- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.941
Ben bugun 4 yaptım ama yarın mumkunati yok 6 yapamam ya her yerim hala agriyoBen çabuk havlu attım , mümkün değil yapamadım bugün , 3 te kalakaldım
Aynen canım ya , yarın yapabilir miyim emin değilim bendeBen bugun 4 yaptım ama yarın mumkunati yok 6 yapamam ya her yerim hala agriyo
Aynen canım ya , yarın yapabilir miyim emin değilim bende
Eskiden koca totişler vardı canımBen kendimi zorlamak istemiyorum yapmayacagim valla
Eskiden Buplees mi vardi
Eskiden koca totişler vardı canım
Mari teyze başka tabi özledim valla
Ben burpeese mari yi tercih ederim be cano
Dün bende öyle diyordum hatta pazar günü mola veriyim hiç spor yapmayıp dinleneyim diye geçiyordu içimden . Şimdi acaba biraz yapsam mı diye düşünüyorum .Ben kendimi zorlamak istemiyorum yapmayacagim valla
Eskiden Buplees mi vardi
4. hareket şınavı ben de yapmıyorumEki Görüntüle 1819765 Burpees 2 sen fazla yapamadım . Hani hareketi tam manasiylada yapamıyorum , Şınav cekemiyorum falan ama yinede çok zorladı beni . Şöyle ki ,
3.harekete geçerken birşey saplanıyor gibi ağrı oluyor bacaklari geriye doğru dümdüz uzatamadım . 4.hareketi zaten es geçiyorumbuna rağmen bugün yapamadım ama aksam tekrar deniyicem .
4. hareket şınavı ben de yapmıyorum3 te işte alt karnıma bişeyler oluyor Bugün de 10 yaptım günden güne alışırım ağrı azalır diye azaltmadım sayıyı ama ağrı git gide artıyor Bir de mari ablanın diğer videosunu merak ettim onu yapayım dedim o da alt karnı çalıştıran program çıkmasın mı Basene faydası yok o yüzden beğenmedim 20 min workout u.
Haşat etti beni 2 gündeNiye ki
Haşat etti beni 2 günde
öyle ama ben yine de devam etmek istiyorum , etkili olacağına inandığım icin galiba hergün az da olsa yaparım sanırım . Karın ağrım geçince sayıyı arttırırım .
Bu arada yeri değil
İyi yap bakım
Neyin yeri değil
Ne yazcaktın bak merak ettim.şimcikBaşka bir şey yazacaktım ama sonra vazgeçtim , gel gör ki sildim zannettim ama silmemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?