- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.921
kızlar bu burpees i ben de yapacaktım ama dediğim gibi jillian videosu içinde de yaptığım için ayrıyeten yapmaya gözüm yemedi. çok zor bir hareket. kolay callange olanından başlayın. zaten programda 4 günde bir dinlenme amaçlı sanırım 2 sayı yapılıyor sonraki gün kalınan sayıdan devam ediyor.
merhaba canım bu saat oldu ben daha hiç bir sey yapamadım.Selam kızlarBugün gelmemiş daha kimse nerelerdesiniz :)
Ay kızlar alt karnımda bir ağrı bugün bir ağrı anlatamam. Hep o burpees yüzünden
En çok alt karnımı çalıştırmış demek ki benim
Bugün de 10 yaptım ama nasıl yaptım hiç sormayın
Sizler ne durumdasınız acı var mı acı
kimin basinin altindan cikti bu burpees ne amacla yapılıyor anlatin heleKızlar napıyorsunuz siz öyle burpees morpees bi bakiyim dedim seyrederken bile basım döndü
3 tane yapabildim bugün . Bacakları arkaya atarken inanılmaz bir ağrı saplanıyordu alt karnıma , devam edemedim . Hala karnımda ağrı varSelam kızlarBugün gelmemiş daha kimse nerelerdesiniz :)
Ay kızlar alt karnımda bir ağrı bugün bir ağrı anlatamam. Hep o burpees yüzünden
En çok alt karnımı çalıştırmış demek ki benim
Bugün de 10 yaptım ama nasıl yaptım hiç sormayın
Sizler ne durumdasınız acı var mı acı
Ben dün bütün gün canlı cenaze dolaştım evdeKızlar napıyorsunuz siz öyle burpees morpees bi bakiyim dedim seyrederken bile basım döndü
kimin basinin altindan cikti bu burpees ne amacla yapılıyor anlatin hele)
Güleme tabiEvet ben çıkardım
Ay gülemiyorum bile alt karnıma bi ağrı giriyor
Ben çabuk havlu attım , mümkün değil yapamadım bugün , 3 te kalakaldım
Kızlar napıyorsunuz siz öyle burpees morpees bi bakiyim dedim seyrederken bile basım döndü
kimin basinin altindan cikti bu burpees ne amacla yapılıyor anlatin hele)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?