Arkadaşlar ben mi abartıyorum sizce???

Az önce yine konu açıldı bende eşime söyledim zaten aramız bozuktu. Kalmalarını istemediğimi kadının yardım etmediğini bana ne dedi biliyor musunuz? Yaşı küçük olanın hizmet etmesi saygıdır dedi bende hamile bayana yardım edilmesi de saygıdır dedim her lafa cevabın var vs diye bagırıp çağırdı bende baska odaya geçtim konuşmuyoruz...
Esin seni hizmetci gibi kullandirmaya bayiliyor demek, arkadasina yaranmak icin.
Suratina bile bakmazdim yerinde olsam gelip benden ozur dileyene kadar.

Selamlar... Gerçekten çok ciddi ( bana göre ) bir konuda sizlerden fikir almak ve paylaşmak istiyorum...
Evet kısaca anlatmaya çalışayım , önceki konularımdan bildiğiniz gibi pek sosyal bir çift değiliz eşimle. Çok şükür şiddet konusunu aştık. Eşimin evli arkadaşı var yıllardır görüştüğü, hanımı var çocukları var 4 yaşında erkek. Arada sırada görüşürüz bize gelirler genelde biz onlara gideriz. Ama ben 21 yaşındayım eşimin arkadası ve hanımı 30lu yaşlardalar. Şuanda 27 haftalık hamileyim.Evlerimizin arası arabayla 10 dk en fazla. Biz onlara gidince en fazla 2 saat oturur kalkarız. Şimdi gelelim konuya.
- Yaklaşık 3 hafta önce bize aksam oturmasına geldiler. Daha sonra eşim ve arkadaşı alkol almaya markete gittiler geldiler. Yemek yedik çay içtik sonra alkol almaya başladılar eşim ve arkadaşı. Hanımıda bir bardak içti ben içmedim ( gebelikten önce nadiren alırdım bir bardak falan ). Sonra saat geç oldu 1 e yaklaştı adam uyukluyor koltukta... Eşimde bu gece burda kalın falan dedi kaldılar. Film bitti 3 e doğru yattık. Sinirlendim açıkcası eşime de odada söyledim ertesi gün arkadasım ile görüşecektim dısarda zaten 2-3 ayda bir görüşüyordum. O da sen görüş yine ne olacak sanki dedi. Ertesi gün kalktım kahvaltı hazırladım uyuyorlar hala... Neyse seslendik uyandılar falan benim gideceğimi önceki günden biliyorlardı saat oldu öglen 1 hala oturuyolar. Çantamı aldım montumu salona koydum hazırlanıp geldim içerden sonra surat astılar hemen kalkıp gittiler. Eşim bana kızdı. Neyse bu cumartesi yine aksam bize geldiler. Gelrken viski getirmişler içtiler ettiler saat oldu 1 hala oturuyolar e ben hamileyim zaten yorulmuşum... Yemek hazırlamışım etmişim... Çocuk diger odada tv izliyordu o da yataga içecek dökmüş bilgisayarada.. İnsan bi kalkıp bakmaz mı ? çocugum ne yapıyor evi mi dağıtıyor diye... Onları temizledim ettim... Neyse eşim yine demesin mi bizde kalın diye !!!! ŞOKA GİRDİM. SİNİRDEN AĞLAMAMAK İÇİN SIKTIM DİŞLERİMİ. BEN KALIN DEMİYORUM SURAT ASIYORUM NASIL UTANMADAN HALA KALIYORLAR YA? ÜSTELİK ERTESİ GÜN AKRABA GÜNÜMÜZ VAR ORAYA GİDECEKTİM! BİR DE KADIN HİÇ BİRŞEYE YARDIM ETMİYOR BULAŞIK , YEDİKLERİMİZİ HAZIRLAMA TOPARLAMA ÇAY SERVİSİ FALAN... YATTIĞI YATAĞI KAPATMIYOR Kİ HANIMEFENDİ! ODADA SİGARA İÇİLİYOR LEŞ GİBİ DUMAN ALTI OLUYOR... NEYSE O GECEDE BİZDE KALDILAR GECE 4 TE YATTIK BENİM ISRARLARIM ÜZERİNE. EE ADAM UYUYOR KOLTUKTA KADIN KOCASINI ALIP ODAYA GEÇMİYOR DA DAHA HALA TVDE FİLM İZLİYOR. E BENDE ONLARI ODADA BIRAKIP YATMAYA GİDEMİYORUM UYKUSUZLUKTAN ÖLSEMDE! ERTESİ GÜN OLDU HEMEN EVİ TOPARLADIM KAHVALTIYI HAZIRLADIM ETTİM SONRA BEN GİDECEKTİM HALA KALKMIYORLAR... EŞİM DE DEDİ Kİ BEN SENİ GÖTÜREYİM X (KADIN) KAHVALTI BULAŞIKLARINI ATSIN MAKİNAYA DEDİ... ŞOKA GİRDİM HALA GİTMİYOLAR. İYİ DEDİM ARTIK SURATIMI ASTIM. ÇIKTIK GİTTİK YOLDA TARTIŞTIK ONLAR BİZİM EVDEYKEN... SONRA EŞİM BENİ BIRAKTIKTAN SONRA EVE GELMİŞ ONLARDA MEYVE YİYİP KALKIP GİTMİŞLER. EŞİMLE 2 GÜNDÜR KONUŞMUYORUZ. 1-2 KELİME EN FAZLA. BEN ABARTIYOR MUŞUM ÇÜNKÜ HERŞEYİ....
- KUSURA BAKMAYIN EPEY UZUN OLDU AMA İNANIN DAHA ÖZETİYLE ANLATTIĞIM KADARI BU... ŞUNUDA BELİRTEYİM ARTIK ONLARLA GÖRÜŞMEME KARARI ALDIK. EŞİM BANA KIZDI GÖRÜŞMEYELİM O ZAMAN ARTIK DEDİ BENDE LAZIM DEĞİL KİMSE DEDİM...
Cok haklisin canim deki hamileyim icki kokusundan tiksiniyorum falan gerekirse kadinla konus biraz daha mesafeli olsak arkadasligimiz daha saygili bi bicimde ilerler falan de yani ben olsam derim geceni 4 u ne ya hamile kadin var evde insanda medeniyet kibarlik olur o saate kadar ne oturuyosun yol gecen hani mi pests

