bebekler doğunca çalışmaya devam edicekmisiniz ? ara mı vereceksiniz ? büyükleri yakın olanlar şanslı tabi.ben şahsen bakıcılara güvenemem...
kızlar gece uyuyamadım mide yanmasından bugünde hala geçmedi asit yutmuşum gibi rahatsız oluyorum sizlerede oluyormu?nasıl geçirebilirim?
kızlar gece uyuyamadım mide yanmasından bugünde hala geçmedi asit yutmuşum gibi rahatsız oluyorum sizlerede oluyormu?nasıl geçirebilirim?
hamileliğin başında yasaklandı bana çalışmak işi bırakmak zorunda kaldım.İstirahat halinde geçiyor,bebekler gelince de çalışmayı düşünmüyorum,annem de kayınvalidemde Ankarada yaşıyorlar,doğumda gelirler 1 kaç ay yardım ederler sonra kendim bakarım bebeklerime bakıcılara güvenemem doğsunlarada hayırlısıyla herşey onlara feda olsun
dorukcuğum ben sormuştum dr a rennıe duo diye şurup vermişti biraz rahatlattı başta ama artık işe yaramıyor.Çok geçmiş olsun canım sanada
Ayşeciğim bende iş yapmıyorum ufak tefek toparlıyorum eşim yardımcı oluyor Anneler geliyor çok ihtiyacım olduğunda idare ediyorum,çayı ben seviyorum içiyorum ama mide aynı magnezyum düşüklüğü için dün maden suyu içmeye başladım dr ilaç vermedi
amma sızlandım bugünümüze şükür kızlar hayırlısıyla Allah doğmalarını nasip etsin
Allah bebeklerimizi korusun
kızlar meraba ben 13 haftalık hamileyim nasip olursa inş ikiz bebklerim olucak inş siz benden biraz dah tecrubeli olarak bi kaç sorum olacak acaba bebişlerinizin cinsiyetlerini ne zamn orendiniz bide benim bel ve sırtım bide kasık agrım cok oluyor bunlar normalmi devamlı cok kasık agrım oluyor bunlar normalmi acaba
kızlar meraba ben 13 haftalık hamileyim nasip olursa inş ikiz bebklerim olucak inş siz benden biraz dah tecrubeli olarak bi kaç sorum olacak acaba bebişlerinizin cinsiyetlerini ne zamn orendiniz bide benim bel ve sırtım bide kasık agrım cok oluyor bunlar normalmi devamlı cok kasık agrım oluyor bunlar normalmi acaba
Amin inşallah..Nereye gidiyorsun dr için ?
ben polikistik overliydim yumurtlama tedavisi ve takibimi Başkent üniversitesi Zübeyde hanım araştırma hastanesinde Doç DR Mesut Özsoy yaptı.Çatlatma iğnesiyle ilk denemede hamile kaldım.Yumurta çok sayıda olduğu için 3 bebeğim oldu,11 haftalıkken Kent hastanesinde Prof Namık Demir redüksiyonla bebeklerimden birini sonlandırdı.gebelik takibimiBaşkent hastanesinde Mesut Özsoy yapıyor dr umdan çok memnunum.Allah kısmet ederse doğumuda orada yapacağım.Bostanlıda hastane evimede yakın dr undan memnun değilsen öneririm yutdışı eğitimli süper dr ssk ya çok uygun farkla bakıyor kan tahlilleri ücretsiz
selammmm iyi akşamlar kızlar nasılsınız .
Selam kızlar....Nasılsınız?
Benimde bugün misafirim vardı.saolsunlar bana hiç birşey yaptırmadılar ama ben yinede çok yorulmuşum.birde uzanamadım ondan galiba sırtım ağırıyor.
Birde bugün komşum karnın aşağıda sanki dedi.ooof ya çok moralim bozuldu.allahım haziranı bir görsem hayırlısıyla
NEFES NEROKA JUSTREADER Siz nasılsınız kızlar.nefescim bugün nasılsın.
canım bu mide yanmasının en iyi ilacı rennin ama tableti şurup bir işe yaramıyor.kızlar gece uyuyamadım mide yanmasından bugünde hala geçmedi asit yutmuşum gibi rahatsız oluyorum sizlerede oluyormu?nasıl geçirebilirim?
Selam kızlar....Nasılsınız?
Benimde bugün misafirim vardı.saolsunlar bana hiç birşey yaptırmadılar ama ben yinede çok yorulmuşum.birde uzanamadım ondan galiba sırtım ağırıyor.
Birde bugün komşum karnın aşağıda sanki dedi.ooof ya çok moralim bozuldu.allahım haziranı bir görsem hayırlısıyla
NEFES NEROKA JUSTREADER Siz nasılsınız kızlar.nefescim bugün nasılsın.
slm arkadaşlar,
artvinlicim iyiyim çok şkür,son 4 iş günüm sonra iznim başlıcak onu bekliyorum.
sen nasılsın?
moralinizi bozmayın arkadaşlar, varsa endişeniz doktora sorun isterseniz.
bu arada ikiz gebeliklerde nst kacıncı haftadan sonra baslıyor diye soracaktım