• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

image.png
Burpees 2 sen fazla yapamadım . Hani hareketi tam manasiylada yapamıyorum , Şınav cekemiyorum falan ama yinede çok zorladı beni . Şöyle ki ,

3.harekete geçerken birşey saplanıyor gibi ağrı oluyor bacaklari geriye doğru dümdüz uzatamadım . 4.hareketi zaten es geçiyorum :confused: buna rağmen bugün yapamadım ama aksam tekrar deniyicem . :63:

Eki Görüntüle 1819765 Burpees 2 sen fazla yapamadım . Hani hareketi tam manasiylada yapamıyorum , Şınav cekemiyorum falan ama yinede çok zorladı beni . Şöyle ki ,

3.harekete geçerken birşey saplanıyor gibi ağrı oluyor bacaklari geriye doğru dümdüz uzatamadım . 4.hareketi zaten es geçiyorum :confused: buna rağmen bugün yapamadım ama aksam tekrar deniyicem . :63:
4. hareket şınavı ben de yapmıyorum :KK48: 3 te işte alt karnıma bişeyler oluyor :KK53: Bugün de 10 yaptım günden güne alışırım ağrı azalır diye azaltmadım sayıyı ama ağrı git gide artıyor :KK48: Bir de mari ablanın diğer videosunu merak ettim onu yapayım dedim o da alt karnı çalıştıran program çıkmasın mı :KK45: Basene faydası yok o yüzden beğenmedim 20 min workout u.

4. hareket şınavı ben de yapmıyorum :KK48: 3 te işte alt karnıma bişeyler oluyor :KK53: Bugün de 10 yaptım günden güne alışırım ağrı azalır diye azaltmadım sayıyı ama ağrı git gide artıyor :KK48: Bir de mari ablanın diğer videosunu merak ettim onu yapayım dedim o da alt karnı çalıştıran program çıkmasın mı :KK45: Basene faydası yok o yüzden beğenmedim 20 min workout u.

Aynen canım 3. harekette bacaklari geriye uzatırken karnıma öyle bir ağrı saplanıyo ki iki büklüm kalıyorum falan .
10 yapabildiysen süper , benim o kaslar hiç çalışmamış demek ki feci acıyor . Alıştıra alıştıra yapmaya çalışıcam , sonra sayıları arttırım artık . :KK59: :KK70:

bir mari videosu yeter bence yeterince yoruyor zaten :KK45::KK45::KK45:

Back