• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

arkadaşlar ilk günler kas ağrılarınız olur çok normaldir bu durum
3-4 gün kadar sonra geçer
ama hareketlerden önce ısınma, hareket sonrası esneme mutlaka yapın ağrılarınızı aza indirir ve incelmenize daha fazla katkı sağlar

İlk günler bacak , kalça ağrısı çekmen çok normal , kasları çalıştırıp yoruyorsun . Hepimiz yaşadık bunları , zaman zaman hala yaşıyoruz . Böyle devam et bir sure sonra alışır vücut , alıştıkça ağrıların azalacak , kademe kademe arttırmanı öneririm . Mari nin de faydasına çok inanıyorum , bir hafta kendime gelememiştim ben .
Bunca Zaman kendi kendi gitmediler mecbur acı çekerekte olsa sonuça ulasicaz . Yorulduğunda , bunaldiginda ölçüm günü alacağın güzel sonuçları düşün , zorla kendini . Ben öyle yapıyorum .
Kıyafetlerimizi , pörtleyen fazlalıklar olmadan giymek en güzel hediyemiz olacak inşallah .

Bu arada listeye tek bacak sayımızı yazıyoruz , senin 150 sanırım .
Evet Lenay 150 makas, bugünde yaptım 150 makas 150 iç bacak... Aynen dediğin gibi pörtleywn fazlalıkları düşünmek, alışverişteki pantolon kabusunu düşünmek yeterince motive edici ... İş çıkışı kıyafet bakayım dedim 1 gömlek aldım döndüm halbuki kumaş pantolon almaya çıkmıştım :(( geldim hemen makas yaptım, şimdide az dinlenip 1 yıldır cıkarmadığım leg magic çıkaracağım.., valla kabus gibiydi alış veriş :(

merhaba canım. katılabilirsin tabiki ama düzenli yapmak şartı ile :KK51:
canım düzenli spor yapıyorum maşallah 2 haftadır. pilates de yaptığım için burda gösterilen çoğu hareketi yapmış oluyorum zaten. ama illa burdakileri de yapman lazım dersen yaparım sonuçta faydası bana :)
ölçülerimi vermem gerekiyor sanırım hala kayıt alıyorsanız.

canım düzenli spor yapıyorum maşallah 2 haftadır. pilates de yaptığım için burda gösterilen çoğu hareketi yapmış oluyorum zaten. ama illa burdakileri de yapman lazım dersen yaparım sonuçta faydası bana :)
ölçülerimi vermem gerekiyor sanırım hala kayıt alıyorsanız.

kayıta almamızın bir süresi yok canım isteyen gerçekten biizmle spor yapacak arkadaşlara topiğimiz sonuna kadar acık :KK48:

2 haftadır yapıyormussun zaten. umarım uzun soluklu olur
bizim amacımızda burada birbirimizi motive etmek. basenleri yakmak yok etmek hiç kolay değil kısa süreli birşeyde değil zaman içinde sıkılmamız da normal birşey olacağı için moral motıvenın ust seviyede olması lazım
düzenli bildirim yaparsan kendini egzersizleri yapmaya zorunlu hissedeceğin için basenlerden hep beraber kurtulacağız inşallah
çoğu hareketleri yapıyormuşsun zaten ama mariyi tavsiye ederim acayıp yağ yakma gücü olan bir egzersiz.

ölçülerinide verirsen 1. sayfadakı tabloya ekleyeyim senide :)

kayıta almamızın bir süresi yok canım isteyen gerçekten biizmle spor yapacak arkadaşlara topiğimiz sonuna kadar acık :KK48:

2 haftadır yapıyormussun zaten. umarım uzun soluklu olur
bizim amacımızda burada birbirimizi motive etmek. basenleri yakmak yok etmek hiç kolay değil kısa süreli birşeyde değil zaman içinde sıkılmamız da normal birşey olacağı için moral motıvenın ust seviyede olması lazım
düzenli bildirim yaparsan kendini egzersizleri yapmaya zorunlu hissedeceğin için basenlerden hep beraber kurtulacağız inşallah
çoğu hareketleri yapıyormuşsun zaten ama mariyi tavsiye ederim acayıp yağ yakma gücü olan bir egzersiz.

ölçülerinide verirsen 1. sayfadakı tabloya ekleyeyim senide :)
benim de istek ve arzum bu canım zaten. kendimi bir şeylere mecbur hissetmek istiyorum. çünkü sıkıldığımız anlarda destek almaya ihtiyaç duyuyoruz . tavsiyene uycam mariye bi bakayım uygulayayım onu da ;)

ekliyorum :)) aramıza hoş geldin tekrardan:KK60:
hoş bulduk teşekkür ederim :)

benim de istek ve arzum bu canım zaten. kendimi bir şeylere mecbur hissetmek istiyorum. çünkü sıkıldığımız anlarda destek almaya ihtiyaç duyuyoruz . tavsiyene uycam mariye bi bakayım uygulayayım onu da :KK66:

hoş bulduk teşekkür ederim :)

mari basenlerini eritmene daha yardımcı olacak da sizin basenler normal hatta harika:KK57:
kalçayı inceltmek için ise köprü hareketi harıka

Back