Arkadaşlar ben mi abartıyorum sizce???

İnanılmaz gerçekten.
Hadi misafir gelen adam keyfine bakttı düşünmedi diyelim o kadın nasıl düşüncesizce davranabildi? Çocuğu var bir de ilginç... Sizin eşiniz nasıl düşünmedi sizi hamile halinizle?

Onlardan ziyade suçlu olan eşiniz hamilesiniz yanınızda sigaralar içiliyor vs sizin bol bol dinlenmeniz gereken bir zamanda bu insanları sürekli eve davet edip hizmet ettirmek pek akıl işi değil
Eşinizin tutumu da o kadının tutumu da bana biraz garip geldi açık açık yazmak istemiyorum da neysee eşi uyukluyor o hala ısrarla tv izliyormuş! gibi yapıyor :) ilginç hakkaten uzak durulası bir durum dikkat edin derim :KK43:

çok çok haklısın canım.kim olsa tepki gösterirdi bu duruma.
resmen otele çevirmişler sizin evi.10 dk yol varmış zaten evlerine.bir zahmet gitsinler kendi evlerine.gidemiyorlarsa taksi çağırsınlar.hiç hoşlanmam evde başka birinin gecelemesinden.tamam 1 defa anladıkta 2.defa tekrarlamaları sinirlendiriyor insanı.kadına bak be.ne kadarda rahatmış.sanki babasının evi.çocuk diğer odada şölen yapıyor karı kocada diğerinde.tepkini net şekilde koy.eşin anlasın bir zahmet yaptığının doğru olmadığını.israr etmesin bundan sonra "bizde kalın"diyerek.

sık muhabbet tez ayrılık getirir bu ne yaa insan kardeşiyle böyle içli dışlı olmuyo hazırlayan önüne koyanvar niye evlerine gitsinler ki ilişkinizi kesin bunlarla basın çok ağrır

Ben burdan sinir oldum o insanlara. Kucucuk cocugun gordugu olaylara bak.isterse yol bi saat olsun kalkip gidilir. Ne dusuncesiz insanlarmis. Bir de kadin hicbir sey yapmiyormus.Hangi birini yazip soyleneyim bilemedim
Haklisin kardesim iyi bile sabretmissin.ben olsam paralamistim coktan..

Size gelip böyle yapıyorlarsa,allah bilir daha kaç ev dolaşıp aynı davranışları sergiliyorlardır...ben açıkçası o 4 yaşındaki çocuğa daha çok acıdım...anne baba yabancı bir evde içip sızıyor,çocuğu soran yok...ne kadar yüzsüz insanlar bunlar

Ya bu insanlarin baskalarinin evinde kalma meraki nedir bole yaee icio sa gidecegi kadar icsin ayriyetten 10 dklik mesafe diion onuda gec takdiyle gitsin cok haklisin cnm biraz surat asar barisir nasil olsa ama o denyo adam bundan sonra esine dsarda icmeyi teklif eder ona gorr esine cok fazla tepki yapip obur tarfa daha meyilli olmasin dengeyi iyi tut cnm

Bence ozellikle de hamileyken yaninizda sigara icilmesine izin vermeyin. Bir de sizin evinizde, ne kadar yanlış.

Eşiniz yanınızda sigara içiyorsa ona da izin vermeyin gitsin balkonda mı dışarda mı nerede içerse içsin.

Şunuda belirteyim. Biz onlara gittiğimizde sadece mutfakta sigara içiliyor. Onlar bze geldiğinde evin her yerinde içiliyor. Gece 12 de salonun camını açtım ki duman oldu her yer... Üstelik onlarda hiç birgün alkol alınmadı ev dağıtılmadı ama bizim evde alkol alınmadan oturulmuyor her nedense...

Bunu bastan önlemen lazimdi. Ben bu konularda hiç çekinmem. Yani balkonda sigara içilmesini rica ederim yada mutfakta yemek yenilmesi.

Ve sonuna kadar haklisin bu konuda. Desen 3,4 saat uzaklikta oturuyorlar ve yilda 1 geliyorlar bir nevi derim fakat yakin oturuyorlar ve 4 yasindaki çoçuklari var üstelik. Sakin yumusama. Bir daha böyle birsey yaparlarsa artik sen söyle "saat geç oldu, gitmiyormusunuz?" diye. Onlar edep bilmiyorsa, sende bilme canim!

Az önce yine konu açıldı bende eşime söyledim zaten aramız bozuktu. Kalmalarını istemediğimi kadının yardım etmediğini bana ne dedi biliyor musunuz? Yaşı küçük olanın hizmet etmesi saygıdır dedi bende hamile bayana yardım edilmesi de saygıdır dedim her lafa cevabın var vs diye bagırıp çağırdı bende baska odaya geçtim konuşmuyoruz...

Hamile halinizle sizi ne kadar da yormuşlar. Tabi ki de haklısınız yani kalkıp evde içip sızmışlar, yemiş içmiş hatta yatıp evi otel niyetine kullanmışlar:KK62:
Misafirsen ya misafirliğini bileceksin ya da insanı hiç rahatsız etmeyeceksin üstelik hamile bir kadının evinde olduklarını biliyorlar anlamıyorum böyle insanları.
Görüşmeme kararını almanız çok iyi olmuş, umarım bir daha böyle sorunlarla karşılaşmazsınız...

Esin seni ezdiriyor bu yetmizmis gibi bir de kendisi eziyor. Az yesinde arkadasina hizmetlenecek bir hizmetçi bulsun. Sinir oldum esine ne demek yaşi küçük olan hizmetlenecek. Misafir dediğin iki saat oturur ceker gider bunlar yüzsüz be. Bu isin altindan başka şeyler cikmaz umarim. Gecmis konularinida biliyorum esin hic güvenilir değil seni parmaginda oynatiyor. Gözünü dört AC derim. Adam seni disari salmiyor eve elin herifini getirip içip s.cip bir de hamile karisina hizmet ettiriyor normal ddeğil bu davranışlar .

X