sıra sende sanırım bemden 1 hafta oncesın galıba saglıcakla al kuzularını sende canım benım..

sağol tatlım... senin çizelgen olmadığı için takip edemiyorum haftanı... peşpeşe doğurcaz sanırım sen ben hituci fatoş:)aramızda çok bişi yok...delikafadulden

günaydın kızlarrr,

cidden hamileliğin ennn güsel yanı bu hareketleri hissetmek, ben de bayılıyorum. gerçi ben hangisi kol hangisi dirsek filan anlamıyorum ama.
peşpeşe doğumlar başlayacak yakında evt, sonra artık 3-5 kişi kalırıs iice burda.

günaydın kızlar
haklısınız hareket hisstemek çok güzel ama bence en güzeli koklamak ve kucaklamak olacaktır Allah sıralı doğumlar versin bize
kirpiciğim ağustos ortası sana erken bir hedef değilmi?ben eylül başı hedefliyorum

günaydın kızlar
haklısınız hareket hisstemek çok güzel ama bence en güzeli koklamak ve kucaklamak olacaktır Allah sıralı doğumlar versin bize
kirpiciğim ağustos ortası sana erken bir hedef değilmi?ben eylül başı hedefliyorum

ilk hedef bircecimm, onu geçersek sonrası her gün kar gittiği yere kadar :)

dalinde hayırlısıyla kurtuldu bebeklerinde sağlıklı olmalarına çok sevindim . inşallah kısa sürede toparlanıp evlerine çıkarlar . darısı bekleyenlerin başına kızlar

Canım çok sıkkın..

Doktordan şimdi geldim. Bebeklerin aralarındaki fark yine açılmış, 3-4 haftaya çıkmış. Oğlumun suyu azalmış, gelisememis. Daha iki hafta önce fark 1 hafta 10 gündü. Benim olumlu doktorumu bugün ilk kez biraz telasli gördüm.

Seker testim tekrarlanacak, safra tuzların için karaciğerim için acil testler yapılacak ve haftaya Cuma perinatologda buluşacağız..

Kendinizi en kotuye hazırlayın, gittiğimizde bir ihtimal bebeğin kalp atışlarının durduğunu gorebiliriz, dedi.. 6-7 haftadır bu ihtimali konuşuyoruz zaten ama ben kendimi iyi hissetmeyi, moralmi yüksek tutmayı başarıyordum. Şimdi onu da yapamıyorum artık, oğlumu kaybedeceğim gibi geliyor..

ısin tuhafı, insan iyi veya kötü ne olacaksa bir an önce olsun istiyor

Canım çok sıkkın..

Doktordan şimdi geldim. Bebeklerin aralarındaki fark yine açılmış, 3-4 haftaya çıkmış. Oğlumun suyu azalmış, gelisememis. Daha iki hafta önce fark 1 hafta 10 gündü. Benim olumlu doktorumu bugün ilk kez biraz telasli gördüm.

Seker testim tekrarlanacak, safra tuzların için karaciğerim için acil testler yapılacak ve haftaya Cuma perinatologda buluşacağız..

Kendinizi en kotuye hazırlayın, gittiğimizde bir ihtimal bebeğin kalp atışlarının durduğunu gorebiliriz, dedi.. 6-7 haftadır bu ihtimali konuşuyoruz zaten ama ben kendimi iyi hissetmeyi, moralmi yüksek tutmayı başarıyordum. Şimdi onu da yapamıyorum artık, oğlumu kaybedeceğim gibi geliyor..

İsin tuhafı, insan iyi veya kötü ne olacaksa bir an önce olsun istiyor

canım benim allahım yanında olsun hakkında ne hayırlısı ise onu nasip etsin sana... düşünki her işte vardır bi hayır mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler...

canım benim allahım yanında olsun hakkında ne hayırlısı ise onu nasip etsin sana... düşünki her işte vardır bi hayır mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler...

Âmin dorukcum, bu da bir imtihan.. Yapabileceğim hiç bir şey yok, hayırlısı olsun diye dua ediyorum.. Ama icim eziliyor, ne yalan söyleyeyim.. :KK43:.

Canım çok sıkkın..

cartmancım gerçekten çok zor bir durum, arada olmak çok zor. ama bu gebelik olayında biz de doktorlar da o kadar edilgenki, gelişmeleri seyretmek dışında kimsenin elinden hiçbirşey gelmiyor. hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah, tevekkül etmekten başka hiçbir çıkar yol yok.
benim ikizlerim günü gününe denk gidiyordu, hiçbir sorun yoktu ama cinsiyeti öğrenmeye gittiğimizde bir de baktık birinin kalbi durmuş. hiçkimsenin beklemediği bir gelişmeydi, çok ama çok üzüldük o aşamada ama şu an anlıyorumki Allah bir evladımızı bizden alarak birini bize bağışlamış, çünkü eğer ikiz devam etse büyük ihtimalle rahim yetmezliği yüzünden erken doğumla her ikisini kaybedebilirdim.
Dualarım seninle, inşallah hepiniz için enn hayırlısı olur.

cartmancım gerçekten çok zor bir durum, arada olmak çok zor. ama bu gebelik olayında biz de doktorlar da o kadar edilgenki, gelişmeleri seyretmek dışında kimsenin elinden hiçbirşey gelmiyor. hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah, tevekkül etmekten başka hiçbir çıkar yol yok.
benim ikizlerim günü gününe denk gidiyordu, hiçbir sorun yoktu ama cinsiyeti öğrenmeye gittiğimizde bir de baktık birinin kalbi durmuş. hiçkimsenin beklemediği bir gelişmeydi, çok ama çok üzüldük o aşamada ama şu an anlıyorumki Allah bir evladımızı bizden alarak birini bize bağışlamış, çünkü eğer ikiz devam etse büyük ihtimalle rahim yetmezliği yüzünden erken doğumla her ikisini kaybedebilirdim.
Dualarım seninle, inşallah hepiniz için enn hayırlısı olur.

