• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Kızlar mari yaparken , hani üstte kalan bacağı kendimize çekip , alttakini kaldırıp indirdiğimiz iki hareket var ya onu yaparken çok zorlanıyorum , bitince çok şükür diyorum resmen . Sizi de bu hareket çok zorluyor mu , bende mi sorun var ?
Ayy sorma canım ya bu hareket ne zaman bitecek diye dua ediyorum
Ama kalça basen fena yanıyor ya
Harika bu mari:KK73::KK73:

Kızlar mari yaparken , hani üstte kalan bacağı kendimize çekip , alttakini kaldırıp indirdiğimiz iki hareket var ya onu yaparken çok zorlanıyorum , bitince çok şükür diyorum resmen . Sizi de bu hareket çok zorluyor mu , bende mi sorun var ?
O hareket çok zor canım çünkü daha önce o kaslarimizi hiç çalıştırmadık yapmaya devam ettikçe kolaylaşacaktır. Bir de iki bacağı birden yukarı kaldırıp indirme hareketi zor

O hareket çok zor canım çünkü daha önce o kaslarimizi hiç çalıştırmadık yapmaya devam ettikçe kolaylaşacaktır. Bir de iki bacağı birden yukarı kaldırıp indirme hareketi zor
İki bacak yukarıda alttakini indirip kaldırıyoruz ya ben ondada baya bir zorlanıyorum

İki bacak yukarıda alttakini indirip kaldırıyoruz ya ben ondada baya bir zorlanıyorum

Diğer hareketten sonra en çok bunlar zor katılıyorum .

Canım Setler halinde yapma da.
Kalçan yanana kadar kaç tane yapabiliyorsan yap.
Makas hareketi bitince mari yi dene sonra iç bacak hareketini yapmayı unutma toplar bacaklarını
Deniycem... Ham olduğumdan sanırım 20-30 lardan sonra zorlanıyorum.... Alışacağım, az önce zayıflamakla ilgili güzel bir yazı okudum, daha bir heveslendim. akşamları çocuklarımla birlikte yarım saat yürümeyede başlayayım diyorum havalr düzeldi sanırım, ama tempolu yürüyemem bi işe yaramaz mı ki

En son bitişte yapılandan bahsediyorsun sanırım . İlk zamanlar zorlandım ama şimdi hızlı hızlı yapıp bitiriyorum o çok zorlamıyor beni su anda .
Sen mari yapıyor musun ? :KK49::KK9::KK9::KK9:
İlk gün yaptım mari , ikinci gün vaktim olmadı.. Eşimin yanımda yapmaya cekiniyorum, eşimde azcık oyalansam seslenir nerde kaldın diye ... yapamadım o yüzden... ama olmuyor böyle kapıyı kilitleyip yapmayı düşünüyorum, yaza ne kaldı dimi ama..

Deniycem... Ham olduğumdan sanırım 20-30 lardan sonra zorlanıyorum.... Alışacağım, az önce zayıflamakla ilgili güzel bir yazı okudum, daha bir heveslendim. akşamları çocuklarımla birlikte yarım saat yürümeyede başlayayım diyorum havalr düzeldi sanırım, ama tempolu yürüyemem bi işe yaramaz mı ki

Ham olduğun için tabiki ilk başlarda 25lerde benimde kalçalar yanmaya başlıyordu ama yana yama sayılarımi arttırdım şimdi 750leri gördüm :))

Yavaş yürümen bir işe yaramıyor bildirim kaDarıyla tempolu yürümek şart.

Çarşı pazar da yurur gibi yaparsan olmaz bu iş :KK53:

İlk gün yaptım mari , ikinci gün vaktim olmadı.. Eşimin yanımda yapmaya cekiniyorum, eşimde azcık oyalansam seslenir nerde kaldın diye ... yapamadım o yüzden... ama olmuyor böyle kapıyı kilitleyip yapmayı düşünüyorum, yaza ne kaldı dimi ama..

Eşın işteyken falan yap çoğumuz öyle yapıyoruz eşimin yanında ben de yapamam bu hareketleri şekilden şekle giriyoruz baksana

Ama mari yi mutlaka yap :))

nazlma nazlma
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm sdktm
A aykumsal
Hannaz Hannaz

Kızlar bir kaç gün daha bildirim Yapmazsanız listeden çıkaracağım bilginize :KK52:

Birbirimizi motive etmemiz lazım. Valla benim bile bazen içimden yapmak gelmiyor şöyle eski sayfaları okudukça hadi diyorum hadi. Bu basenlerden kurtulmak senin elinde deyip başlıyorum EgzersizlerE
Sizlerden de motive edici şeyler bekliyoruz bayanlar listede olmak yetmiyor

Ham olduğun için tabiki ilk başlarda 25lerde benimde kalçalar yanmaya başlıyordu ama yana yama sayılarımi arttırdım şimdi 750leri gördüm :))

Yavaş yürümen bir işe yaramıyor bildirim kaDarıyla tempolu yürümek şart.

Çarşı pazar da yurur gibi yaparsan olmaz bu iş :KK53:
di miii olmaz bence de :110:
bugün 50 aralıksız tek bacak yapmaya calışayım bari :KK66:

Eşın işteyken falan yap çoğumuz öyle yapıyoruz eşimin yanında ben de yapamam bu hareketleri şekilden şekle giriyoruz baksana

Ama mari yi mutlaka yap :))
eşimle aynı anda çıkıyoruz işten... memuruz ikimizde, ama oturtacağım sistemi, kendime zaman ayırmalıyım deyip, çocukları ona verip yatak odasında son ses müzik en az yarım saat yapmalıyım.. Sonuç onunda hoşuna gider 3-5 ay sonra :)

eşimle aynı anda çıkıyoruz işten... memuruz ikimizde, ama oturtacağım sistemi, kendime zaman ayırmalıyım deyip, çocukları ona verip yatak odasında son ses müzik en az yarım saat yapmalıyım.. Sonuç onunda hoşuna gider 3-5 ay sonra :)
İşte bu :KK71::KK71:

İstediğini giyebilirsin en önemlisi aynada basen siz bir sen göreceksin düşünmesi bile guzel:KK71::KK71:

Back