Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

bebekler doğunca çalışmaya devam edicekmisiniz ? ara mı vereceksiniz ? büyükleri yakın olanlar şanslı tabi.ben şahsen bakıcılara güvenemem...

hamileliğin başında yasaklandı bana çalışmak işi bırakmak zorunda kaldım.İstirahat halinde geçiyor,bebekler gelince de çalışmayı düşünmüyorum,annem de kayınvalidemde Ankarada yaşıyorlar,doğumda gelirler 1 kaç ay yardım ederler sonra kendim bakarım bebeklerime bakıcılara güvenemem doğsunlarada hayırlısıyla herşey onlara feda olsun

kızlar gece uyuyamadım mide yanmasından bugünde hala geçmedi asit yutmuşum gibi rahatsız oluyorum sizlerede oluyormu?nasıl geçirebilirim?

kızlar gece uyuyamadım mide yanmasından bugünde hala geçmedi asit yutmuşum gibi rahatsız oluyorum sizlerede oluyormu?nasıl geçirebilirim?

ah canım al bendende o kadar ama benim nerdeyse 1 aydır var bazen çıldırcak gibi oluyorum bide bugün üsteüne kusma başladı gene midem mahvedio beni kimisine ilaç veriomuş ama ben sormadım dr uma bi hadaki gittiğimde sorucam bende. ....

Hemen hemen aynı şartlardaymışız Bircecim..Ben de aynen böyle düşünüyorum.Ben de hamileliğin başından beri çalışmıyorum.Hatta evde de hiç bir iş yapmıyorum..Annem yapıyor hep..
Genellikle yatarak yediğimde mide yanması oldu bende..Maden suyu içiyorum,az az ara vere vere yemeye gayret ediyorum..Artık sofraya oturduğumdan beri biraz daha rahatladı midem..Bir de ben çayı sevmem ,aramam bile ama yemek sonrası 1 bardak açık çay beni baya bir rahatlatmaya başladı..

dorukcuğum ben sormuştum dr a rennıe duo diye şurup vermişti biraz rahatlattı başta ama artık işe yaramıyor.Çok geçmiş olsun canım sanada
Ayşeciğim bende iş yapmıyorum ufak tefek toparlıyorum eşim yardımcı oluyor Anneler geliyor çok ihtiyacım olduğunda idare ediyorum,çayı ben seviyorum içiyorum ama mide aynı magnezyum düşüklüğü için dün maden suyu içmeye başladım dr ilaç vermedi
amma sızlandım bugünümüze şükür kızlar hayırlısıyla Allah doğmalarını nasip etsin
Allah bebeklerimizi korusun

Amin inşallah..Nereye gidiyorsun dr için ?

kızlar meraba ben 13 haftalık hamileyim nasip olursa inş ikiz bebklerim olucak inş siz benden biraz dah tecrubeli olarak bi kaç sorum olacak acaba bebişlerinizin cinsiyetlerini ne zamn orendiniz bide benim bel ve sırtım bide kasık agrım cok oluyor bunlar normalmi devamlı cok kasık agrım oluyor bunlar normalmi acaba

kızımı 12+3 günlükken ,oğlumu da 14. haftayı doldurduğum günlerde öğrendim..kasık ağrısı yok olmadı bende..zaten proluton depot yaptırıyordum...

ben cinsiyetlerini 14 haftada öğrendim.Bel ve kasık ağrısı bendede oldu,ara ara hala oluyor her defasında dr a gittim rahim büyüdüğü için ağrı yapıyordur dedi,şimdiki ağrılarımada bebekler aynı anda hareket edince ağrı hissedersin dedi ama her şikayetimde ultrason muayenesi oldum karın ağrısı çok önemli bir çok nedeni olabilir dr a görün derim

Amin inşallah..Nereye gidiyorsun dr için ?

ben polikistik overliydim yumurtlama tedavisi ve takibimi Başkent üniversitesi Zübeyde hanım araştırma hastanesinde Doç DR Mesut Özsoy yaptı.Çatlatma iğnesiyle ilk denemede hamile kaldım.Yumurta çok sayıda olduğu için 3 bebeğim oldu,11 haftalıkken Kent hastanesinde Prof Namık Demir redüksiyonla bebeklerimden birini sonlandırdı.gebelik takibimiBaşkent hastanesinde Mesut Özsoy yapıyor dr umdan çok memnunum.Allah kısmet ederse doğumuda orada yapacağım.Bostanlıda hastane evimede yakın dr undan memnun değilsen öneririm yutdışı eğitimli süper dr ssk ya çok uygun farkla bakıyor kan tahlilleri ücretsiz

Canım Namık bey benim de doktorum Kent te..Rahim ağzını dikmişti..Bizim ev çesava yakın..Kent hastanesine de taksi ile gidiyoruz..Takiplerimi Karşıyaka sahilde dr. Şenay Aycan yapıyor..Aycan hanımdan çok memnunum..Her gittiğimde en az yarım saat ultrasonla muayne edip görüntülerin cd sini veriyor..Benim fazla oturmam,ayakta olmam sakıncalı olduğu için pek devlet hastanelerine gidemiyorum ...:çok üzgünüm:

Bu arada annem az evvel karnımın aşağı doğru inmeye başladığını söyledi..Sanırım bebekler de ağırlaştığı için..2 aycık daha dayanabilsem...Çok korkuyorum...:çok üzgünüm:

Selam kızlar....Nasılsınız?
Benimde bugün misafirim vardı.saolsunlar bana hiç birşey yaptırmadılar ama ben yinede çok yorulmuşum.birde uzanamadım ondan galiba sırtım ağırıyor.
Birde bugün komşum karnın aşağıda sanki dedi.ooof ya çok moralim bozuldu.allahım haziranı bir görsem hayırlısıyla
NEFES NEROKA JUSTREADER Siz nasılsınız kızlar.nefescim bugün nasılsın.

Bana da annem aşağıya inmeye başlamış dedi akşamüstü..Offf yaaaa mafoldumbenmafoldumben

canım bu mide yanmasının en iyi ilacı rennin ama tableti şurup bir işe yaramıyor.

sagol canım benim bugün daha iyiyim .ama bende çok yoruldum .dogum yapmayı düşündügüm hastaneye gittim daha evelden bir dr. vardı zaten orda ama canım çıktı yok ultrasona in ordan kan idrar ordan nst ye gir 3 saat aayyy benim dr. herşey rahat çobucak oluyor herşey burda pek yoruldum ama yorulduguma deydi herşey yolunca oğluşumun biri 1450 biride1650 olmuş arda farkvar biraz ama takma dedi 36 dayanabilirsem orda yapacagım dogumu dayanamassam ünüversitedee hayırlısı bakalım.
artvinli canım hiç kimsenin lafına bakıpta sıkma canını dr. ne dedigi önemli. agızları torba deyilki büzesin

slm arkadaşlar,
artvinlicim iyiyim çok şkür,son 4 iş günüm sonra iznim başlıcak onu bekliyorum.
sen nasılsın?
moralinizi bozmayın arkadaşlar, varsa endişeniz doktora sorun isterseniz.
bu arada ikiz gebeliklerde nst kacıncı haftadan sonra baslıyor diye soracaktım

bana 10 gün önce bakıldı nst de 100 lük kasılmam çıktı grafikte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…