- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #1.981
400 ip atlama + 300 iç bacak
Tlefondan girdiğim için listeye ekleyemedim.
Tlefondan girdiğim için listeye ekleyemedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın ben de başlıyım o zaman
Ben simitler için ağırlıklarla yanlara eğilme yapıyorum o da etkilidir heralde hareket aynı sonuçta. Sopa benim omuzlarımı acıtıyoBeraber devam edelim o zaman basenlerle beraber şimdilerde gitsin inşallah
Onunda etkisi vardır muhakkak ama hangisi daha etkili ve kısa vadede sonuç verir ınan bilmiyorum .Ben simitler için ağırlıklarla yanlara eğilme yapıyorum o da etkilidir heralde hareket aynı sonuçta. Sopa benim omuzlarımı acıtıyo
kızlar uzun zamandır sizi takip ediyorum.Bende başladım yapmaya aranıza gelmek istiyorum.İstikrarlı olarak devam ediyorsunuz bugün bende başladım
150 iç bacak+500 makas+casey ho thigt&legs (bol köprü hareketi olan video) +30 dk oryantal oynadım
Bıktım bu basenlerden kaldı gitmedi birtürlü
ölçülerim
Basen:100 cm
kalça:97
üst bacak: 60 cm
Bende mi başlasam ki neYarın ben de başlıyım o zaman
Merhabalar benim minik çok rahatsızdı. Hastanede de kaldık.
Aa çok geçmiş olsun önemli bir şeyi yoktur insallah.Merhabalar benim minik çok rahatsızdı. Hastanede de kaldık.
Şimdi daha iyiyiz çok şükür. Bir tek hafta sonu güzel yapabildim. Bakalım bu gün tekrar başlıyorum sporuma.
Günde 40 dakika fazlasıyla yetiyor canım. Bebişle biraz zor oluyor ama yine de bizler istersek yapamayacağımiź hiçbir şey yokYeni gelenler olmuş, hoş geldiniz.
Yeni deneyimler olmuş. kolay gele.
Çok yoğunum çook. Kendime kaliteli vakit (etkin spor yapmaya devam) ayarlamalıyım.
dersaneden eve 8 gibi geliyorum. çok yorgun oluyırum tibet ve basen köpru yapıyorum
Beraber devam edelim o zaman basenlerle beraber şimdilerde gitsin inşallah
Bende mi başlasam ki ne
He ya daYapalım canlar hep beraber. Yapmadığımız bişey kalmadı zaten onu da deneyelim
Tamam canım :)dersaneden eve 8 gibi geliyorum. çok yorgun oluyırum tibet ve basen köpru yapıyorum
yazamıyorum her gün buraya