• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Ben doğma büyüme ıstanbullu baba tarafından Sinoplu,anne tarafından Tekirdağlı,koca tarafından Mardinliyim.Genel bir ülke karması..

kızlarrrr bebişlerimin cinsiyeti belli olduuu :))) biri kız biri erkekkkk :))))))))))))))))))))))))))))))

ama evde zamn geçmioo yaaa üstelik havada bunaltıcıı sıcak.... :(

ooohh tam çifte kavrulmuş,ideal bir çift maşallah canımm.Hayırlı olsuunn..
Allah hayırlı sağlıklı doğmalarını da göstersin inşallahh..
Hava sıcak diye ben gündüz hiç dışarı çıkmıyorum valla.Dikkat etmek lazım canım..

şekerler napıyonuz nasılsınız bakem? Ay ben azcık evi toplayayım azıcık uzanayım derken laptopun şarjı bitmiş. onu şarja taktım derke tvye dalmışım ve aranızdayımm. ama birazdan ayrılacağım. bi arkadaş amekiyat olmuş onu ziyarete gideceğiz..

Egelii canımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.tam ideali olmuş senin adına çok sevindim..

Son düzenleme:
oooooo hymary sen ıyıce karmasın...................gercı ben aslen trabzon doğma buyume samsun esım urfa................

muallimcim sen de benden farklı sayılmazsın yani.Kendimizi yurdun dört bir tarafına adamış anne adaylarıyız desenekaydirigubbakcemile5
aaaa muallimcim bu arada ikindi gibi okuldan aradılar,tazminatımı vericeklermiş,süper mutluyum bugünn:lepi:,yavrular kısmetle gelicekler inşallah..
angel yavrum oralar çok fena yaa,sağlam insanı götürür yani,çok zor canım senin işin Allah kolaylık versin.burda akşam üstü hava pek esintiliydi,çıktım yürüdüm biraz,ben de size uydum,kocamı yerinde ziyaret ettimzemuszemusAramıza katılmıyorsun bu ara yavrum,özletme kendini canım..
annemlere uğradım,bir iki konu komşyla karşılaştım,derken KK da sakin,dışarda hareketli bir gündü.Şimdi de çıkıyorum.
Herkesi çook öptüm..

şerife canım iyiyim sen nasılsın? nasıl gidiyor.tekrar tedaviye başladınız mı?
benimkiler %80 kız teyzesi:))

ayyy canım yaa sağlıkla gelsin cimcimeler...ben daha başlamadım ama düşünüorz..ceme gitmicem başka merkezlere bakıcaz...hayırlısı yaa herşeyin...kendine ii bak.:nazar:

herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrr kızlar.............bebeklerımız sağılkla gelsın ınşşşşşş...........rabbım gıdersın sıkıntılarımızı..............ınşşşşşşşşşşşşşş guzel gunler nasıp etsın herkese............

kindercim daha önceden belirtmişsen kusuruma bakma,senin yavruların cinsiyetleri belli mi?
ne kusuru canım kısmetse bir kız birde erkek olacak dün gittim doktora maşallah büyümüş veletler :)
kınder nerde oturuyon canımmmmmmm
canım ben kozyatağında oturuyorum...
herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrr kızlar.............bebeklerımız sağılkla gelsın ınşşşşşş...........rabbım gıdersın sıkıntılarımızı..............ınşşşşşşşşşşşşşş guzel gunler nasıp etsın herkese............[/QUO

sanada hayırlı cumalar canım...ne güzel yazmışsın hepsine amin amin amin diyorum :Saruboceq::Saruboceq:

mesai başladı bakalım hayırlısıyla bugunude atlatırsak 2 gün bende keyif yapıcam:kedi: güzellik uykusuna bile yatıcam ohhh ohhzemuszemus

Hepinize hayırlı cumalar..Bugün randevumuz var,çok heyecanlıyım.İnşallah öğrenebilirim cinsiyetlerini,bir de sağlıklı olduklarını görsem...Nasıl özledim anlatamam miniklerimi.Her şey istediğiniz gibi olsun.Gününüz güzel geçsin:1hug:

canım yaaa inş.öğrenirsin bende çok merak ediyorum yaaa.sağlıklı olsunlarda gerçi gerisi öenmli değil am yinede merak ediyor insan

Herkese Günaydııınn,
Hayırlı,mübarek Cumalar inşallah..

Back