Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Geçmiş olsun arkadaşım.., iyi mi şimdi kuzun

Kızlar ben yapamıyorum 3-4 gündür sporumu cuma ve cumartesi 50 makas yapabildim sadece... Yarın düzenli başlarım inşaAllah

Selam hatunlar basensiz haftalar
Dün eşimle alışverişe gittik.eşimin isteğiyle skinny açık renk bi pantolon denedim. Kabinden çıkasım gelmedi. Eşimin hmmm demesi ve bakışı da cabası Siyah pantolon giymekten sıkıldım artık. Eşim de diyor hep siyah giyiyorsun çok sıkıcısın Ne zaman istediğimiz kıvama gelecek bu basenler yaa. Alışverişe gitmicem bi daha çok moralim bozuldu

kızlar uzun zamandır sizi takip ediyorum.Bende başladım yapmaya aranıza gelmek istiyorum.İstikrarlı olarak devam ediyorsunuz bugün bende başladım
150 iç bacak+500 makas+casey ho thigt&legs (bol köprü hareketi olan video) +30 dk oryantal oynadım
Bıktım bu basenlerden kaldı gitmedi birtürlü
ölçülerim
Basen:100 cm
kalça:97
üst bacak: 60 cm

Maalesef ki aynı problemi yaşayan tek değilsin canım köyü renk pantolonlardan bende bıktım ve tabiki üzerine uzun bir hırka giymekten tamam eşim pek karışmaz ama ben hırka falan almayınca rahatsız hissediyorum kendimi

Kızlar istediğimiz ölçülere gelip istediğimiz kıyafetleri giyene kadar pes etmeyelim yaz da olsa kış da olsa yapalım egzersizlerimizi

Elbet bir faydasını görürüz 2 aydır yapıyorum ve basenlerden 5 cm gitti dile kolay ya 5 cm. İnşallah daha da gidecek

Canım sen hiç moralini bozma bir daha ki yaza giyeriz allahın izniyle açık renk pantalonları

Burpees yapamadım bacaklarımı arkaya doğru atarken öyle bir ağrı ki sanki iç organlarım yer değiştiriyor Neden bu kadar ağrıyor anlayamıyorum , hareketi mi yanlış yapıyorum yoksa bende mi sorun bilemiyorum
İki gün ara verip tekrar deniyicem

İnşallah öyle olur canım yaa. Mantıken bu basenler yata yata büyüdüğüne göre egzersizle de gitmesi lazım Aslında sabırlı olsam faydasını görmüyor değiliz. Bir an önce dümdüz olsun istiyorum ben. O da imkansız tabi :) Yılların birikimi ve yer etmesi söz konusu çabuk gitmez.

Canım bacakları arkaya atarken ani bir hareketle incitmiş olabilirsin oradaki kasları. Dinlendir birkaç gün. Sonra da düşük sayıdan başlayarak arttır böyle olmaz o zaman. O kasları hiç çalıştırmadığımız için birden yüklenince zorlandı tabi.

Evet canım dediğin gibi oldu sanırım . Arkaya hızlı şekilde atınca çok zorlandılar . Biraz ara versem iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…