- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
Afra; temiz ve iffetli kadın demek arapça da.. ayrıca cennette ayak basılmamış beyaz toprak,ayın 13 ve dediğin gibi kadın sahabelerden birinin adı..O sahabenin, 2 oğulu Ebu cehili öldürdüler... Evet kızım çok sakin dahası sakindi desek iyi ..ciddi ciddi başladı o da cadılığa..hatta beni korkutacak kadar sakindi..Ama Allah'ın bir ikramı oldu bana onun sakinliği ..öyle duraksız bir oğlum var ki ya oda onun gibi olsaydı..Hem de kızım adı gibi ay parçası teyzesi.. çok güzel ,bembeyaz..Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın..Hepimizin kuzusu dünya güzeli maşallah...
yap yap sen bende 32 haftaya kadr yemek.ütü.ortalık toplama yapıyordum ama maalesef şimdi bi halt yapamıyorm çünkü oturduğm yerden zor kalkıyorumsempatiksalakcinnicanım zaten gündüz berk yok kreşte eşimde elinden geldigi kadar giderken bana iş bırakmamaya çalışıyor annem geliyor arada ama işte ben rahat durmuyorum canım tez
erken dogurursamda ondan doguracagım hiç iş yapmasam ortalıkta dolanıyorum çok kötü birşey özeniyorum şöyle bacakları uzata uzata yatanlara valla ama yok işte yapamıyorum .
Kızlar hepinize iyi geceler..bol,bol uyuyun..bol,bol dinlenin..hepinizi öperim..
zor cnm hakkaten günler ilerledikçe daha zor oluyor satlerde daha ağır ilerliyor sanki ne gün ne gece geçiyor yatak bile batıyor bana
yap yap sen bende 32 haftaya kadr yemek.ütü.ortalık toplama yapıyordum ama maalesef şimdi bi halt yapamıyorm çünkü oturduğm yerden zor kalkıyorumsempatiksalakci
Kaswacım ben bu kadar ayrıntılı bilmiyordum afranın anlamını.çok saol benide bilgilendirdin.
Maşallah kızına ve oğlunada rabbim nazarlardan saklasın.
Bende hayırlısıyla sağlıklı kavuşsam yavrularıma,her yaramazlıklarına razıyım inan.sanki vakit yerinde saymaya başladı artık zaman ilerlemiyor gibi.:hulya:
aman nerooooo 32 ne kaldı yandımmmm .canım ya gündüzleri daha iyimi oluyorsun ben gündüzleri daha iyiyim akşamüstüne dogru kötülüyorum daha çok.
herkesler burada ama ben yatacağım kuzularım çoktan uyudu bende hastalığım daha iyi en iyi ilaç bana vicks geldi kızlar ...yine vickslendim yatacağım yarın biyere gideceğiz gelin aldı kadın hayırlı olsuna bide hediye götüreceğim önceden haberli olmasak gitmeyecektim ama ne yapem...
yavrukirpi inan çok üzüldüm ama rabbimin verdiği bişey ...hayırlısı buymuş diyeceğiz ve rabbim kızına sağlıklı uzun bir hayat versin...
teyzeleri azcık alişle ömüşten de bahsedeyim
alişim pire gibi evde dolaşıp duruyo ayakkabı ile yürümeyi bilmiyordu
öğrendi...bide sokağa çok alıştı atta diyo herif montu görünce
ömerime gelince hala alişten dayak yiyor ama eskisi gibi tepkisiz değil..
ama hala yürümüyor iki ortepedi doktoruna götürdüm hiç bir sorun olmadığını
söyledi hatta son doktor çocuğu rahat bırak didi...
tay tay duruyor ama yürümek işine gelmiyor...ama biyere uzanmak istediğinde ayaklar havaya kalkıyor istediğini alıyor....kilosu boyu yerinde ...alişim zayıfladı hastalıktan ama inş.toplayacak
birde alişim normal süt içerken ömer paşa içmiyor çocuk mamadan kurutlmadı gecede 3 kere alıyor ama olsun....çok şükür yemek olayımızda sorun olmadı inş.ileriye doğruda olmaz...
bizden bu kadarrrrr çokkkkkk öptük siziiii
herkesler burada ama ben yatacağım kuzularım çoktan uyudu bende hastalığım daha iyi en iyi ilaç bana vicks geldi kızlar ...yine vickslendim yatacağım yarın biyere gideceğiz gelin aldı kadın hayırlı olsuna bide hediye götüreceğim önceden haberli olmasak gitmeyecektim ama ne yapem...
