Arkadaşlar ben mi abartıyorum sizce???

ınanamıyorum mesajları okuyayım dedım belkı sonuclanmıstır oyle yazarım dedım esinin uslubuna sasırdım kaldım..

arkadasım yaşla falan alakası yok artık, hele boylelerıne hııcc yapmıcaksın esinin senın yaşından dem vurması cok buyuk sacmalık olmus..
onlar buyukluk mu yapıyormus viskılerı alıp cocugu obur odaya koyup gece 3lere kadar oturup HAMİLE bir kadına hem yardım etmeyıp hem evınde kalarak ve bırde ustune evınde bol bol sıgara ıcerek
cok sasırdım mısafırlıklerın pişkınlıklere, esınızın uslubuna da cok kızdım

neden ısrarla o aıleye ovme koruma pesınde, nedir sebebi? yani her yonden haklısın

E yuh hakikaten.
Geldiklerinde sakin yemektir pastadir yapmayin.
Hatta bilerek makarna yapin yorgundum malum gebelik deyip yalanlan uyuma numarası yapin yanlarinda.
Sonra esinize oynayin çok hastayim sancim tutacak galiba biraz benimle ilgilen ölüyorum de.
Kendilerini diken üstünde hissetsinler.
Cocuklari yere bir sey mi döktü eğilim almak için Çiğlik atin bir anca egilemiyorum diye.
Kadin bir sey yapmiyor mu ben kalkamiyorum sen çay koy malum gebelik de elin göbeğindeyken.
Ona iş yaptir.
Kaldilar mi sizde uyan canim sen kahvaltiyi hazirla basim dönüyor aciktim de.
Hatta patates kizartsan canim istedi de gülerek.
Daha da gelmez

Sanki fizandan gelen 90lık insanlarda başkasının evinde kalıp hamile kadından hizmet bekliyorlar. Eşinizde ayrı bir olay.

Yazik benim annemde boyleydi babam arkadaslari toplar icki masasi kurulur annemde hizmer ederdi icim icimi kemirirdi sinirden nasil yapar diye .. ama yapiyordu iste .. otur sende yapma madem cok merakli gelenlere hizmetinide kendi gorsun icinden diş sikmayla kurtulamassin

Bu nasıl bir pişkinlik hayret ya, en büyük hata eşinde her geldiklerinde kalın demek neyin nesi.

Bence o insanlarla karı koca ciddi manada görüşmeyi kesmelisiniz. Çok fırsatçı ve insan kullanan tiplere benziyorlar.

Ne bir görgü kuralı ne de bebek ve çocuklarının sağlığı umurlarında değil.
Artık evin içinde sigara içmemi kaldı? Nedir bu cehalet.
Ayrıca eşin seni bırakırken nasıl onlar oturdu o evde? Nasıl o evden çıkıp gitmeyi düşünemez bu insanlar ben sinir oldum burada.

Burada en büyük sıkıntı eşinizde. Sırf birilerine yaranacak diye size resmen eziyet ediyor, üstelik de hamilesiniz

Hayır, abartmıyorsunuz bence. Bu nasıl bir düşüncesizlik? Evleri arabayla 10 dk dediniz, değil mi? Şaka gibi. Bu kadar düşüncesizlik olamaz, olmamalı.

fesatlik yapmak istemiyorum ama engel olamicam siz o kadina dikkat edin bence o kadin bana hic normal gelmiyor.. erkekler bilirsiniz dusunemezler hemen gaza gelirler duyarsizlik yaparlar da o kadin neden duruma mudahale etmiyor ya da diyelim o da kocasina soz geciremiyor ama size yardim etmiyor hamile oldgunuzu bile bile ve onun da cocugu varmis buna ragmen size yaptiklari cok igrenc dedgim gibi o kadina dikkat edin Allah korusun boyle insanlardan ..

burda sorun misafirler degil esin o demeli mesela onlar gelicez bile deseler esim biraz rahatsız biliyosunuz hamile biraz zor geciyo dese tamam sen onlara git magdem nedne sürekli onlar geliyo esinede de bidaha benden habersiz cagrırsan sen agarlarsın ben anneme giderim orda yataım de

iste ya esin gidelim sanane esinden desen napardın yada senin yüzündne bütün arkadaslarımdan oldun desen dememis ki bu kadarrahatsın

Yuhhhhh artık... Valla o kadın benim evimde kalacak yiyecek içecek üstelik bide hamileyim bana yardim etmeyecek valla atarim kendimi koltuğa topla ben hamileyim derim ,derim yani bunu ,çünkü bende hergün kalacak kadar samimileşmişiz canım, olacak o kadar.Bidaha hayatta gelemezdi bana heralde ..

hiiiç abartmamışsınız hala az bile tepki vermişsiniz,
gelenlere ne demeli ,yüz verdik Ali ye geldi s..çtı halıya misali ne o öyle, okurken darlandım ,
bi kere zorunlu bi durum olmadığı sürece 10 dk mesafede yatıya kalmak nedir yaa

Sigara konusunda bende cok hassasim.Bana gelen misfir tavır ve tepkimi bildiği için odasa icemez.Gitsin wc de icsin benim cocuklarim o dumana magruz kalmak zorunda değil .Daha onlarin cigerleri küçücük nasil kiyarim isterse bu en yakinim olsun kaynim v.s geldiginde gider wc de icer koca cam var acip önünde icsin..Ne o öyle evin içi kahve gibi

Insanlari kendimizden sogutma stratejileri volum 1.
perdelerini yika! halilarinin yikanmaya ihtiyaci varsa, yikamaya ver!!!

o evde esin dahil hiç kimsenin sigara içmesine izin verme!!!
sigara mi içmek istiyorlar... kapiya, varsa balkona çikip zikkimlansinlar anam babam!!!!
evinde alkol almalarina izin verme! içip sonra siziyorlar madem, alkolü yasakla...
evini temizlettirdigin için perdelerinin sararmasini istemedigini anlat! esine bunu empoze et!
yarin birgün çocugun dogacak! onun yaninda sigara içmemesi gerektigini bilsin!
içecek olanlarada artik o da müsade etmesin!!

onlari agirlarken, kusursuz agirlama, bu kadar misafir perver olma!
odalarinin kapilarini kilitle! çocuk baska odalara giremesin!! o kadin ve esi bu durumu görsünler ve istenmediklerini anlasinlar!

o insanlarin evine bir daha gitme! sokakta gerekirse selam ver, daha da muhabbet etme!
esin gidecek mi oluyor? gitsin arkadasi madem, onlarda takilsinlar!!!
sen hamileligini bahane et, islerini bahane et BIR DAHA GITME!

size gelecek olduklarinda, isin oldugunu sôyle, o vakitte evde olmayacagini söyle...
yada istiyorsan kendi arkadaslarini davet et ki, esin davetlilerin üstüne davet edemesin!!!
surat asmak bir ise yaramiyor öyle arsiz insanlar için!!! evini bastan asagi komple temizlet (biliyorum su an hamilesin)
bir yardimci tut hiç olmazsa...
bu insanlardanda kesinlikle ve kesinlikle uzak dur! farkindayim sürekli kendimi tekrarliyorum ama inan bana en az senin kadar sinir oldum o kadina... arsiz, mikrop sey!!!
umarim onlari senden bu sekilde sogutur ve bir daha görmezsin!

sen bir de "ben mi abartıyorum " cümlesini mi kuruyorsun
evet abartı hatta abartının atası.. ama abartan sen değilsin asla ve kat'a
ne biçim karakterler bunlar yahu,
darılma ama eşinde!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…