O ne ya öle elin adamı sizde sızıp duruyoo gıcık oldum..Hem eve hayir da getirmiyolar alemci gibi gelen gitmiyoo sabahçı kahvesi olmuş sizin ev..Bence görüsmeyin Haklisiniz bi kadarina göz yummaniz bile hata...

Ne geniş, ne ayarsız, ne aylak insanlarmış, kızmakta çok çok haklısınız. Otel mi, meyhane mi sizin eviniz? Adaplarıyla gelip oturmayı kalkmayı bilmeyen, hamile kadının yanında sigara içecek kadar insanlıktan nasibini almamış tipler için kendinizi paralamayın kesinlikle. Eşiniz de sizinle aynı evde yaşadığını, en önemlisi de hamile olduğunuzu unuttu herhalde.

O ne ya öle elin adamı sizde sızıp duruyoo gıcık oldum..Hem eve hayir da getirmiyolar alemci gibi gelen gitmiyoo sabahçı kahvesi olmuş sizin ev..Bence görüsmeyin Haklisiniz bi kadarina göz yummaniz bile hata...

inanirmisin bende bunu diyecektim, alkol alan insanlardan, alkol içilen evde huzur mu bulunur diye....
bu durumda tepki almamak için buna deginmedim!!! herkes farkli düsünür çünkü!!
yoksa arkadasin yasadigi bu durum ibretlik aslinda...

iste ya esin gidelim sanane esinden dessen napardın yada senin yüzündne bütün arkadaslarımdan oldun desen dememis ki bu kadarrahatsın

bütün arkadaşlar???

başta hemen tamam demedi ki, ben de hemen görüşmeyelim diye kesmedim yavaş yavaş soğuttum arayı ama son sözüm netti görüşmeme konusunda... ben mantıklı bir şekilde rahatsızlığımın sebebini anlatınca; o da anladı. ama senede 1-2 görüşmemiz gerekir, başka bir yerde de karşılaşabiliriz; dedi. ona o zaman bakarız, dedim. kapandı konu.

