• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

kızlar bu burpees i ben de yapacaktım ama dediğim gibi jillian videosu içinde de yaptığım için ayrıyeten yapmaya gözüm yemedi. çok zor bir hareket. kolay callange olanından başlayın. zaten programda 4 günde bir dinlenme amaçlı sanırım 2 sayı yapılıyor sonraki gün kalınan sayıdan devam ediyor.

kızlar bu burpees i ben de yapacaktım ama dediğim gibi jillian videosu içinde de yaptığım için ayrıyeten yapmaya gözüm yemedi. çok zor bir hareket. kolay callange olanından başlayın. zaten programda 4 günde bir dinlenme amaçlı sanırım 2 sayı yapılıyor sonraki gün kalınan sayıdan devam ediyor.

Bende kolay olanından yapayım diyordum. Öbürü baya bir zorladı beni

Selam kızlar :KK3: Bugün gelmemiş daha kimse nerelerdesiniz :)
Ay kızlar alt karnımda bir ağrı bugün bir ağrı anlatamam. Hep o burpees yüzünden :KK48:
En çok alt karnımı çalıştırmış demek ki benim
Bugün de 10 yaptım ama nasıl yaptım hiç sormayın:KK70:
Sizler ne durumdasınız acı var mı acı :KK70::KK70:

Ay kızlar alt karnımda bir ağrı bugün bir ağrı anlatamam. Hep o burpees yüzünden :KK48:
merhaba canım bu saat oldu ben daha hiç bir sey yapamadım.:KK43:
burpees benı dün mahvetti sabaha kadar heryerim agrıdı valla:KK53:
ben kolay olanından devam edecemHoppa

3 tane yapabildim bugün . Bacakları arkaya atarken inanılmaz bir ağrı saplanıyordu alt karnıma , devam edemedim . Hala karnımda ağrı var :KK70:

Back