Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

1 ay ne çabuk geçmiş. Acaba cm olarak fark oldu mu

Günaydınnnn
Yagmurun_kizi şimdilik iyi gidiyor tatlım dün doktora gittim keseyi gördü 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. O zaman belli olur daha kimseye söylemedik.
Yavaş yavaş yürüyüşlerimi yapıyorum şimdilik

O kalp atışlarıni dinlemek varya mahvediyor insanı ben ilk dinlediğim de çok ağlamaştım.
Rabbim kazasız belasız hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin arkadaşım.

Safir Taht Merhaba canım nasılsın. Nasıl gidiyor egzersizler
Merhaba sağ kaburgam ve boynumda ağrı vardı bir süre o nedenle bu ay daha çok sadece basen ve mari yaptım . Son günlerde daha iyiyim yavaş yavaş diğer hareketleri de deniyorum , tekrar yapmaya basliyicam .
Gecen ay kıyafetlerden toparlama olduğunu farkediyordum ama bu ay çok büyük fark hissetmiyorum , vardır muhakkak ama 2 cm mi emin değilim , yine de belli olmaz inşallah yanılıyorumdur.

Sen ne durumdasın canım

Valla canım bi ay eşim evde ydi onun için düzenli yapamadım egzersizleri açıkçası incelme falan da hissetmiyorum.
Bakalım ya hayırlısı artık. :)

İyi düşünelim iyi olsun canım. Sonuçta hareketler yaptın yinede yanlış hatırlamıyorsam 1 gün fire verdin oda çok önemli değil bence , incelmişsindir eminim , hepimiz incelmişizdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…