- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #1.621
Günaydın hanımlar iyi pazarlar
Sabah eşim uyanmadan mari yaptım. Bugün başka bişey yapamam büyük ihtimal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın hanımlar iyi pazarlar
Oldu galiba :) şimdi başlıyorum egzersizlere... Tabloya baktım da hepinizin içinde maşallahım varMsjlarin altındaki cevapla ya basarsan çıkar canım :))
İşe yarayıp yaramaması bizim elimizde tatlım egRrsizleri hergün duzenli yaparsan elbet yararı olur.
Hemen 1. Sayfadaki tabloya ekliyorum seni
Aramıza hoş geldin İlk gün için iyi. Vücudun alıştıkça sayıyı artırırsınMary nin 18 dakikalık videosunu yaptım, ilk hareketten makas hareketi sanırım 50 tane, 50 de köprü yaptım... Siz 500 leri nasıl yapıyorsunuz maşallah... İlk gün için yeterli mi kızlar
Benimde senden kalır yerim yok merak etme yalnız değilsin bacimOldu galiba :) şimdi başlıyorum egzersizlere... Tabloya baktım da hepinizin içinde maşallahım var
50 makas ilk gün için harika Süpersin canım ben ilk günlerde 30 lari falan zar zor yapıyordum merak etme zamanla sende görürsün 500 leriMary nin 18 dakikalık videosunu yaptım, ilk hareketten makas hareketi sanırım 50 tane, 50 de köprü yaptım... Siz 500 leri nasıl yapıyorsunuz maşallah... İlk gün için yeterli mi kızlar
Waow Harikasın canım senin adına inan çok sevindim emeklerin karşılıksız kalmamış çok güzelKızlar uzun zamandır görmediğim birkaç kişi zayıflamışsın kalçan küçülmüş dediler Ayy çok mutlu oldum öyle dediklerinde. Demek ki artık gözle görülür fark olmaya başladı.
Teşekkür ederim İnşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alıcaz. 1 -2 ayda cm olarak çok fark olmayacak belki ama mutlaka bir toparlanma oldu hepimizde. Pes etmeyip devam edersek bence ciddi anlamda kurtulucaz basenlerden inanıyorumWaow Harikasın canım senin adına inan çok sevindim emeklerin karşılıksız kalmamış çok güzel
İyi madem :) verdiğin moral içinde cok teşekkür arkadaşımm... Makasları 25 sağ 25 sol, sonra 25 sağ 25 sol yaptım... Doğru mu, yada setler nasıl olmalı?Benimde senden kalır yerim yok merak etme yalnız değilsin bacim
Ama inşallah gidecek bu basenler kafaya fena taktım cunku
50 makas ilk gün için harika Süpersin canım ben ilk günlerde 30 lari falan zar zor yapıyordum merak etme zamanla sende görürsün 500 leri
Harika... Böyle umutlara ihtiyacımız var, darısı başımızaKızlar uzun zamandır görmediğim birkaç kişi zayıflamışsın kalçan küçülmüş dediler Ayy çok mutlu oldum öyle dediklerinde. Demek ki artık gözle görülür fark olmaya başladı.
Artırırım umarım...Şimdi tv izliyorum ya, boşa vakit geciriyomuşum gibi geliyor, eşim yanımda olmasa bi 100-150 daha yapardım sankiAramıza hoş geldin İlk gün için iyi. Vücudun alıştıkça sayıyı artırırsın
selamlar 100 basen 400 ic bacak 50 kalcaYagmurun_kizi
C cranial
Safir Taht
@rise_rainbow
nazlma
TanGO
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm
A aykumsal
Hannaz
Ni5AN mari winsor buns & thigh
cok sevindim canim ALllah azmimizi daim etsin insalllaaah :))Teşekkür ederim İnşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alıcaz. 1 -2 ayda cm olarak çok fark olmayacak belki ama mutlaka bir toparlanma oldu hepimizde. Pes etmeyip devam edersek bence ciddi anlamda kurtulucaz basenlerden inanıyorum
Amiiiin İnşallah canımcok sevindim canim ALllah azmimizi daim etsin insalllaaah :))
Böyle hissetmen bile süper bu azim ve istekle devam inşallah .Artırırım umarım...Şimdi tv izliyorum ya, boşa vakit geciriyomuşum gibi geliyor, eşim yanımda olmasa bi 100-150 daha yapardım sanki