- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.901
az önce ben de keşfettim konuyuBaşladım bir gazla ama nefes nefese kaldım , hiç kolay değilmiş . Yapabildiğim kadarıyla yapmaya çalıştım . Hepi topu 10 tane yaptım , dizlerim sonlara doğru tutmadı resmen
Deneyelim canim , yaptıkça alışır vücut belki böylece programa uygun sayılarda ilerleyebiliriz .
Sen de yap bakalım , benim kadar etkilemez belki seni
Yaptıktan sonra yorum yaz lütfenaz önce ben de keşfettim konuyubi deneyeceğim ben de
yazarım tabi ki canımYaptıktan sonra yorum yaz lütfen
Ayy yazmışsın şimdi gördüm . Demi ama dil dışarda kalıyor
Sadece dil kalsa iyiAyy yazmışsın şimdi gördüm . Demi ama dil dışarda kalıyor
Sadece dil kalsa iyi
Valla yığılıverdim yere bacaklar gitti
Yarın 20yi nasıl yapacam diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 1818660
Sağ baştan sırasıyla tabisi ben ikinciSafir Taht 3. TanGO ve en sonuncusu C cranial
Kızlar ha gayret gidecek bu kilolar basenler
Setler halinde galiba dur iyice bir bakmam lazım yoksa ben tırtTek seferde mi yapmak lazım , 10 ar set halinde sandım ben . Mola falan yok mu ki ? Zor canım ya eğer tek seferdeyse o sayılar imkansız gibi gözüküyor .
Ahhh ahh daha çok var hedefe canım ya .Bende her sabah tartıya çıkıyorum ...
Başladım bir gazla ama nefes nefese kaldım , hiç kolay değilmiş . Yapabildiğim kadarıyla yapmaya çalıştım . Hepi topu 10 tane yaptım , dizlerim sonlara doğru tutmadı resmen
Deneyelim canim , yaptıkça alışır vücut belki böylece programa uygun sayılarda ilerleyebiliriz .
Sen de yap bakalım , benim kadar etkilemez belki seni
Kolay olan hangi program ? Konuya bir daha bakayım ben yanlış mı yaptım .Abbovvv bu ne yaa. Aman tanrım didim. Nasıl bir hareket bu. Hiç etkilenmedim ben öldüm sadece
Çok fena yaaLenay 10 la başlayınca ben de 10dan başlıyım dedim aslında 2 ile başlanan kolayı yapacaktım ben. Zoru yaparsam en iyi ihtimal 3. günde ben tırt Çok zor valla ben kolay olanı yapıcam. Ondan da şüpheliyim ya
2 burpee ile başlıyor. O daha yapılabilir :)Kolay olan hangi program ? Konuya bir daha bakayım ben yanlış mı yaptım .
Baktım şimdi , ben direkt digerini gördüm yahu ?2 burpee ile başlıyor. O daha yapılabilir :)
Huyum kurusun yanlış anlamakta üstüme yokNi5AN bende 2 olanını yapaceydim baktım bizim ki Safir Taht 10 yapmış benim neyim eksik deyiydim emme yarın kolay olanını yapacam zora bir dahaki ay geçerim vücud alissin bi once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?