Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Utkum,ikiz gebelikte doktorlar genelde ikili test yapmıyorlar sadece ense kalınlığı bakıyorlar diye biliyorum.ama ikili test değerleri de tek gebelik değerlerine göre..bazan bebekte ödem olduğu için bebeğin ensesi bir süre için kalın görünebiliyor ama sonra geçiyor sonra..

canım benim inş. öyledir ve geçici birşeydir öyle bir korku yaşadım ki anlatamam Allahım kimseye taşıyamayacagı yük vermezmiş herşeyin hayırlısı...
hastanede bana da proluton depo yapıldı...

İkiz hamilelikler tek hamileliklere benzemiyor canım..Doktor devam et dedi mi bu iğneye ? haftada 1 falan..Bazı doktorlar 12..haftaya dek kullan sonra bırak diyorlar ama o tek gebelikler için geçerli..riskli gebelik uzmanları nerdeyse doğuma dek kullanmayı öneriyorlar..Progesteron hormonu aynı zamanda düz kasları da gevşeterek kasılmaları azaltıyor..Kabız olmamaya bak..Bol su iç..:1hug:

kızlar ya yawrukırpı ne yaptı acaba ogrenebıldımı kuzuların cınsıyetlerını bılenınız varmı

dr gitmedinmi sen benmi yanlış hatırlıyorm

gıttım canımın ıcı dogru hatırlıorsun ama dr um ayrıntılı ultrasona gonderdı randevu al dedı sevk ettı 10 gun ıcınde 2 kez ultrason olmuor dedı ve normal kendı ultrasonund abakmadı cnm hem ayrıtılı hem normal ultrasonda balkamam dedı o yuzden ogerenemedım:1hug:

Ya off yolucam hepınızı sımdı hamıs mamıs demeyıp haaaa
gelen gıdıor gelen gıdıor gul cemalınıze hasret kaldık yawwww nerde o eskı sohbetler pehhhh hayırsıslarrrrrrrrrrr

kızlar ben çok üzgünümm...

bebeklerimizden biri maalesef geçen hafta ölmüş anne karnında. hiçbir belirti de vermemişti şok oldum. şimdi kalan kızımızı sağlıkla kucağımıza almak tek duamız. siz de dualarınızı eksikk etmeyin ne olur, rabbim onu bize bağışlasın. meğer ne çok alıştırmışım kendimi ikiz fikrine....

Canım çok çok üzüldüm.ne diyeceğimi bilemiyorum..
Allah bu bebeğine ömür versin inşallah.........

Canım ne kadar üzüldüm anlatamam İnşallah kalan bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Allah yardımcın olsun.

Canım benim rabbim sabrını versin inşallah.Acını üzüntünü tahmin edebiliyorum.
Ama gelen sıkıntı üzüntü allahtan olunca elimizden gelen sabretmek canım.Rabbim sana sağlık versin güç versin.inşallah kızını kucağına alınca üzüntün hafifleyecek.

Canım ne kadar üzüldüm anlatamam İnşallah kalan bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Allah yardımcın olsun.

Doudou maşallah canım 36.haftan bitmiş.nasıl gidiyor artık zor zamanlardasın.ama maşallah sen sabırlısın,hiç şikayetlerini dile getirmedin burda.Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.

çok üzüldüm şok oldum Allah kızına uzun ömür versin inşallah canım benim bırakma kendini karnındakinin sana ihtiyacı var hayırlısı neyse o olur kıyamam sana

Allah hayırlısını versin çok zor elde ettiğim bir hamilelik olduğu için herhalde her şikayet güzel geldi Allaha şükürler olsun. İnşallah bende doğumu bekliyorum artık gelsinler istiyorum gözümün önünde olsunlar

canım ya cok uzuldum allah dıgerıne saglık versın boyle demek belkı bıze kolay ama dıger bebısını saglıkla dogurmanı dılerım.

ah canim cok uzuldum gercekten kelimeler anlamsiz kaliyor Rabbim kizina uzun omurler versin sakina uzulme olur mu kizini dusun

Canım benim çok üzüldüm inşallah kızını sağlıkla kucağına alırsın tüm dualarım seninle Allah yardımcın olsun Allah'ım onu size bağışlasın...

Amin canım inşallah rabbim hepimize dayanma gücü versin.:Saruboceq:
Canım ben kızımın ismini senden duyduktan sonra hoşuma gitti,eşimede söyledim oda çok beğendi.rabbimin izniyle koymak kısmey olur inşallah.
Kaswacım demekki afralar sakin oluyor.benim aframda sakin oğluma göre,aman bir yaramaz yeter dimi

Adına layık evlatlar olsunlar inşallah canım..anlamlarını biliyormusun peki?Sağlıkla al kuzularını inş.kucağına..Öyle yaramaz bir oğlum var ki Artvinlim, dilerim senin ki çok yormaz seni..öperim canım benim..opuyorumnanaktan

canııııımmm coook uzuldum allahım sabırlar versın allah dıger yavruna uzun omurler versın sen kendını bırakma kızının sana cooook ıhtıyacı var suan.allahım herseyın hayırlısını versın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…