- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.881
Yagmurun_kizi canım bildirimleri , senin bu etiketlediğin mesajı kopyalayıp kendi ismimizin karşısına biz mi yazıyoruz. öğreneyim de :)
Canım bende sizi cok özledim 2. Ailem olmuşsunuz resmenözlettin kendini ...
Minik prensesin bir an evvel iyileşir de , sporda annesine eşlik etmeye devam eder umarim
Çok fazla zaman almaz gibi gözüküyor , bakalım öyle mi olacak ? Yarın 30 günlük programa başlarım bende bi aksilik çıkmaz , unutmazsam .Kızlar forumda dolaşırken bir konuda burpee hareketini keşfettim. Şu konuda inceleyebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kili-tek-hareket-burpee.921920/#post-46164469
Yaptığımız hareketlere ek yaparsak yağ yakımı açısından çok faydalı olacağını tahmin ediyorum. Ben 30 günlük challange var onu deneyeceğim. Faydası olur mutlaka çünkü tüm vücudu çalıştırıyor.
Harikasın canimspor bildirimim
jillian level 2
pilates
350 ip atlama
300 bacak arasında top sıkma (iç bacak )
3 dk köprü duruşu
teşekkürler canım :)Harikasın canim
Başladım bir gazla ama nefes nefese kaldım , hiç kolay değilmiş . Yapabildiğim kadarıyla yapmaya çalıştım . Hepi topu 10 tane yaptım , dizlerim sonlara doğru tutmadı resmenSafir Taht burpees e başlamışsın canım :) ben de bugün başlıyorum 30 günlüğe.
Zorlandın mı yaparken. Yapabilir miyiz sence :)
Ana bensiz yeni hareketler heeSafir Taht burpees e başlamışsın canım :) ben de bugün başlıyorum 30 günlüğe.
Zorlandın mı yaparken. Yapabilir miyiz sence :)
Ne kadar erken yaparsam o kadar iyi canımteşekkürler canım :)
sporunda erkencisin maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?