sen de eşine hamile halinle kimseye bu kadar hizmet etmek zorunda olmadığını; elin adamının senin evinde sızıp kalmasının ne kadar doğru olduğunu; sen evinde yokken eşin tekken gerekli olmadığı halde elin kadınının kocası yanında da olsa senin evinde ne işi olduğunu, bunların hiç hoş karşılanmayacak şeyler olduğunu anlatabilirsin sakince. ev sadece onun evi değil sizin eviniz yatılı misafire de (anne-baba-kardeş olmadığı sürece ki onlar da uzaksa); normal misafire de tek başına karar veremez.
ilk 1-2 misafire bana sormadan tamam dedi; uyardım sonrasında bana sormadan bir yere gitmeye de birinin gelmesine de cevap vermiyor.
ayrıca anladığım kadarıyla yeni evlisiniz (yaşın 21 miş) bu günlerde eğlenmek için sürekli arkadaşa ihtiyacınız yok birbirinize yetersiniz. yarın bebeğiniz doğduğunda bu baş başa zamanlarınızı arayacaksınız.

bu arada benim eşim de kimseyi beğenmiyorsun diyordu. ama bu beğenmeme kimseyle görüşmediğim anlamına gelmiyor.
elbette ki evlendikten sonra bir şeyler değişecek hayatında. ayrıca bu hoşlanmama sebeplerimi tatlı dille açıkladığımda hak veriyor.

sizi evden atarlar yakında.. mumkunse esıne sole ıstemıorum de. gelme planları yaparlarsada bızım ısımız var surya gıtces vs fılan dıye solersınız. yol gecen hanına donmus eviniz.

Selamlar... Gerçekten çok ciddi ( bana göre ) bir konuda sizlerden fikir almak ve paylaşmak istiyorum...
Evet kısaca anlatmaya çalışayım , önceki konularımdan bildiğiniz gibi pek sosyal bir çift değiliz eşimle. Çok şükür şiddet konusunu aştık. Eşimin evli arkadaşı var yıllardır görüştüğü, hanımı var çocukları var 4 yaşında erkek. Arada sırada görüşürüz bize gelirler genelde biz onlara gideriz. Ama ben 21 yaşındayım eşimin arkadası ve hanımı 30lu yaşlardalar. Şuanda 27 haftalık hamileyim.Evlerimizin arası arabayla 10 dk en fazla. Biz onlara gidince en fazla 2 saat oturur kalkarız. Şimdi gelelim konuya.
- Yaklaşık 3 hafta önce bize aksam oturmasına geldiler. Daha sonra eşim ve arkadaşı alkol almaya markete gittiler geldiler. Yemek yedik çay içtik sonra alkol almaya başladılar eşim ve arkadaşı. Hanımıda bir bardak içti ben içmedim ( gebelikten önce nadiren alırdım bir bardak falan ). Sonra saat geç oldu 1 e yaklaştı adam uyukluyor koltukta... Eşimde bu gece burda kalın falan dedi kaldılar. Film bitti 3 e doğru yattık. Sinirlendim açıkcası eşime de odada söyledim ertesi gün arkadasım ile görüşecektim dısarda zaten 2-3 ayda bir görüşüyordum. O da sen görüş yine ne olacak sanki dedi. Ertesi gün kalktım kahvaltı hazırladım uyuyorlar hala... Neyse seslendik uyandılar falan benim gideceğimi önceki günden biliyorlardı saat oldu öglen 1 hala oturuyolar. Çantamı aldım montumu salona koydum hazırlanıp geldim içerden sonra surat astılar hemen kalkıp gittiler. Eşim bana kızdı. Neyse bu cumartesi yine aksam bize geldiler. Gelrken viski getirmişler içtiler ettiler saat oldu 1 hala oturuyolar e ben hamileyim zaten yorulmuşum... Yemek hazırlamışım etmişim... Çocuk diger odada tv izliyordu o da yataga içecek dökmüş bilgisayarada.. İnsan bi kalkıp bakmaz mı ? çocugum ne yapıyor evi mi dağıtıyor diye... Onları temizledim ettim... Neyse eşim yine demesin mi bizde kalın diye !!!! ŞOKA GİRDİM. SİNİRDEN AĞLAMAMAK İÇİN SIKTIM DİŞLERİMİ. BEN KALIN DEMİYORUM SURAT ASIYORUM NASIL UTANMADAN HALA KALIYORLAR YA? ÜSTELİK ERTESİ GÜN AKRABA GÜNÜMÜZ VAR ORAYA GİDECEKTİM! BİR DE KADIN HİÇ BİRŞEYE YARDIM ETMİYOR BULAŞIK , YEDİKLERİMİZİ HAZIRLAMA TOPARLAMA ÇAY SERVİSİ FALAN... YATTIĞI YATAĞI KAPATMIYOR Kİ HANIMEFENDİ! ODADA SİGARA İÇİLİYOR LEŞ GİBİ DUMAN ALTI OLUYOR... NEYSE O GECEDE BİZDE KALDILAR GECE 4 TE YATTIK BENİM ISRARLARIM ÜZERİNE. EE ADAM UYUYOR KOLTUKTA KADIN KOCASINI ALIP ODAYA GEÇMİYOR DA DAHA HALA TVDE FİLM İZLİYOR. E BENDE ONLARI ODADA BIRAKIP YATMAYA GİDEMİYORUM UYKUSUZLUKTAN ÖLSEMDE! ERTESİ GÜN OLDU HEMEN EVİ TOPARLADIM KAHVALTIYI HAZIRLADIM ETTİM SONRA BEN GİDECEKTİM HALA KALKMIYORLAR... EŞİM DE DEDİ Kİ BEN SENİ GÖTÜREYİM X (KADIN) KAHVALTI BULAŞIKLARINI ATSIN MAKİNAYA DEDİ... ŞOKA GİRDİM HALA GİTMİYOLAR. İYİ DEDİM ARTIK SURATIMI ASTIM. ÇIKTIK GİTTİK YOLDA TARTIŞTIK ONLAR BİZİM EVDEYKEN... SONRA EŞİM BENİ BIRAKTIKTAN SONRA EVE GELMİŞ ONLARDA MEYVE YİYİP KALKIP GİTMİŞLER. EŞİMLE 2 GÜNDÜR KONUŞMUYORUZ. 1-2 KELİME EN FAZLA. BEN ABARTIYOR MUŞUM ÇÜNKÜ HERŞEYİ....
- KUSURA BAKMAYIN EPEY UZUN OLDU AMA İNANIN DAHA ÖZETİYLE ANLATTIĞIM KADARI BU... ŞUNUDA BELİRTEYİM ARTIK ONLARLA GÖRÜŞMEME KARARI ALDIK. EŞİM BANA KIZDI GÖRÜŞMEYELİM O ZAMAN ARTIK DEDİ BENDE LAZIM DEĞİL KİMSE DEDİM...
Bu misafirler yüzsüzmüş .Görüşmeyin en iyisi .Bir şey kaybetmezsiniz

