Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
muallimcim sağlık ocakları 10-11 gibi pek sakin oluyor,yani düşündüğün gibi değil.Devletimiz bu konuda pek bir atılım içinde,ilgi ve alakaya inanmazsın yani.Yakında bir sağlık ocağı muhakkak vardır,sen gitmediğin için bilmiyorsundur.Bi bak canım.. wavyciğimin de dediği gibi tetanos bizim için çok önemli ve gerekli diğer aşılar ve tetkikler konusunda da sağlık ocağından yönlendiriliyorsun canım,ben geldim de,sürükleyiveriyorlar seni..
evet canım mutlaka vardır tabı tamam ınş bı bakım ıyı olur ya............gıdıp ne dıcem kayıt olmak mı ıstıyorum dıcem ay ne acemıyım hep özele gıdınce bılmıyorum bısey ama ıyı olur ya.
Canım orda gördüğün ilk yere çoğul gebeyim,gebelik takibi yapıyormuşsunuz dersen,onlar seni hemen bi yerlere sevkedip kaydediveriyorlar.. Yani kimliğini al,gerekmiyor aslında ama sağlık karneni al,bi kere gidişata alıştın mı çok kolay yaa.. Küçük yer bir de hemen ikinci gidişinde tanışmış oluyorsunuz.. Mide bulantını ilk doktor randevunda söyle canım,çok zor...
ay dayanamadım bi bakem dedim size.. hymarry canım hamilelikte bazı hormonlar malesef migreni tetikliyormuş( bide sıcak var tabi hepsi bir araya gelşince yokluyor bu sıralar. alalhtan küçük nöbetlerle atlatıyorum. inşallah bu kadarıyla kurtarırım.
ayy çok güldüm sana yaaa ne burnu kısss:roflol: bunuda ilk duydum he:roflol: hani göğüs desen beeeeen diye çığıracaktım burdan ama burun ilginç yani :roflol::roflol:v:roflol::roflol::roflol:
benim büyüdü sorma yaa her yer büyüdü bi o eksiktii :sinifsinif: geçici geçici bir durum diye kendimi avutuyorum :) sadece burunmu tipim kaydı arkadaşlarr:))))
wavy gül gül,bikaç hafta sonra iki kız anası görürüm senikaydirigubbakcemile3 kindercim estetik mestetik istemiyom ben,bu burun ne yaaaakaydirigubbakcemile3, xxnilxx canım demek seninde kaydı. Yok benim göbek aldı gidiyor gün be gün ona tamam dedik,iki kalçamda iki bebek daha var gibi airbag havayastıklarına dönüşen kalçalarıma da aaaa bu kız kalçası dediler ona da eyvallah dedik,ellerim ayaklarım şişiyor, bi güzelim burnum kalmıştı,o da büyüyor artık..
ben hiç duymamıştım valla şaşırdım. hymarry canım gülmeler,i ger,i alıyorum:))) bende bi değişiklik yok ama dudaklarım şi,şse hiç şikayetim olmaz açıkçası.. çok inceler çünkü(
bwenim göğüsşer çok büyüdü arkadaşlar ya geçen gün eşimde moralim bozdu. bebişler doğduktan sonra biraz büyüsü nler hala böyle olursabi estetikçiye gideriz dedi. benim tabi suratım düştü hemen. o da beğenmediğimden değil senin için dedi. sırtın çok ağrıyopr resmen kanbur yürümeye başladın dediopuyorumnanaktan
benimde tam aksine göğüslerim büyümedi bir umudum hamilelikti oda olmadı artık son aylara bakıcam gerçi göğüs büyüklüğü küçüklüğü sütün azlığının çokluğunu etkilemiyormuş
ya benim göğüsler zaten büyüktü. şimdi iyice büyüdü bide armut model denilenlerden yani azı aşağı bakıyor benimkilerin. ee büyüünce iyice sarktı. artık sırtım ağrıyor valla. annemin göğüsleride büyüktür. ona benzicem diye ödüm patlıyor ..:gitme::gitme:
Benim de göğüslerim küçüktü,bir umut hamilelikle büyür dedim,hiç bana mısın olmadılar.Tam tersine büyüyern karnımın üzerinde iyice komik bir hal aldılar. Neyse burnu büyüyen annneleri burunlarından öpüyorumma.s. diğer yerleri ben öpmeyeyim:kedi:kaydirigubbakcemile3