Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

@rise_rainbow mari yi sende bir denesene arkadaşım valla süper bir egzersiz :))
Mari mi? Olur aslında, Mari teyze de fena durmuyor. Hafta içi çalıştığım için hareketler zor ilerliyor.
Jullian ablamızda her şey var. Haftasonu tam yapabildim. Kardiyo, mekik,şınav, squat, plank, esneme.. Ama insanın pestili çıkıyor yaw.

Valla julliani bilmem de mari harika acayip yakıyor basen ve kalça bölgesini

Kızlar mari yaparken , hani üstte kalan bacağı kendimize çekip , alttakini kaldırıp indirdiğimiz iki hareket var ya onu yaparken çok zorlanıyorum , bitince çok şükür diyorum resmen . Sizi de bu hareket çok zorluyor mu , bende mi sorun var ?

Zor o zor Lenaycım... Birde yüzüstü yatıp ayakları kaldırıp makas yapıyoz ya ben onda da zorlandım

Çok zor o ama, baldırlarım yanıyor benim 20-25 den sonra... 50-50 yapayım bari olur mu ki Lenay
Hangisi doğru bilemem tabii ama netteki videolarda her hareket için genelde bir bacağı tamamlayıp diğerine geçiyorlar . Mesela 25 yaptın diyelim ki yoruldun 5 saniye dinlen devam et , böyle böyle dinlenme aralarında ki sayılarını yavaş yavaş arttırırsın . Yine de mutlaka böyle yap diyemem uzman değilim nihayetinde ama zorlanmayinca yağlar daha geç erir gibi geliyor . Nasıl rahat ediyorsan öyle de yapabilirsin .

Zor o zor Lenaycım... Birde yüzüstü yatıp ayakları kaldırıp makas yapıyoz ya ben onda da zorlandım
En son bitişte yapılandan bahsediyorsun sanırım . İlk zamanlar zorlandım ama şimdi hızlı hızlı yapıp bitiriyorum o çok zorlamıyor beni su anda .
Sen mari yapıyor musun ?

ben o harekette dinleniyorum :)
alttaki bacak ilk defa hareket yapmış oluyor çünkü...

100 makas yapabildim sadece 20 sağ 20 sol bacak 5 set yapıyorum ben, doğrumu yapıyorum

Canım Setler halinde yapma da.
Kalçan yanana kadar kaç tane yapabiliyorsan yap.
Makas hareketi bitince mari yi dene sonra iç bacak hareketini yapmayı unutma toplar bacaklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…