• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi canım bildirimleri , senin bu etiketlediğin mesajı kopyalayıp kendi ismimizin karşısına biz mi yazıyoruz. öğreneyim de :)

İstediğin gibi yapabilirsin canım. İster listede kendinin karşısına yaz istersen normal msj olarak yaz sonradan ben geçiririm listeye. Hangisi kolayına geliyorsa

Kızlar forumda dolaşırken bir konuda burpee hareketini keşfettim. Şu konuda inceleyebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kili-tek-hareket-burpee.921920/#post-46164469
Yaptığımız hareketlere ek yaparsak yağ yakımı açısından çok faydalı olacağını tahmin ediyorum. Ben 30 günlük challange var onu deneyeceğim. Faydası olur mutlaka çünkü tüm vücudu çalıştırıyor.
Çok fazla zaman almaz gibi gözüküyor , bakalım öyle mi olacak ? Yarın 30 günlük programa başlarım bende bi aksilik çıkmaz , unutmazsam .

Safir Taht Safir Taht burpees e başlamışsın canım :) ben de bugün başlıyorum 30 günlüğe.
Zorlandın mı yaparken. Yapabilir miyiz sence :)
Başladım bir gazla ama nefes nefese kaldım , hiç kolay değilmiş . Yapabildiğim kadarıyla yapmaya çalıştım . Hepi topu 10 tane yaptım , dizlerim sonlara doğru tutmadı resmen :KK70:
Deneyelim canim , yaptıkça alışır vücut belki böylece programa uygun sayılarda ilerleyebiliriz .

Sen de yap bakalım , benim kadar etkilemez belki seni :KK45::KK45::KK45:

Back