• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Başladım bir gazla ama nefes nefese kaldım , hiç kolay değilmiş . Yapabildiğim kadarıyla yapmaya çalıştım . Hepi topu 10 tane yaptım , dizlerim sonlara doğru tutmadı resmen :KK70:
Deneyelim canim , yaptıkça alışır vücut belki böylece programa uygun sayılarda ilerleyebiliriz .

Sen de yap bakalım , benim kadar etkilemez belki seni :KK45::KK45::KK45:
az önce ben de keşfettim konuyu :KK48: bi deneyeceğim ben de

FB_IMG_1460874120323.jpg

Sağ baştan sırasıyla tabisi ben ikinci Safir Taht Safir Taht 3. TanGO TanGO ve en sonuncusu C cranial

Kızlar ha gayret gidecek bu kilolar basenler :KK70:

Sadece dil kalsa iyi
Valla yığılıverdim yere bacaklar gitti :KK53:

Yarın 20yi nasıl yapacam diye düşünüyorum :KK53::KK53:

Tek seferde mi yapmak lazım , 10 ar set halinde sandım ben . Mola falan yok mu ki ? Zor canım ya eğer tek seferdeyse o sayılar imkansız gibi gözüküyor .

Eki Görüntüle 1818660

Sağ baştan sırasıyla tabisi ben ikinci Safir Taht Safir Taht 3. TanGO TanGO ve en sonuncusu C cranial

Kızlar ha gayret gidecek bu kilolar basenler :KK70:

Ahhh ahh daha çok var hedefe canım ya . :KK43: Bende her sabah tartıya çıkıyorum ...

Tek seferde mi yapmak lazım , 10 ar set halinde sandım ben . Mola falan yok mu ki ? Zor canım ya eğer tek seferdeyse o sayılar imkansız gibi gözüküyor .

Ahhh ahh daha çok var hedefe canım ya . :KK43: Bende her sabah tartıya çıkıyorum ...
Setler halinde galiba dur iyice bir bakmam lazım yoksa ben tırt :KK53:

Her sabah neden çıkıyorsun ki haftada bir çıksan yeter :)

Başladım bir gazla ama nefes nefese kaldım , hiç kolay değilmiş . Yapabildiğim kadarıyla yapmaya çalıştım . Hepi topu 10 tane yaptım , dizlerim sonlara doğru tutmadı resmen :KK70:
Deneyelim canim , yaptıkça alışır vücut belki böylece programa uygun sayılarda ilerleyebiliriz .

Sen de yap bakalım , benim kadar etkilemez belki seni :KK45::KK45::KK45:

Abbovvv bu ne yaa. Aman tanrım didim:-). Nasıl bir hareket bu. Hiç etkilenmedim ben öldüm sadece :KK70::KK70::KK70:
Safir Taht Safir Taht Ni5AN Ni5AN kızlar 10 tane burpees yaptım ama öldüm geberdim ben bu nasıl bir şey ya:confused:

Çok fena yaa :KK70::KK70: Lenay 10 la başlayınca ben de 10dan başlıyım dedim aslında 2 ile başlanan kolayı yapacaktım ben. Zoru yaparsam en iyi ihtimal 3. günde ben tırt :confused:Çok zor valla ben kolay olanı yapıcam. Ondan da şüpheliyim ya :KK48:

Abbovvv bu ne yaa. Aman tanrım didim:-). Nasıl bir hareket bu. Hiç etkilenmedim ben öldüm sadece :KK70::KK70::KK70:

Çok fena yaa :KK70::KK70: Lenay 10 la başlayınca ben de 10dan başlıyım dedim aslında 2 ile başlanan kolayı yapacaktım ben. Zoru yaparsam en iyi ihtimal 3. günde ben tırt :confused:Çok zor valla ben kolay olanı yapıcam. Ondan da şüpheliyim ya :KK48:
Kolay olan hangi program ? Konuya bir daha bakayım ben yanlış mı yaptım .

Back