Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neroocan tunaydınn
zaman nasıl geçiyo anlamıyorum medinecim gecem gündüzüm karışmış halde....nasılsın vilcim bebişlerle hayat nasıl geciyor
canım üzüntüden ne diyeceğimi bilemiyorum inan Allah kızına ömür versin..kızlar ben çok üzgünümm...
bebeklerimizden biri maalesef geçen hafta ölmüş anne karnında. hiçbir belirti de vermemişti şok oldum. şimdi kalan kızımızı sağlıkla kucağımıza almak tek duamız. siz de dualarınızı eksikk etmeyin ne olur, rabbim onu bize bağışlasın. meğer ne çok alıştırmışım kendimi ikiz fikrine....
Allah hayırlısını versin çok zor elde ettiğim bir hamilelik olduğu için herhalde her şikayet güzel geldi Allaha şükürler olsun. İnşallah bende doğumu bekliyorum artık gelsinler istiyorum gözümün önünde olsunlar
nero, dalin, vill selamlar
zemuszemus
slm canım nasılsın nasıl gidiyo kaydirigubbakcemile2
iyi olmaya çalışıyorum canım... doğum iznine ayrılasım var
zor geliyo artık oturup kalkmak
uykum geliyo öğleden sonraları
evde olup yatmak mayışmak istiyorum :1ninca:
sen nasılsın... nasıl gidiyo
slm nero slm fatos slm yawrucum slm vılcım slm artvınlı herkese slm slm slmmmmmmmmmmmmmm
opuyorumnanaktanslm nero slm fatos slm yawrucum slm vılcım slm artvınlı herkese slm slm slmmmmmmmmmmmmmm
işte nasıl olsun bende bi koşturmaca içindeyim biri doyur uyut diğeri uyanıyo onu doyur temizle uyut derken geçiyo işte zaman
nero, dalin, vill selamlar
zemuszemus
iyilik vilcğm sen bayağı bir yoğunmuşsn tek başınamı bakıyorsun ?kızlarrrrr merhaba herkesee nasılsınız...
bebekler doğunca çalışmaya devam edicekmisiniz ? ara mı vereceksiniz ? büyükleri yakın olanlar şanslı tabi.ben şahsen bakıcılara güvenemem...
bebekler doğunca çalışmaya devam edicekmisiniz ? ara mı vereceksiniz ? büyükleri yakın olanlar şanslı tabi.ben şahsen bakıcılara güvenemem...
Bende bakıcılara güvenemem..
zaten iki bebeğe vereceğimiz para nerdeyse maaşımıza eşit..
o yüzden ben büyük ihtimalle işten ayrılacağım..
annemle aynı şehirde değiliz. validemlerde bakmaya pek meyilli değil.......
17 yaşımdan beri çalışıyorum bebişlerim için feda olsun napim...
hasklısın kaswacım tek gülüşleri yetiyo yok ben kimsyei korkutmuyorum ama hani yorucu günler beklio demek istedim yoksa çok güzel günler beklio sizleir arkadaşlar
kayınvalidme hiç yardım etmio diyemem ama etmesi gereken yardımda bu olmamalı benim mesai sabah 7 de başlıyo kayınvalidme 10 da güzellik uykusundan uyanıyo kahvaltı keyifini yapıo müge anlıyı izliuo sigara keyifini yapıo yemek yapacaksa yemeğini yapıyo sonra yanıma iniyo zaten o saate yakında eşim gelmiş oluyo. o arada 2 sallar ben bu tuvalet ihtiyacımı gideririm yada 2 dakkayada yatağımı felan toplarım yani öle işte seninkilerde kocaman oldu maşallah
şimdi nasıllar beni ilerde nasıl günler beklio
hep diyorlarki bugünlerin değerini bilin ilerde özlüyceksiniz karnınızda olduğu günleri...
doğrumu :)
ben zaman geçsin doğurayım hemen istiyorumda.. guclubacismile