Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım bu haftalarda benimkilerde öyleydi otur karşıdan seyret hiç durmuyorlardı ve çok sertti haraketleri ama artık niye az oynuyorlar diye düşünüyorum yerleri daraldıkça azalıyor haraketleri.
canımmmm beninnn allah sana ve kızına saglık uzun ömür versin hep beraber minik kızını gelmesini bekleyecegiz ne olur kendini çok hırpalamamaya çalış zor bir sınamadan geçiyorsun ama allahım en güzel hediyeyi kızını bagışlasın sana .kızında sende allaha emanet olun.

yavrukirpi kuzu81 kaswa nasılsınız kızlar ....
buarada ben pek iyi deyilim gece agrılarım kasılmalarım sıklaştı bu gece hastaneyi ziyaretetmessez iyi
hayırlısı allahtan.

buarada ben pek iyi deyilim gece agrılarım kasılmalarım sıklaştı bu gece hastaneyi ziyaretetmessez iyi
hayırlısı allahtan.

nefesciim Allah kolaylık versin, umarım doğum sancısı gibi birşey değildir daha erken.

Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler, üzülmemek elde değil ama elimden geldiğince güçlü olmaya çalışıyorum. sanırım bu sayfada olamam artık, çünkü burada olmak beni daha da üzebilir. ama kendimi bir anda boşlukta ve sahipsiz gibi hissedeceğim. destekleriniz için hepinize teşekkürler....

canımmm kendini nasıl huzurlu hissedeceksen öyle yapmalısın biz seninde burda olmanı çok isteriz ama sen nerde olursan ol biz seni takipteyiz canım .:1hug:

AAAAAAAAAAAAAAAAAA cnm biz 4 -5 gibi oralardaydık formda çok gezmedik reale girdik....ikeada kaybolduk ama kuzularım bebek odası bölümünde çok oynadılar cnm

inş.bigün buluşuruz....opuyorumnanaktan

AAAAAAAAAAAAAAAAAA bizde aynı saatlerde oradaydık canım..kısmet değilmiş..bir gün denk geliriz inş..öptüm..opuyorumnanaktan

hayırlısı allahtan.

Canım kasılmaların nasıl kasılmalar ve ne sıklıkta?

hayırlısı olsun kuzum....

Ya off yolucam hepınızı sımdı hamıs mamıs demeyıp haaaa
gelen gıdıor gelen gıdıor gul cemalınıze hasret kaldık yawwww nerde o eskı sohbetler pehhhh hayırsıslarrrrrrrrrrr
valla bende artık şu 2 gündr keyifsizm şöyle bakıp gidp yatıyorum çok ağırlaştım birden ya şaşırdım hatta kendime 1 günde insan nasıl böyle ağırlaşıyor,,,oturamıyorm yatamıyrm ne yapıcm bilmiyorm dalincğm,,

cnm facede okudm biraz önce çok üzüldm allah hayırlısını versin kızını kucağına almayı nasip etsin inşallah...kendini toparladığında yine gel bu topiğe cnm özletme kendini

Amin canım inşallah.
Bilmezmiyim canım.hemen öğrendim.Ayın 13.gecesi ve beyaz toprak.birde eski sahabe hanımının ismiymiş.
Kaswacım peki kızın nasıl dahamı sakin oğluna göre?

hayırlısı allahtan.

Nefescim hayırdır canım ya.Birkaç gündür iyiyim diyordun.şimdi nereden çıktı yine ağrılar,kasılmalar ya :1hug:

Canım kasılmaların nasıl kasılmalar ve ne sıklıkta?

canımmm karnım sürekli sert ince ince agrılar var aşagıya baskıda var ilaç alıyorum esasında nidilat içeli 1.5 saat oldu sanki biraz rahatladım ama yerimden kalkmaya korkuyorum agrı olunca stres yapıyorum daha çok

YAVRUKıRPı çok üzüldüm canım...Rabbim kızına sağlık versin.Kolay değildir ama kızını düşünerek sabırlı ol canım...

nefes cnm nasılsn ağrıların kasılmaların varmış......ya benimde ağrım var ama bu kasılma nasıl hiç bilmiyorm nasıl oluyor...