Canım benim, âmin, inşallah hayırlısı olur.. Bundan haftalar evvel perinatologda suyu azalmış ve geriden geliyor dediğinde çok üzüldüm, sonra biraz toparlayinca sevindim, iyi oluyor artık dedim. Şimdi yeniden basa donduk.

Kızımız 1100-1200 gr gibi, oğlumuzda 830 da kalmış. İsin tuhafı, şimdi uzandim, gözyaşlarımın akmasına mani olamıyorum, sanki beni anladılar, oğlum tekmelemeye başladı beni. Ben buradayım ve iyiyim mı demek istiyor, benimle vedalasiyor mu anlamıyorum.. Sadece Rabb'imden hayırlısını istiyorum..

Senin yadadiklarin da çok zor, bir anda böyle bir şeyle karşılaşmak. Ne diyelim, Allah olanı bize bagislasin inşallah..

Canım çok sıkkın..

Canım Allah yardımcın olsun,inşallah iki bebeğinle birlikte yola devam edersin,hakkında hayırlısı olsun canım

Canım çok sıkkın..

canım Allah gönlündekini hakkında hayırlı kılsın...inşaallah hayırlısıyla sağlıkla bebişlerini sana bağışlasın...:teselli:

günaydın kızlarr....
birazdan dr a gidicem sanırım bu son kontrololcak... kasıklarımda ağrılarım oluyo ara ara hayır olsun inşallah...çokşükür temmuzu gördüm:) allahım vakitlice doğurmayıda nasip eder inşallah... hepimize....

günaydın kızlarr....
birazdan dr a gidicem sanırım bu son kontrololcak... kasıklarımda ağrılarım oluyo ara ara hayır olsun inşallah...çokşükür temmuzu gördüm:) allahım vakitlice doğurmayıda nasip eder inşallah... hepimize....

hayırlı güzel haberlerle gel inşaallah canım....yarında benim kontrolum var....
bu arada telefonun varmı kızlarda...yoksa yada istersen özelden bana yaz a.s. araşırız...

günaydın kızlarr,

yaşasınnn bir haftamız daha bitti, 26'ya girdik bugün itibarıyla.
dorukcumm yolun sonu görünüyor galiba, heyecanla bekliyoruz son kontrolünün sonuçlarını.
kızlar ben biras depresif olmaya başladım yaaa, sanırım bu kadar asosyal yaşama alışık değilim, kendimi dünyadan soyut hissetmeye başladım iyice. hiçbirşey yapasım gelmiyor, banyo bile :KK43:..

günaydın kızlarr,

yaşasınnn bir haftamız daha bitti, 26'ya girdik bugün itibarıyla.
dorukcumm yolun sonu görünüyor galiba, heyecanla bekliyoruz son kontrolünün sonuçlarını.
kızlar ben biras depresif olmaya başladım yaaa, sanırım bu kadar asosyal yaşama alışık değilim, kendimi dünyadan soyut hissetmeye başladım iyice. hiçbirşey yapasım gelmiyor, banyo bile :KK43:..

günaydın kirpicim....
bazen oluyo öyle haller....
balkona çık canım kocaman da bi meyve tabağı hazırla kendine....
bana iyi geliyo tıkınmak... :)))

Canım benim, âmin, inşallah hayırlısı olur.. Bundan haftalar evvel perinatologda suyu azalmış ve geriden geliyor dediğinde çok üzüldüm, sonra biraz toparlayinca sevindim, iyi oluyor artık dedim. Şimdi yeniden basa donduk.

Kızımız 1100-1200 gr gibi, oğlumuzda 830 da kalmış. İsin tuhafı, şimdi uzandim, gözyaşlarımın akmasına mani olamıyorum, sanki beni anladılar, oğlum tekmelemeye başladı beni. Ben buradayım ve iyiyim mı demek istiyor, benimle vedalasiyor mu anlamıyorum.. Sadece Rabb'imden hayırlısını istiyorum..

Senin yadadiklarin da çok zor, bir anda böyle bir şeyle karşılaşmak. Ne diyelim, Allah olanı bize bagislasin inşallah..

Canım benim inşallah her şey yoluna girer. Aynı sorun bende de var.
Benim de kızım geriden geliyor kiloları arasında yarı yarıya fark var.
Biri 750 biri 380 gr
Sorun kızımın plasentasının benimle temas kurduğu alanın oğlumunkinden küçük olması
Size bir neden söylediler mi?
Allah'tan hayırlısı. Sonuçta bebeklerimiz bizim evlatlarımız ama Rabbimin kulu , O'na emanet. Bizim elimizden gelen bi şey yok, yapabileceğimiz tek şey dua etmek. Dua edelim birbirimize.
Seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları yaşadığım için.

yavru kirpi nasılsın?
aramızda yaklaşık bir hafta var
Sen nerede kontrollerini yaptırıyorsun?

X