- 11 Aralık 2009
- 1.292
- 0
canım bu haftalarda benimkilerde öyleydi otur karşıdan seyret hiç durmuyorlardı ve çok sertti haraketleri ama artık niye az oynuyorlar diye düşünüyorum yerleri daraldıkça azalıyor haraketleri.Kızlar ben birşey diyeceğim.Saçmalıyormuyum yoksa abartıyormuyum bilemem ama sanki benimkiler bu günlerde baya kuvvetlendiler..Sanki karnımda zelzele oluyor..Çok daha kuvvetli ve sert olmaya başladı hareketleri..Yoruyorlar sanki beni,terliyorum valla..Balkon kapısı falan açıyorum artık..Eskisi gibi minik değil pıtpıtları..Şimdiden böyleyse ilerde nasıl olucak..?bilmiyorumkismile
canımmmm beninnn allah sana ve kızına saglık uzun ömür versin hep beraber minik kızını gelmesini bekleyecegiz ne olur kendini çok hırpalamamaya çalış zor bir sınamadan geçiyorsun ama allahım en güzel hediyeyi kızını bagışlasın sana .kızında sende allaha emanet olun.kızlar ben çok üzgünümm...
bebeklerimizden biri maalesef geçen hafta ölmüş anne karnında. hiçbir belirti de vermemişti şok oldum. şimdi kalan kızımızı sağlıkla kucağımıza almak tek duamız. siz de dualarınızı eksikk etmeyin ne olur, rabbim onu bize bağışlasın. meğer ne çok alıştırmışım kendimi ikiz fikrine....