Görüşmeyin efendim.. samimi olmayın.. bu kadar basit!
Ben beni huzursuz eden strese sokan insanlarla kesinlikle görüşmüyorum..
Eşim görüşecekse aha kapı orada gitsin gelsin kendi:63:

görüşmemek en doğru karar olmuş.
herkesin kendi tercihi ama bizde içki sigara olayı kesinlikle olmaz.
olanlarla da görüşmeyiz.
yatıya kalacaksa da akrabalar dışında kimse kalamaz.

Resmen yiyip, icip, s.cip gidiyorlar.. sizi dw hizmetci yapmislar.. o nasil anne ki cocugunu baska odaya atip icki icebiliyor.. yaziklar olsun.. bir daha evinize falan da sokmayin.. esinizde de akil yok.. hamile karisini icki sofrasina hizmetci yapmis.

inanirmisin bende bunu diyecektim, alkol alan insanlardan, alkol içilen evde huzur mu bulunur diye....
bu durumda tepki almamak için buna deginmedim!!! herkes farkli düsünür çünkü!!
yoksa arkadasin yasadigi bu durum ibretlik aslinda...
Ne çekinecem ya müslüman bi ülkede müslüman bi ortamda içki huzur getirmez diyemiyosam zaten yaşamayalim yani..küfürmü ediyruz arkadasimiza yol gosteriyoruz hayir getirmedigini bizzat yasiyo zaten..Eşi izin vermemeli buna bu ne rahatlik..Adamin eşi olsada yaninda degismez laubali bi hal

insanlar artık çok geniş olmaya başladılar ya düşünce diye bir şey kalmamış kimsede bu rahatlıkları nerden geliyor ben anlamıyorum sonuna kadar haklısınız görüşmeyi kesin bence o aileyle

Bu ne yuzsuzluk bu ne arsizlik ya elaleme bak
Evde esli sekilde icki icilmesine de karsiyim ben basbasayken esimle icebilirim ama bir baskalari gelecek benim evimde icecek yok artik daha neler meyhane mi isletiyoruz han mi?tam pansiyon gelip takiliyorlar rahatliga bak esinizin de beyni yok mu hamile esini bu sacma insanlarla yoruyor?

X