• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Msjlarin altındaki cevapla ya basarsan çıkar canım :))

İşe yarayıp yaramaması bizim elimizde tatlım egRrsizleri hergün duzenli yaparsan elbet yararı olur.
Hemen 1. Sayfadaki tabloya ekliyorum seni :KK28:
Oldu galiba :) şimdi başlıyorum egzersizlere... Tabloya baktım da hepinizin içinde maşallahım var :110::eek:

Oldu galiba :) şimdi başlıyorum egzersizlere... Tabloya baktım da hepinizin içinde maşallahım var :110::eek:
Benimde senden kalır yerim yok merak etme yalnız değilsin bacim :KK48:

Ama inşallah gidecek bu basenler kafaya fena taktım cunku:KK45:
Mary nin 18 dakikalık videosunu yaptım, ilk hareketten makas hareketi sanırım 50 tane, 50 de köprü yaptım... Siz 500 leri nasıl yapıyorsunuz maşallah... İlk gün için yeterli mi kızlar
50 makas ilk gün için harika Süpersin canım ben ilk günlerde 30 lari falan zar zor yapıyordum merak etme zamanla sende görürsün 500 leri:KK5:

Kızlar uzun zamandır görmediğim birkaç kişi zayıflamışsın kalçan küçülmüş dediler :KK71::KK71: Ayy çok mutlu oldum öyle dediklerinde. Demek ki artık gözle görülür fark olmaya başladı. :KK73:
Waow Harikasın canım senin adına inan çok sevindim emeklerin karşılıksız kalmamış çok güzel :KK9::KK9:

Waow Harikasın canım senin adına inan çok sevindim emeklerin karşılıksız kalmamış çok güzel :KK9::KK9:
Teşekkür ederim :KK68: İnşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alıcaz. 1 -2 ayda cm olarak çok fark olmayacak belki ama mutlaka bir toparlanma oldu hepimizde. Pes etmeyip devam edersek bence ciddi anlamda kurtulucaz basenlerden inanıyorum Hoppa

Benimde senden kalır yerim yok merak etme yalnız değilsin bacim :KK48:

Ama inşallah gidecek bu basenler kafaya fena taktım cunku:KK45:

50 makas ilk gün için harika Süpersin canım ben ilk günlerde 30 lari falan zar zor yapıyordum merak etme zamanla sende görürsün 500 leri:KK5:
İyi madem :) verdiğin moral içinde cok teşekkür arkadaşımm... Makasları 25 sağ 25 sol, sonra 25 sağ 25 sol yaptım... Doğru mu, yada setler nasıl olmalı?

Teşekkür ederim :KK68: İnşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alıcaz. 1 -2 ayda cm olarak çok fark olmayacak belki ama mutlaka bir toparlanma oldu hepimizde. Pes etmeyip devam edersek bence ciddi anlamda kurtulucaz basenlerden inanıyorum Hoppa
cok sevindim canim ALllah azmimizi daim etsin insalllaaah :))

Artırırım umarım...Şimdi tv izliyorum ya, boşa vakit geciriyomuşum gibi geliyor, eşim yanımda olmasa bi 100-150 daha yapardım sanki
Böyle hissetmen bile süper bu azim ve istekle devam inşallah .
İç bacak hareketini de ufak ufak yapmaya çalışırsan iyi olur . Basen , dış bacak toparlanırken iç bacak sarkmasın . En kolay ve en basiti inan .

Back