• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

merhabalarrrrr:KK49::KK49::KK49::KK49:

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi
C cranial
Safir Taht Safir Taht
TanGO TanGO
Ni5AN Ni5AN
@rise_rainbow
@Hazal
Hannaz Hannaz
D deniz2035
sdktm sdktm

canım arkadaşlarım nasılsınız
bir kaç gündür bebeğimin rahatsızlıgıyla uğrasıyordum siteye girecek zamanım dahi olmadı:KK43:
şükür biraz atlattık ama hasta hala kuzucum:KK43:

ama egzersizlerimi yapmaya çalıştım düzenli olarak yapamasam da bölük pörçük yaptım bir şeyler:KK49::KK49:
Geçmiş olsun arkadaşım.., iyi mi şimdi kuzun

Kızlar ben yapamıyorum 3-4 gündür sporumu :( cuma ve cumartesi 50 makas yapabildim sadece... Yarın düzenli başlarım inşaAllah

Selam hatunlar :KK68: basensiz haftalar :KK48:
Dün eşimle alışverişe gittik.eşimin isteğiyle skinny açık renk bi pantolon denedim. Kabinden çıkasım gelmedi. Eşimin hmmm demesi ve bakışı da cabası :KK67: Siyah pantolon giymekten sıkıldım artık. Eşim de diyor hep siyah giyiyorsun çok sıkıcısın :63: Ne zaman istediğimiz kıvama gelecek bu basenler yaa. Alışverişe gitmicem bi daha çok moralim bozuldu :KK43:

kızlar uzun zamandır sizi takip ediyorum.Bende başladım yapmaya aranıza gelmek istiyorum.İstikrarlı olarak devam ediyorsunuz bugün bende başladım
150 iç bacak+500 makas+casey ho thigt&legs (bol köprü hareketi olan video) +30 dk oryantal oynadım
Bıktım bu basenlerden kaldı gitmedi birtürlü
ölçülerim
Basen:100 cm
kalça:97
üst bacak: 60 cm

Selam hatunlar :KK68: basensiz haftalar :KK48:
Dün eşimle alışverişe gittik.eşimin isteğiyle skinny açık renk bi pantolon denedim. Kabinden çıkasım gelmedi. Eşimin hmmm demesi ve bakışı da cabası :KK67: Siyah pantolon giymekten sıkıldım artık. Eşim de diyor hep siyah giyiyorsun çok sıkıcısın :63: Ne zaman istediğimiz kıvama gelecek bu basenler yaa. Alışverişe gitmicem bi daha çok moralim bozuldu :KK43:

Maalesef ki aynı problemi yaşayan tek değilsin canım köyü renk pantolonlardan bende bıktım :( ve tabiki üzerine uzun bir hırka giymekten :( tamam eşim pek karışmaz ama ben hırka falan almayınca rahatsız hissediyorum kendimi :eek:

Kızlar istediğimiz ölçülere gelip istediğimiz kıyafetleri giyene kadar pes etmeyelim yaz da olsa kış da olsa yapalım egzersizlerimizi

Elbet bir faydasını görürüz 2 aydır yapıyorum ve basenlerden 5 cm gitti dile kolay ya 5 cm. İnşallah daha da gidecek :KK49::KK49:

Canım sen hiç moralini bozma bir daha ki yaza giyeriz allahın izniyle açık renk pantalonları:KK71::KK71::KK71::KK71:

Burpees yapamadım :KK43: bacaklarımı arkaya doğru atarken öyle bir ağrı ki sanki iç organlarım yer değiştiriyor :KK70::KK70:Neden bu kadar ağrıyor anlayamıyorum , hareketi mi yanlış yapıyorum yoksa bende mi sorun bilemiyorum :KK12::KK12::KK12:
İki gün ara verip tekrar deniyicem :mad::mad::mad:

Maalesef ki aynı problemi yaşayan tek değilsin canım köyü renk pantolonlardan bende bıktım :KK43: ve tabiki üzerine uzun bir hırka giymekten :KK43: tamam eşim pek karışmaz ama ben hırka falan almayınca rahatsız hissediyorum kendimi :eek:

Kızlar istediğimiz ölçülere gelip istediğimiz kıyafetleri giyene kadar pes etmeyelim yaz da olsa kış da olsa yapalım egzersizlerimizi

Elbet bir faydasını görürüz 2 aydır yapıyorum ve basenlerden 5 cm gitti dile kolay ya 5 cm. İnşallah daha da gidecek :KK49::KK49:

Canım sen hiç moralini bozma bir daha ki yaza giyeriz allahın izniyle açık renk pantalonları:KK71::KK71::KK71::KK71:
İnşallah öyle olur canım yaa. Mantıken bu basenler yata yata büyüdüğüne göre egzersizle de gitmesi lazım :KK48: Aslında sabırlı olsam faydasını görmüyor değiliz. Bir an önce dümdüz olsun istiyorum ben. O da imkansız tabi :) Yılların birikimi ve yer etmesi söz konusu çabuk gitmez.

Burpees yapamadım :KK43: bacaklarımı arkaya doğru atarken öyle bir ağrı ki sanki iç organlarım yer değiştiriyor :KK70::KK70:Neden bu kadar ağrıyor anlayamıyorum , hareketi mi yanlış yapıyorum yoksa bende mi sorun bilemiyorum :KK12::KK12::KK12:
İki gün ara verip tekrar deniyicem :mad::mad::mad:

Canım bacakları arkaya atarken ani bir hareketle incitmiş olabilirsin oradaki kasları. Dinlendir birkaç gün. Sonra da düşük sayıdan başlayarak arttır böyle olmaz o zaman. O kasları hiç çalıştırmadığımız için birden yüklenince zorlandı tabi.

Canım bacakları arkaya atarken ani bir hareketle incitmiş olabilirsin oradaki kasları. Dinlendir birkaç gün. Sonra da düşük sayıdan başlayarak arttır böyle olmaz o zaman. O kasları hiç çalıştırmadığımız için birden yüklenince zorlandı tabi.
Evet canım dediğin gibi oldu sanırım . Arkaya hızlı şekilde atınca çok zorlandılar . Biraz ara versem iyi olacak :KK43:

Back