yavrukirpi inan çok üzüldüm ama rabbimin verdiği bişey ...hayırlısı buymuş diyeceğiz ve rabbim kızına sağlıklı uzun bir hayat versin...
teyzeleri azcık alişle ömüşten de bahsedeyim
alişim pire gibi evde dolaşıp duruyo ayakkabı ile yürümeyi bilmiyordu
öğrendi...bide sokağa çok alıştı atta diyo herif montu görünce
ömerime gelince hala alişten dayak yiyor ama eskisi gibi tepkisiz değil..
ama hala yürümüyor iki ortepedi doktoruna götürdüm hiç bir sorun olmadığını
söyledi hatta son doktor çocuğu rahat bırak didi...
tay tay duruyor ama yürümek işine gelmiyor...ama biyere uzanmak istediğinde ayaklar havaya kalkıyor istediğini alıyor....kilosu boyu yerinde ...alişim zayıfladı hastalıktan ama inş.toplayacak
birde alişim normal süt içerken ömer paşa içmiyor çocuk mamadan kurutlmadı gecede 3 kere alıyor ama olsun....çok şükür yemek olayımızda sorun olmadı inş.ileriye doğruda olmaz...
bizden bu kadarrrrr çokkkkkk öptükalarda
yat cnm yat dinlenki enerji depolayasın...alişin pire gibi olduğu her halinden belli zaten canlı canlıda görüncekaydirigubbakcemile3
öp benm için ikisinide....
şükür canım sende iyisin oğluşlarında sevindim aman nazar deymesin .kuzularım atayıdamı ögrendi yerim ben onları eeee annesi artık havalar güzel bol bol sokak yolları görünüyor size.
bidealiş dayak yiyor deyince aklıma geldi benim oğlan servisten bir indi mosmor bir burun şok oldum ne oldu diye öğretmenine sordum arkadaşıyla tokuşmuşlar arkadaşı kızmış burnunu ısırmış benimkide sen benim burnumumu ısırırsın deyip çocugun yanagını elini dişlemiş ayyy varya şimdikiler felaket gülermisin aglarmısın bunlara
hahaha sizde yine sakindi öperim mıncıklarımmmmsenin için
aman deymesin nazar yaaa rabbimherekse versin hep dua ediyorum olmayan arayan herkese ver rabbim diye.....
evimize gidince sokağa çıkmayacaz cnm tek başıma bu halleri ile baş edemem ben
annemlerdeyken illa çıkıyolar .....
bu arada aliş değil ömer dayak yiyor ama yeni nesil fena alişe muz ver ısırmaz
ama ömeri ısırmayı biliyor rabbimkolaylık versin
hadi ben kaçar bybyy
kızlar kaçtım ben öpüyorm çokk rahat bir uyku diliyorm herkeze
kızlar ben çok üzgünümm...
bebeklerimizden biri maalesef geçen hafta ölmüş anne karnında. hiçbir belirti de vermemişti şok oldum. şimdi kalan kızımızı sağlıkla kucağımıza almak tek duamız. siz de dualarınızı eksikk etmeyin ne olur, rabbim onu bize bağışlasın. meğer ne çok alıştırmışım kendimi ikiz fikrine....
Kolaylıklar versin Allah hepimize Canancığım...kimsenin gözünü korkutmayalım ama çoooook zor çoook yorucu..ama ömre bedel bir tek gülüşleri bile..yavrular nasıl?Kayınvalidenler yardım etmiyormu hiç?
hoşgeldin canım aramıza hemen küsüp gitme geç cevaplamış olabilriz malum ikizlerden fırsat bulup takip etmek zor oluyor demek 15 haftalıksın oh öaşallah nerdeyse yarı olmuşsun cinsiyetleri felan bellimi bakım anlatsakimse yoku arkadaslar
kızlar ben çok üzgünümm...
bebeklerimizden biri maalesef geçen hafta ölmüş anne karnında. hiçbir belirti de vermemişti şok oldum. şimdi kalan kızımızı sağlıkla kucağımıza almak tek duamız. siz de dualarınızı eksikk etmeyin ne olur, rabbim onu bize bağışlasın. meğer ne çok alıştırmışım kendimi ikiz fikrine....