Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

nasılsın vilcim bebişlerle hayat nasıl geciyor
zaman nasıl geçiyo anlamıyorum medinecim gecem gündüzüm karışmış halde....
canım üzüntüden ne diyeceğimi bilemiyorum inan Allah kızına ömür versin..

doudoucumm artık yaklaştı bebişlerinin aramıza gelme zamanı..kızlardan fırsat bulup arayamadım kaç gündür aklımdasın inş.arıcam en kısa zamanda

YAWRUKıRPı Rabbim yardımcın olsun, ve kızına hayırlı uzun ömür versin, çok üzüldüm...
Ptsiden beri bende hiç ii degilim bugun gene dr a gitcem, benimkilerden de birisi tehlike de..
Allahım saglıkla kucaklamayyı nasip etsin inş

slm canım nasılsın nasıl gidiyo kaydirigubbakcemile2

iyi olmaya çalışıyorum canım... doğum iznine ayrılasım var

zor geliyo artık oturup kalkmak

uykum geliyo öğleden sonraları

evde olup yatmak mayışmak istiyorum :1ninca:

sen nasılsın... nasıl gidiyo

işte nasıl olsun bende bi koşturmaca içindeyim biri doyur uyut diğeri uyanıyo onu doyur temizle uyut derken geçiyo işte zaman

işte nasıl olsun bende bi koşturmaca içindeyim biri doyur uyut diğeri uyanıyo onu doyur temizle uyut derken geçiyo işte zaman

hep diyorlarki bugünlerin değerini bilin ilerde özlüyceksiniz karnınızda olduğu günleri...

doğrumu :)

ben zaman geçsin doğurayım hemen istiyorumda.. guclubacismile

bebekler doğunca çalışmaya devam edicekmisiniz ? ara mı vereceksiniz ? büyükleri yakın olanlar şanslı tabi.ben şahsen bakıcılara güvenemem...

nero, dalin, vill selamlar

zemuszemus

slm fatşcğm nbr,,,,,

kızlarrrrr merhaba herkesee nasılsınız...
iyilik vilcğm sen bayağı bir yoğunmuşsn tek başınamı bakıyorsun ?

bebekler doğunca çalışmaya devam edicekmisiniz ? ara mı vereceksiniz ? büyükleri yakın olanlar şanslı tabi.ben şahsen bakıcılara güvenemem...

allah kısmet ederse ben çalışacağım 5 aylık olduktan sonra annem bakıcak benm bakıcı tek başına banada ters güvenemem allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin

Bende bakıcılara güvenemem..

zaten iki bebeğe vereceğimiz para nerdeyse maaşımıza eşit..

o yüzden ben büyük ihtimalle işten ayrılacağım..

annemle aynı şehirde değiliz. validemlerde bakmaya pek meyilli değil.......

17 yaşımdan beri çalışıyorum bebişlerim için feda olsun napim...

aynen..benim de şartlarım büyüklerin bakmasına müsait değil..aynı şehirde değiliz ve bakıcıya da bırakamam..bakıcı da tutucaz ama ben de evde olucam..bebişlerim için feda olsun..

Desene kayınvalidenler yapmadı demesinler cinsinden..ne güzel demişsin canancığım ya..tuvalet ihtiyacımı gideririm bu arada diye...işte bizim şu anki hayatımızın özeti budur..wc ye gitmeye bile fırsat bulamamak..Şükür ben biraz yol katettim ama inan canancığım başka zorluklar ekleniyor bu seferde..gece uykumuz düzene girdi maşallah,gazımız bitti ki çok çektik biz o pis gazdan..onlar bana ben onlara alıştım dilimizden anlar olduk,daha sabırlı olmayı öğrendiler amma ne oldu dersen hep ilgi,hep oyun..oğlum birde kucak kuşu ki sorma gitsin..yapışık bana wc ye bile beraber gidiyoruz banyoya ...anakucağında da durmuyor atıyor kendini aşağı ,koltukta mantar gibi kafasına geçiyor..bir dk oturamıyorum yemin ederim.şimdi ek gıdalarımızda başladı ya bizim..püskürte, püskürte yiyorlar.her yer üst, baş batıyor altlar daha sık açılıyor ve eskisinden çok daha mis kokuyor kakalar..kaydirigubbakcemile3 yeni,yeni tatlara alışıyoruz..daha çok iş,daha çok iş..her geçen gün..inş.birde ayaklansınlar o zaman neler olacak bakalım..Allah yardımcımız olsun senin kuzuların emmeleri,gazları nasıl tatlım?

hep diyorlarki bugünlerin değerini bilin ilerde özlüyceksiniz karnınızda olduğu günleri...

doğrumu :)

ben zaman geçsin doğurayım hemen istiyorumda.. guclubacismile

Hepsinin güzelliği başka Fatoşcuğum..benim için hamilelik bir rüyaydı..gerçekten ömrümün en güzel günleriydi.Doya doya her ince ayrıntının tadına vararak yaşa gebeliğini..Hareketlerimi çok kısıtlayan, 26.haftadan sonra hep yattığım bir gebeliğim oldu.Wc ye yalnız gidemezdim,hele son zamanlarım adım atamıyordum ağırlıktan..ama hepsine değerdi..Şimdi kucağımda 2 meleğim var.Bugünlerde bambaşka tatta ama çok yorucu hep koşturmaca,kendini unutuyor insan..Akşam oluyor ağzına bir şey atamamış oluyorsun.. başlarda 2 saatlik uykularla ,aylar geçiyor..o yüzden diyor doğuranlarımız..İnş.sağlıkla kuzularını kucağına alırsın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…