ah işte o kaşıntılardan bende var. karaciğer enzimlerimden ikisi azıcık yüksek çıktı, gerçi dermatolog, esas safrada tuz birikmesinden oluşan değerlerimin normal olduğunu söyledi ama ben kaşınmaktan bir türlü uyuyamıyorum ve erken doğum endişeme şimdi bir de bu katıldı diye dertlenip duruyorum..
yarın doktora gideceğiz. çok merak ediyorum ne durumda bebekler.. her gidişimde acaba büyüdüler mi, küçük giden diğerine yetişti mi, ben yeterince dinlenebildim mi diye endişelenip duruyorum. çoğunlukla evdeyim, artık araba kullanmıyorum, dışarı kendi başıma neredeyse çıkmıyorum. anneme gidersem gidiyorum, orada yatıyorum. ama yarından itibaren ben de kayınvalideme yerleşeceğim.
bir de kızlar, bilmem doğru mu yapıyorum ama ne olacak diye dert etmekten daha hiç bir hazırlık yapmadım, yani bir çöp bile almadım diyebilirim. ama artık 7. ayımız bitti. hayırlısıyla beklemeye başlama dönemine girdim. en azından acil ihtiyaçları alayım ya da aldırayım diyorum.
işin kötüsü ağustosta doktorum izne çıkıyor ve inşallah ben ağustosa kadar dayanırsam başka bir doktor doğumuma girecek. o da biraz tedirginlik verici. velhasıl aklımda yüzlerce soru, daha hangi hastanede doğum yapacağıma bile karar vermedim..
tek dertli ben miyim, sanki herkes tüm işini bitirdi gibi geliyor..:bbo: