Arkadaşlar ben mi abartıyorum sizce???

evet bana düşmez ,çok hoş bir aile yaşantınız varmış çocuğunuz doğunca da bu salonda alkol sigara gırla yaşantınız devam edecek mi? sizin de hoşnut olmadığınız burda kabak gibi meydan da ..eşinize sizin,sizi dinlemiyorsa bir büyüğünüzün aile yaşantısını anlatması gerekir.

Dün gece yatmadan önce eşim yanıma geldi konuştuk. Ki eşim çok kıskançtır eski konularımdan bilirsiniz. Başka arkadası hiç girmemiş bu eve bu arkadası çok iyiymiş güvendiği için bizde kalabiliyorlarmış. Bundan sonra ben dışarda görüşürüm arkadasımla dedi. Bende beni ararsa kadın kabul etmeyecegim gelmeyide gitmeyide dedim bakalım sözünü tutacakmı zamanla göreceğiz.. yoksa ailesi ile konuşup durumu bildireceğim. Yani hizmet etmek tabiki isterim ama buda hizmetçilik oluyor daha fazla taviz vermem kendimden söyledim..

Yani daha sizlere anlatmadığım o kadar çok şey varki özetle anlattım. Kahvaltı hazırladım tavada ekmek ısıtıyorum tavamında kulpu yok eski biraz yanıma geldi kadın dalga geçer gibi sana bi tava hediye ediyim hahaha dedi çok bozuldum.. Bende sonra alıcam zaten dedim. Eşim sonra mutfaga geldi kadın bu kez diyo ki yazık kadının eli yanıyo tavadan dedi... Gece yatarken giymesi için eşofman tarzı kıyafetler vermiştim evine onlarla gitti ve haftalar oldu hala getirmedi. Bu arada biz onlarda hiç kalmadık onlarda hiç teklif etmedi çünkü geç saate kadar hiç oturup alkol alınmadı ki zaten asla da kalmazdım o evde...

aynen öyle ceylinim
işte bunların tıpkısının aynısını yapacaksın konu sahibi
çok gençsin zamanla alışırsın
eşine de söyle gelmesinler bir daha
bunlara ek olarak da hadi kopamadınız onların evine gidince içilsin
doktor sigaralı ortamdan uzak durmam gerektiğini söyledi de evinde de içirtme bir daha
bu ne rezalet yaa..

Sizin arkadaşlar yüzsüzlükte tavan yapmışlar resmen. Aynı şehirde oturup birbirlerinde yatılı kalan insanları anlamıyorum. Yahu ne gerek var geldin oturdun, sohbet ettin, hasret giderdin vakitlice kalk evine git. Başkasının evinde nasıl rahat ediyorsun ki insanın kendi evi gibisi var mı? Hadi sen rahat bir yapıdasın karşındaki bayan hamile bakalım onun size hizmet etmeye gücü var mı? Ne düşüncesiz insanlar yahu.

sonuna kadar haklısınız.
tepkinizi koyun ve kabul etmeyin. çocuğunuz doğduğunda da gelirlerse haliniz fena olur. hem kendi çocukları da varmış, nasıl bir sorumsuzluk bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…