Bahsettiğin kasılmalar pek masum gözükmüyor canım ya,seni korkutmayayım ama dr.unla görüştün mü?Hiç kalkma canım yerinden olur mu?Gerçi haftan ilerlemiş bunlar braxton hicks kasılmalarıda olabilir..sen tedbirli ol dr.unla mutlaka görüş..

bide kızlar ben hiç yatamıyorum gece işte uykum iyice geldimi sırtım yatak görüyor .istedigim kadar yatmaya çalışayım daha halsizleşiyorum. bide bu aralar benim oğlan havayı güzel görüyor bütün çocuklar aşada servisten indigibi bisiklet sürecegim parka gidecegim tabi 1.5 saat en az ayakta kalıyorum bide yukarı çıkıp sofraydı berkti iyice kötülüyorum .benim bu haftalarda artık istirahatmietmem lazım ondanmı bu agrılar acaba

cnm yokmu sana gündüz yardım edeck birisi dinlenmen lazım artık

Nefescim bencede artık senin dinlenmen lazım.haftan ilerledi birde kasılman olunca,iyice ağırlaşıyorsundur tabi.
Geceleri bende hiç rahat değilim.arada kalkıp dolanıyorum yoksa heryerim tutuluyor.

nefes cnm nasılsn ağrıların kasılmaların varmış......ya benimde ağrım var ama bu kasılma nasıl hiç bilmiyorm nasıl oluyor...

canımm valla karnın taş gibi oluyoım ama her tarafından belli bi yerden deyil tek taraflı sertlikler bebişlerin haraketlerinden oluyor çogunlukla .aşagıya baskı yapıyor .benim ilk oğlumda karnım kasılmadan toplanır küçücük kalırdı patlıyacak sanırdım acısıda cabası tabi ama bunlar iki tane olunca okadar toplanamıyor .şimdi kalktım bir dolandım rahatlamışım biraz heralde ilaç saatlerini azaltacagız yetmemeyemi başladı nerdir .

Amin canım inşallah.
Bilmezmiyim canım.hemen öğrendim.Ayın 13.gecesi ve beyaz toprak.birde eski sahabe hanımının ismiymiş.
Kaswacım peki kızın nasıl dahamı sakin oğluna göre?

Afra; temiz ve iffetli kadın demek arapça da.. ayrıca cennette ayak basılmamış beyaz toprak,ayın 13 ve dediğin gibi kadın sahabelerden birinin adı..O sahabenin, 2 oğulu Ebu cehili öldürdüler... Evet kızım çok sakin dahası sakindi desek iyi ..ciddi ciddi başladı o da cadılığa..hatta beni korkutacak kadar sakindi..Ama Allah'ın bir ikramı oldu bana onun sakinliği ..öyle duraksız bir oğlum var ki ya oda onun gibi olsaydı..Hem de kızım adı gibi ay parçası teyzesi.. çok güzel ,bembeyaz..Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın..Hepimizin kuzusu dünya güzeli maşallah...

cnm yokmu sana gündüz yardım edeck birisi dinlenmen lazım artık

canım zaten gündüz berk yok kreşte eşimde elinden geldigi kadar giderken bana iş bırakmamaya çalışıyor annem geliyor arada ama işte ben rahat durmuyorum canım tez
erken dogurursamda ondan doguracagım hiç iş yapmasam ortalıkta dolanıyorum çok kötü birşey özeniyorum şöyle bacakları uzata uzata yatanlara valla ama yok işte yapamıyorum .

Kızlar hepinize iyi geceler..bol,bol uyuyun..bol,bol dinlenin..hepinizi öperim..

zor cnm hakkaten günler ilerledikçe daha zor oluyor satlerde daha ağır ilerliyor sanki ne gün ne gece geçiyor yatak bile batıyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…