- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.961
Önemli birşey değil ya , şu köprü hareketi var ya zor olan , deneye deneye 3-5 saniyede olsa durabiliyorum artıkNe yazcaktın bak merak ettim.şimcik
Geçmiş olsun arkadaşım.., iyi mi şimdi kuzunmerhabalarrrrr
Yagmurun_kizi
C cranial
Safir Taht
TanGO
Ni5AN
@rise_rainbow
@Hazal
Hannaz
D deniz2035
sdktm
canım arkadaşlarım nasılsınız
bir kaç gündür bebeğimin rahatsızlıgıyla uğrasıyordum siteye girecek zamanım dahi olmadı
şükür biraz atlattık ama hasta hala kuzucum
ama egzersizlerimi yapmaya çalıştım düzenli olarak yapamasam da bölük pörçük yaptım bir şeyler
O zor olan köprüyü ben bilmiyorum ki.Önemli birşey değil ya , şu köprü hareketi var ya zor olan , deneye deneye 3-5 saniyede olsa durabiliyorum artıkaklıma geldi onu yazacaktım sonra vazgeçtim .
Hadi bakalım inşallah :)Kızlar ben yapamıyorum 3-4 gündür sporumucuma ve cumartesi 50 makas yapabildim sadece... Yarın düzenli başlarım inşaAllah
Selam hatunlarbasensiz haftalar
Dün eşimle alışverişe gittik.eşimin isteğiyle skinny açık renk bi pantolon denedim. Kabinden çıkasım gelmedi. Eşimin hmmm demesi ve bakışı da cabasıSiyah pantolon giymekten sıkıldım artık. Eşim de diyor hep siyah giyiyorsun çok sıkıcısın Ne zaman istediğimiz kıvama gelecek bu basenler yaa. Alışverişe gitmicem bi daha çok moralim bozuldu
İnşallah öyle olur canım yaa. Mantıken bu basenler yata yata büyüdüğüne göre egzersizle de gitmesi lazımMaalesef ki aynı problemi yaşayan tek değilsin canım köyü renk pantolonlardan bende bıktımve tabiki üzerine uzun bir hırka giymekten tamam eşim pek karışmaz ama ben hırka falan almayınca rahatsız hissediyorum kendimi
Kızlar istediğimiz ölçülere gelip istediğimiz kıyafetleri giyene kadar pes etmeyelim yaz da olsa kış da olsa yapalım egzersizlerimizi
Elbet bir faydasını görürüz 2 aydır yapıyorum ve basenlerden 5 cm gitti dile kolay ya 5 cm. İnşallah daha da gidecek
Canım sen hiç moralini bozma bir daha ki yaza giyeriz allahın izniyle açık renk pantalonları
Burpees yapamadımbacaklarımı arkaya doğru atarken öyle bir ağrı ki sanki iç organlarım yer değiştiriyor Neden bu kadar ağrıyor anlayamıyorum , hareketi mi yanlış yapıyorum yoksa bende mi sorun bilemiyorum
İki gün ara verip tekrar deniyicem
Evet canım dediğin gibi oldu sanırım . Arkaya hızlı şekilde atınca çok zorlandılar . Biraz ara versem iyi olacakCanım bacakları arkaya atarken ani bir hareketle incitmiş olabilirsin oradaki kasları. Dinlendir birkaç gün. Sonra da düşük sayıdan başlayarak arttır böyle olmaz o zaman. O kasları hiç çalıştırmadığımız için birden yüklenince zorlandı tabi.
Evet canımSafir Taht canım bu omuzda sopa çevirmeyi simit bölgesi için mi yapmaya başladın?
Yarın ben de başlıyım o zamanEvet canımyapabilirsem bir süre hergün yapmayi düşünüyorum tabii bir aksilik yaşamazsam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?