Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Burpees 2 sen fazla yapamadım . Hani hareketi tam manasiylada yapamıyorum , Şınav cekemiyorum falan ama yinede çok zorladı beni . Şöyle ki ,

3.harekete geçerken birşey saplanıyor gibi ağrı oluyor bacaklari geriye doğru dümdüz uzatamadım . 4.hareketi zaten es geçiyorum buna rağmen bugün yapamadım ama aksam tekrar deniyicem .

4. hareket şınavı ben de yapmıyorum 3 te işte alt karnıma bişeyler oluyor Bugün de 10 yaptım günden güne alışırım ağrı azalır diye azaltmadım sayıyı ama ağrı git gide artıyor Bir de mari ablanın diğer videosunu merak ettim onu yapayım dedim o da alt karnı çalıştıran program çıkmasın mı Basene faydası yok o yüzden beğenmedim 20 min workout u.

Aynen canım 3. harekette bacaklari geriye uzatırken karnıma öyle bir ağrı saplanıyo ki iki büklüm kalıyorum falan .
10 yapabildiysen süper , benim o kaslar hiç çalışmamış demek ki feci acıyor . Alıştıra alıştıra yapmaya çalışıcam , sonra sayıları arttırım artık .

bir mari videosu yeter bence yeterince yoruyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…