- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.641
Yagmurun_kizi mari winsor buns & thigh +350 makas + 150 iç bacak + 75 köprü
C cranial
Safir Taht 300 basen + 300 iç bacak +200 ipsiz atlama + mari winsor buns & thigh
@rise_rainbow
nazlma
TanGO yürüyüş
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm
A aykumsal
Hannaz
Ni5AN 1 saatlik karışık program
D deniz2035
Bayanlar 4 gün sonra ölçüm günümüz bakalım emeklerimizin karşılığını en çok hangi arkadaş almış
4 gün sonra göreceğiz ama kesin ben daha almisimdir bu ay eşim ful evdeydi. Doğru düzgün yapamadım ki hareketlerimi.1 ay ne çabuk geçmiş. Acaba cm olarak fark oldu mu
O kalp atışlarıni dinlemek varya mahvediyor insanı ben ilk dinlediğim de çok ağlamaştım.Günaydınnnn
Yagmurun_kizi şimdilik iyi gidiyor tatlım dün doktora gittim keseyi gördü 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. O zaman belli olur daha kimseye söylemedik.
Yavaş yavaş yürüyüşlerimi yapıyorum şimdilik
Merhaba sağ kaburgam ve boynumda ağrı vardı bir süre o nedenle bu ay daha çok sadece basen ve mari yaptım . Son günlerde daha iyiyim yavaş yavaş diğer hareketleri de deniyorum , tekrar yapmaya basliyicam .
Valla canım bi ay eşim evde ydi onun için düzenli yapamadım egzersizleri açıkçası incelme falan da hissetmiyorum.Merhaba sağ kaburgam ve boynumda ağrı vardı bir süre o nedenle bu ay daha çok sadece basen ve mari yaptım . Son günlerde daha iyiyim yavaş yavaş diğer hareketleri de deniyorum , tekrar yapmaya basliyicam .
Gecen ay kıyafetlerden toparlama olduğunu farkediyordum ama bu ay çok büyük fark hissetmiyorum , vardır muhakkak ama 2 cm mi emin değilim , yine de belli olmaz inşallah yanılıyorumdur.
Sen ne durumdasın canım
selam canlarim 45 squat 20 lungeGünaydın canlar
Yagmurun_kizi mari winsor buns & thigh +500makas + 300iç bacak + 100 köprü + videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht
@rise_rainbow
nazlma
TanGO
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm
A aykumsal
Hannaz
Ni5AN
D deniz2035
Bayanlar 4 gün sonra ölçüm günümüz bakalım emeklerimizin karşılığını en çok hangi arkadaş almış
İnşallah canım ya emeklerimiz heba olmazİyi düşünelim iyi olsun canım. Sonuçta hareketler yaptın yinede yanlış hatırlamıyorsam 1 gün fire verdin oda çok önemli değil bence , incelmişsindir eminim , hepimiz incelmişizdir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?